Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

νέο βιβλίο "Feng Shui για κάθε χρονιά & μήνα, 2014-2023"

Νέο βιβλίο"Feng Shui για κάθε χρονιά και μήνα,
2014-2023", από την Γεωργία Κιάφη


Τέλος Ιανουαρίου 2014 κυκλοφόρησε το νέο μου βιβλίο "Feng Shui για κάθε χρονιά και μήνα, 2014-2023".

Το βιβλίο αυτό περιέχει πρακτικές συμβουλές Φενγκ Σούι που μπορείτε να τις εφαρμόσετε σε οποιοδήποτε χώρο: στο σπίτι, γραφείο, κατάστημα. Οι συμβουλές αυτές αφορούν κάθε χρονιά και μήνα, για το χρονικό διάστημα 2014-2023 (9 χρόνια).


Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι υπάρχουν ορατές και αόρατες επιδράσεις του χώρου. Οι περισσότεροι γνωρίζουν γενικούς κανόνες Φενγκ Σούι που έχουν να κάνουν με τις ορατές επιδράσεις, όπως πχ όλοι ξέρουν ότι πίσω από το προσκέφαλο του κρεβατιού δεν πρέπει να υπάρχει παράθυρο ή ότι πίσω από το γραφείο μας θα πρέπει να υπάρχει τοίχος. 

Λίγοι όμως γνωρίζουν για τις αόρατες επιδράσεις του Φενγκ Σούι. Τις αόρατες αυτές επιδράσεις εξετάζει η σχολή του Φενγκ Σούι που λέγεται "Ιπτάμενα Άστρα". Υπάρχουν συνολικά 9 Ιπτάμενα Άστρα που εκφράζονται με αριθμούς από το 1 έως το 9. Πχ υπάρχει το Ιπτάμενο Άστρο 1, 2, 3 κλπ. Κάθε άστρο έχει κάποια έννοια, καλή ή κακή. Πχ το 5 φέρνει εμπόδια, ενώ το 1 φέρνει ακαδημαική επιτυχία.

Οι επιδράσεις αυτές δεν είναι στατικές, αλλά αλλάζουν με το χρόνο. Υπάρχουν οι μόνιμες επιδράσεις των Ιπτάμενων Άστρων ενός χώρου (οι οποίες εξαρτούνται από την χρονική περίοδο κατασκευής και πρωτοκατοίκησης του κτιρίου αλλά και την ακριβή πρόσοψη του κτιρίου σε μοίρες η οποία μέτρηση γίνεται με ειδική πυξίδα του Φενγκ Σούι). Οι μόνιμες επιδράσεις των Ιπτάμενων Άστρων μπορούν να εξεταστούν μόνο από ένα ειδικό του Φενγκ Σούι ο οποίος ξέρει να χρησιμοποιεί την ειδική κινέζικη πυξίδα και είναι εξειδικευμένος στην σχολή των Ιπτάμενων Άστρων. 

Αυτό το βιβλίο αναφέρεται για τις ετήσιες και μηνιαίες επιδράσεις του Φενγκ Σούι, οι οποίες μπορούν να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν και από κάποιον που δεν έχει ιδέα από Φενγκ Σούι, αρκεί να έχει όρεξη να διαβάσει προσεκτικά ολόκληρο το βιβλίο. 

Κάθε χρόνο, κάθε ένα από τα 9 Ιπτάμενα Άστρα αλλάζει θέση με συγκεκριμένο τρόπο (όλα στην φύση έχουν τάξη και τίποτα δεν είναι τυχαίο). Οπότε μια χρονιά το Ιπτάμενο Άστρο 5 βρίσκεται σε μια κατεύθυνση και φέρνει κακοτυχία σε αυτόν που περνάει πολλές ώρες μέσα σε αυτή την περιοχή, ενώ την επόμενη χρονιά το ίδιο άτομο που έχει παραμείνει στην ίδια θέση δεν θα έχει τα ίδια γεγονότα στην ζωή του. 

Για παράδειγμα το άστρο 2 φέρνει ασθένεια το 2014 στα Ανατολικά, εάν κοιμάστε στα Ανατολικά θα πρέπει να πάρετε κάποια μέτρα για να μειώσετε τις πιθανότητες ασθένειας.

Στο βιβλίο αναφέρω πού βρίσκεται το κάθε Ιπτάμενο Άστρο, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να μειώσετε τις αρνητικές επιδράσεις και να αυξήσετε τις θετικές. Αναφέρω αναλυτικά τι σημαίνει το κάθε Ιπτάμενο Άστρο με μεγάλη λεπτομέρεια.

Στο βιβλίο θα διαβάσετε την Ιστορία του Φενγκ Σούι, τισ σχολές του Φενγκ Σούι, καθώς και ποιοί είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την ζωή ενός ανθρώπου σύμφωνα με την αρχαία κινέζικη θεωρεία.

Τώρα εάν σκοπεύετε να κάνετε ανακαινίσεις στον χώρο σας, από να βάλετε καρφιά στους τοίχους, να σκάψετε τον κήπο, ή να προσθέσετε δωμάτια, ό,τι και να θέλετε να κάνετε, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το βιβλίο ώστε να διαλέξετε τον κατάλληλο τρόπο για να αποφύγετε να ενεργοποιήσετε αρνητικές επιδράσεις Φενγκ Σούι. 

Στο βιβλίο θα μάθετε πότε θα πρέπει να κάνετε ανακαίνιση ανάλογα με την κατεύθυνση του πίσω μέρος του χώρου που σας ενδιαφέρει, αλλά και από ποιά κατεύθυνση να ξεκινήσετε τις ανακαινίσεις. Το κεφάλαιο με τις ανακαινίσεις περιέχει πολλές νέες πληροφορίες που δεν έχουν αναφερθεί ποτέ μέχρι σήμερα σε βιβλία της αγοράς στην Δύση, όπως επίσης και τις φόρμουλες, για να μην χαθεί η γνώση.

Εκτός από τα Ιπτάμενα Άστρα υπάρχουν και άλλες αόρατες επιδράσεις Φενγκ Σούι όπως ο Μέγας Δούκας, τα 3 Σαρ, ο ιπτάμενος Μέγας Δούκας και άλλες. Στο βιβλίο θα μάθετε περισσότερα για αυτές και τι να κάνετε. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει πχ να αποφύγετε να ταξιδεύετε σε κάποιες κατευθύνσεις ανάλογα με το κινέζικο ζώδιό σας. Και όλα αυτά αφορούν όλες τις χρονιές από το 2014 μέχρι και το 2023.

Εάν τώρα θέλετε να μάθετε πώς θα επηρεάσει εσάς προσωπικά μια συγκεκριμένη χρονιά από το 2014-2024, τότε θα πρέπει να ξέρετε τον προσωπικό σας αριθμό Κούα (θα τον βρείτε στο βιβλίο ή ίσως τον ξέρετε ήδη), να γνωρίζετε σε ποιά περιοχή του σπιτιού σας (γραφείου κλπ) βρίσκεται η είσοδος, και κατόπι να ανατρέξετε στους ειδικούς πίνακες του βιβλίου, υπάρχουν άλλοι πίνακες για γυναίκες και άλλοι για άνδρες. Για να μην χαθεί η γνώση, αναφέρω και την φόρμουλα πώς βρίσκω αυτές τις πληροφορίες. Αυτή η φόρμουλα δεν έχει σχέση με αυτά που ξέρετε, γιατί προσωπικά δεν κάνω Φενγκ Σούι σαν την Lilian Too. 

Πιστεύω ότι το βιβλίο αυτό θα καλύψει όλους εσάς που θέλετε να κάνετε κάτι μόνοι σας για τον χώρο σας, ώστε να βελτιώσετε την επίδραση που έχει όσο γίνεται περισσότερο. Το βιβλίο αυτό το έγραψα ώστε να σας καλύψει πλήρως για τα επόμενα εννέα χρόνια. 

Τιμή λιανικής: 18 ευρώ
Σελίδες 208
Εκδόσεις : self publishing της συγγραφέως

Το βιβλίο αυτό θα το βρείτε από το βιβλιοπωλείο Πύρινος Κόσμος (Ιπποκράτους και Σόλωνος, κέντρο Αθήνα, τηλ 2103602883). Επίσης γνωρίζω ότι το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας μπορεί να το παραγγείλει από τον Πύρινο Κόσμο.

Ταχυδρομική αντικαταβολή από μένα (δωρεάν ταχυδρομικά) για όλη την Ελλάδα είναι δυνατή, παρακαλώ στείλτε μου κατά προτίμηση email στο georgiakiafi@hotmail.com ή στείλτε μου SMS με το όνομά σας και την πλήρη διεύθυνση, με τον κωδικό  2014-2023.

Καλό διάβασμα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit