Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ο θάνατος του Μπιν Λάντεν & οι προβλέψεις 2011


Ο θάνατος του Μπιν Λάντε & προβλέψεις 2011
(προβλέψεις μου που βγήκαν αληθινές)

Πέρυσι το φθινόπωρο δημοσίευσα στο παρόν μπλογκ τις προβλέψεις μου για την χρονιά του μεταλλικού κουνελιού, όπου ανέφερα ότι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς θα είναι η δολοφονία σημαντικών ατόμων-διασημοτήτων.

Η πρόβλεψη αυτή βασίστηκε στην χρήση του κινέζικου ημερολογίου, το οποίο μετατρέπει μια οποιαδήποτε χρονιά σε ένα ζευγάρι στοιχείων. Το 2011 αποτελείται από δύο κινέζικους χαρακτήρες, το γιν μέταλλο το οποίο παρομοιάζεται με ένα μαχαίρι, και το κουνέλι το οποίο ανήκει στο στοιχείο ξύλο και είναι επίσης γιν.

Η δολοφονία δημόσιων προσώπων φαίνεται από το ζευγάρι και των δύο αυτών στοιχείων. Το γιν μέταλλο είναι ένα μικρό μέταλλο, σαν ένα μαχαίρι, το οποίο "κόβει" τον λαιμό ή την σπονδυλική στήλη. Δηλαδή η χρονιά 2011 έδινε καθαρά την εικόνα δολοφονίας μιας διασημότητας. Γιατί διασημότητας? Γιατί όλες οι προβλέψεις για μια χρονιά αφορούν γεγονότα που θα απασχολήσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα, πρόκειται για τις ειδήσεις που θα ακούμε στα ΜΜΕ.

Στις προβλέψεις μου είχα επίσης αναφέρει ότι το γιν μέταλλο έχει σχέσει με συνωμοσίες και πισο-μαχαιρώματα. Δολοφονίες κομάντο, που γίνονται εν ριπή οφθαλμού.

Τι σχέση έχει τώρα ο Μπιν Λάντεν? Ο Μπιν Λάντεν ήταν τελικά το άτομο που η δολοφονία του απασχόλησε τα μέντια το 2011. Ήταν ένα από τα γεγονότα της χρονιάς. Το πιο ενδιαφέρον από όλα όμως είναι το εξής:

Το 2001 ήταν χρονιά γιν μέταλλο φίδι. Το γιν μέταλλο είναι ο πάνω χαρακτήρας και λέγεται ουράνιος κλάδος ή heavenly stem. Ο ουράνιος κλάδος δίνει πάντα ένα μήνυμα, είναι ο πάνω χαρακτήρας, είναι αυτό που φαίνεται. Ο Μπιν Λάντεν ήταν γεννημένος την ημέρα γιν μέταλλο. Με την εμφάνισή του το 2001 και την επίθεση που έκανε στους Δίδυμους πύργους και το αμερικανικό Πεντάγωνο απασχόλησε την σκέψη ολόκληρης της υφηλίου και ήταν σίγουρα το γεγονός της χρονιάς.

Το 2011 είναι επίσης η χρονιά γιν μέταλλο κουνέλι. Δηλαδή πάλι εμφανίζεται το γιν μέταλλο στον ουράνιο κλάδο (heavenly stem).

Οπότε το γιν μέταλλο στον ουράνιο κλάδο (heavenly stem) εμφανίζεται το 2001 και το 2011. Είναι δύο χρονιές ορόσημο για τον Μπιν Λάντεν. Οι χρονιές γιν μέταλλο μιλούν για ένα άτομο που είναι γεννημένο την ημέρα γιν μέταλλο όπως ο Μπιν Λάντεν.

Με άλλα λόγια, επειδή ο Μπιν Λάντεν είναι γιν μέταλλο ο ίδιος, το 2011 απασχολεί και πάλι την σκέψη μας και τα ΜΜΕ. Αυτή την φορά γιατί ήταν αυτός που δολοφονήθηκε, όπως κάνει ένα μαχαίρι στην πλάτη, όπως αποκαλύπτει και το κινέζικο ημερολόγιο για το 2011.

Το 2001 έγινε η δολοφονία (γιν μέταλλο) χιλιάδων ατόμων στους δίδυμους πύργους των ΗΠΑ από ένα άτομο γιν μέταλλο (τον Μπιν Λάντεν). Το 2011 έγινε η δολοφονία ενός ατόμου γιν μέταλλο, η δολοφονία του ίδιου του Μπιν Λάντεν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit