Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ντομινίκ Στρος Καν - ερωτικά σκάνδαλα & συνομοσίες

Ντομινίκ Στρος Καν - σεξ, χρήματα & συνομοσίες

Εξετάζοντας τα γεγονότα α λα κινέζικα



Ο Ντομινίκ Στρος Καν γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1949 στο Παρίσι στις 11.10 το πρωί. Χρησιμοποιώντας το κινέζικο ημερολόγιο, μετατρέπουμε την ημερομηνία αυτή σε στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά κλπ) και κινέζικα ζώδια, οπότε έχουμε τους εξής 4 πυλώνες του πεπρωμένου (4 Pillars of destiny)





Ώρα_____Ημέρα_____Μήνας____Χρονιά
壬_____乙_______戊_______
νερό____ξύλο_______γη________γη
午_____酉_______辰_______
άλογο___πετεινός___δράκος_____βόδι
φωτιά___μέταλλο____γη_________γη

Πυλώνες της τύχης
57_______47
壬______
νερό_____νερό
戌_____
σκύλος__χοίρος
γη______νερό

Ο Ντομινίκ Στρας Καν (για συντόμευση χρησιμοποιώ παρακάτω τα αρχικά του στα αγγλικά DSK) είναι γεννημένος την ημέρα γιν ξύλο. Άτομα που έχουν γεννηθεί σε ημέρα γιν ξύλο, έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με ένα λουλούδι ή γρασίδι. Είναι φαινομενικά ήπια, ευέλικτα, ξέρουν να επιβιώνουν, ματαιόδοξα, και όπως θα φαντάζεστε για ένα "γρασίδι" δεν δείχνουν τι κάνουν (είναι γιν), κάποιες φορές εκμεταλλευτές. Τους αρέσει να έχουν καλή εξωτερική εμφάνιση. Αυτά είναι κάποια γενικά πράγματα για το γιν ξύλο.

Ας πάμε όμως στον DSK. Στους 4 Πυλώνες του πεπρωμένου βλέπουμε ότι είναι περιτριγυρισμένος από το στοιχείο γη. Για ένα άνδρα ξύλο, το στοιχείο γη σημαίνει δύο πράγματα: χρήματα και γυναίκες. Και ο DSK στο κινέζικο ωροσκόπιό του περιτριγυρίζεται από πολύ στοιχείο γη, το οποίο εξηγεί γιατί σπούδασε οικονομικά και γιατί ασχολήθηκε στην ζωή του με χρήματα και έγινε ο πρόεδρος του ΔΝΤ - τα αρχικά του ΔΝΤ σίγουρα τα ξέρετε! :). Επίσης περιτριγυρίζεται από πολλές γυναίκες, η ανάγκη του για γυναίκες είναι κυριολεκτικά στο αίμα του. Οι 4 πυλώνες του πεπρωμένου και τα στοιχεία που κυριαρχούν την ημερομηνία της γέννησης επηρεάζουν τον χαρακτήρα ενός ατόμου, αλλά και τις διαθέσεις του (mood).

Ο DSK είναι άτομο αδύναμο ξύλο γιν, διότι στους 4 πυλώνες του υπάρχει έλλειψη του στοιχείου ξύλο και νερό. Αυτό σημαίνει ότι ο DSK χρειάζεται νερό και ξύλο, οπότε το νερό και ξύλο είναι καλά στοιχεία για αυτόν. Αρνητικά στοιχεία είναι η φωτιά και η γη.

Όλα στην κινέζικη αστρολογία μιλούν για ισορροπία των στοιχείων. Όταν στην ζωή ένα άτομο συναντά τα θετικά του στοιχεία σε μια συγκεκριμένη χρονιά ή στους πυλώνες της τύχης (δεκαετίες της ζωής), τότε το άτομο αυτό είναι επιτυχημένο και η ζωή του είναι εύκολη. Ενώ όταν συναντά τα αρνητικά του στοιχεία τότε το άτομο θα έχει δυσκολία στον τομέα της ζωή της που έχει σχέση με το στοιχείο αυτό της χρονιάς ή της δεκαετίας.

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στο βιογραφικό του DSK. Στον πυλώνα της τύχης (την δεκαετία) για την περίοδο 47-57 χρονών βλέπουμε ότι ο DSK συναντάει νερό, το νερό είναι καλό στοιχείο για αυτόν, το οποίο εξηγεί γιατί εκείνη την δεκαετία τα πράγματα για αυτόν ήταν πολύ καλά.

Στην δεκαετία 57 χρονών έως 67 χρονών ο DSK βρίσκεται υπό την επίδραση νερού γιανγκ (στον ουράνιο κλάδο) και γης (σκύλος). Η δεκαετία χωρίζεται σε δύο μικρότερα κομμάτια, δηλαδή σε 2 πενταετίες. Στην πρώτη πενταετία (δηλαδή στις ηλικίες του 57-62) δέχεται την επίδραση δυνατού νερού, όπου το νερό είναι το καλύτερο στοιχείο του....
Πράγματι έγινε πρόεδρος του ΔΝΤ το 2007, σε ηλικία 58 ετών. Όμως όταν μπήκε στην 2η πενταετία (62-67) τα πράγματα δυσκολεύουν διότι πλέον μπαίνει για τα καλά στην επίδραση του στοιχείου γη (σκύλος), όπου η γη σημαίνει χρήματα και γυναίκες. Δηλαδή κάνει λάθος χειρισμούς σε θέματα χρημάτων και γυναικών. Όταν μπαίνουμε σε αρνητική περίοδο στην ζωή μας, τότε πέφτουμε στην παγίδα που μας υπαγορεύουν τα αρνητικά μας στοιχεία και δεν την γλιτώνουμε... Ο DSK ήταν γνωστός γυναικάς, αλλά "την πάτησε" μόνο όταν μπήκε σε αρνητική περίοδο της ζωής του.

Το προσωπικό λουλούδι ρομάντζου (flower of romance) για τον DSK είναι το άλογο, το οποίο είναι αρνητικό στοιχείο για αυτό, σημαίνει αρνητική εξυπνάδα ή αλλιώς παραμέληση-χαζομάρα-δεν ήταν προσεκτικός (negative intelligence element).
Σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία, μέσα στο άλογο κρύβεται το στοιχείο γη. Το άλογο εμφανίζεται στην ώρα γέννησης του DSK, η ώρα γέννησης αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες ηλικίες στην ζωή ενός ανθρώπου. Ο DSK οπότε στις μεγαλύτερες ηλικίες της ζωής του, κάνει μια χαζομάρα που έχει σχέση με ρομάντζο και γυναίκα...

Αυτό όμως που είναι πολύ πιο ενδιαφέρον δεν είναι η ανάλυση του πώς βλέπουμε εάν ο DSK γυναικάς ή όχι, αλλά η ανάλυση της επίδρασης της χρονιάς που τον συνέλαβαν για τον βιασμό της καμαριέρας....

Φέτος είναι η χρονιά , δηλαδή είναι η χρονιά που αποτελείται από τους κινέζικους χαρακτήρες γιν μέταλλο και ξύλο κουνέλι. Για τον DSK το γιν μέταλλο σημαίνει εξουσία, και το στοιχείο ξύλο σημαίνει άλλα άτομα σαν και αυτόν. Στην ημέρα γέννησης του DSK βλέπουμε τον πετεινό ο οποίος ανήκει στο στοιχείο μέταλλο. Στην χρονιά 2011 (το κουνέλι ) βλέπουμε άλλα άτομα σαν και αυτόν, τα οποία συγκρούονται με αυτόν (πετεινός και κουνέλι πάντα συγκρούονται στην κινέζικη αστρολογία), οπότε πρόκειται για άλλα άτομα που του κάνουν επίθεση. Πρόκειται για τους εχθρούς του (ξύλο), για θέματα εξουσίας (μέταλλο γιν).

Το γιν μέταλλο (που εμφανίζεται στον ουράνιο κλάδο στην χρονιά 2011) έχει σχέση με πισωμαχαιρώματα (backstabbings) και πλεκτάνες. Στις προβλέψεις μου για το 2011 είχα αναφέρει ότι η χρονιά θα έφερνε εκτός από δολοφονίες και πισωμαχαιρώματα, αλλά και πολλά ερωτικά σκάνδαλα καθότι το κουνέλι ανήκει στα λουλούδια ρομάντζο (flower of romance).

Οπότε οι υποθέσεις περί οργανωμένης πλεκτάνης εναντίων του (βάζοντας δόλωμα την καμαριέρα ώστε να τσιμπήσει ο DSK στο δόλωμα της αδυναμίας του) δεν είναι καθόλου μα καθόλου απίθανη.... Ίσως τελικά ήταν όλα ήταν θέμα χρημάτων και όχι μόνο γυναικών... Εξάλλου στην κινέζικη αστρολογία γυναίκες και χρήματα ανήκουν στο ίδιο στοιχείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit