Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Albert & Charlene - μα τι του βρίσκει?



Ο Αλβέρτος του Μονακό και η Σαρλέν - το κρυφό κίνητρο

τι αποκαλύπτει η κινέζικη αστρολογία για τον νόμο της έλξης


Τον τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν ανελιπώς με τον γάμο του Αλβέρτου και της Σαρλέν. Ειπώθηκε μάλιστα ότι η Σαρλέν παντρεύτηκε τον Αλβέρτο για τα χρήματα και την κοινωνική θέση που της προσφέρει.


Ισχύει αυτό; Ας δούμε τι λένε οι 4 στήλες του πεπρωμένου και η κινέζικη αστρολογία.


Η Σαρλέν γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1978, στις 12.36 στην Νότια Αφρική. Οι 4 πυλώνες του πεπρωμένου της είναι ως εξής:


Ώρα..........Ημέρα.....Μήνας......Χρονιά

丙..............丁...........癸..............丁

φωτιά.......φωτιά....νερό..........φωτιά

午..............亥...........丑..............巳

άλογο......χοίρος....βόδι..........φίδι

φωτιά......νερό........γη............φωτιά



Η Σαρλέν είναι άτομο που γεννήθηκε την ημέρα φωτιά γιν, οπότε η φωτιά γιν είναι το προσωπικό της στοιχείο. Έχει γεννηθεί τον χειμώνα, έχει αρκετή γη και νερό στους πυλώνες του πεπρωμένου της κάνοντάς την αδύναμη φωτιά. Αυτό σημαίνει ότι τα θετικά της στοιχεία είναι το ξύλο και η φωτιά, τα οποία δυναμώνουν την αδύναμη φωτιά της.

Επειδή η Σαρλέν χρειάζεται αυτά τα στοιχεία, είναι θετικό για αυτή να βρει ένα σύζηγο ο οποίος θα έχει ξύλο και φωτιά στα δικά του 4 pillars (στο δικό του "κινέζικο ωροσκόπιο"). Είναι απόλυτα φυσικό να νιώθει έλξη για ένα άνδρα ο οποίος θα έχει ξύλο και φωτιά στον δικό του χάρτη.


Ας δούμε τώρα τους 4 πυλώνες του πεπρωμένου του Αλβέρτου, για να δούμε εάν αυτός κατέχει τα στοιχεία ξύλο και φωτιά που θέλει η Σαρλέν. Ο Αλβέρτος γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 1958 στις 10.47 στο Μονακό.

Οι 4 πυλώνες του είναι ως εξής:


Ώρα..............Ημέρα...........Μήνας..........Χρονιά

辛..................庚..................乙................戊

μέταλλο.......μέταλλο........ξύλο............γη

巳.................寅..................卯.................戌

φίδι.............τίγρης..........κουνέλι......σκύλος

φωτιά........ξύλο..............ξύλο............γη


Ο Αλβέρτος γεννήθηκε σε ημέρα γιανγκ μέταλλο, γύρω από αυτόν υπάρχει έντονο το στοιχείο ξύλο (στον μήνα και στον γήινο κλάδο της ημέρας). Επίσης ο Αλβέρτος έχει έντονο το στοιχείο φωτιά (στον γήινο κλάδο της ώρας γέννησης) το οποίο είναι δυνατό γιατί υποστηρίζεται από το στοιχείο ξύλο τριγύρω.


Ωραία λοιπόν, ο Αλβέρτος έχει αυτό που χρειάζεται η Σαρλέν, ο Αλβέρτος κατέχει σε μεγάλο βαθμό κυρίως το στοιχείο ξύλο και δευτερεύων σε δύναμη το στοιχείο φωτιά. Τι σημαίνει αυτό;


Το στοιχείο ξύλο για τον Αλβέρτο σημαίνει χρήματα (επειδή ο ίδιος είναι στοιχείο μέταλλο, το ξύλο είναι το στοιχείο που κατακτά, οπότε για άτομα που γεννήθηκαν σε μέρα μέταλλο το στοιχείο ξύλο αντιπροσωπεύει τα χρήματα). Επίσης το στοιχείο φωτιά για τον Αλβέρτο σημαίνει κοινωνικό θέση και status (επειδή για ένα άτομο μέταλλο όπως ο Αλβέρτος, η φωτιά είναι το στοιχείο που βάζει περιορισμούς και ελέγχει το μέταλλο, η κοινωνική θέση έχει να κάνει και με περιορισμούς και τα πρέπει).


Επειδή η Σαρλέν αγαπάει το ξύλο στον Αλβέρτο, το οποίο συμβαίνει να είναι το στοιχείο που έχει σχέση με τα χρήματα στον χάρτη του Αλβέρτου, μπορούμε να πούμε ότι η Σαρλέν αγαπάει τα χρήματα στο πρόσωπο του Αλβέρτου. Επίσης αγαπάει την κονωνική θέση του Αλβέρτου το οποίο είναι το στοιχείο φωτιά στον χάρτη του Αλβέρτου.


Όταν εξετάζουμε τους λόγους που ελκύεται το ένα άτομο σε ένα άλλο, είναι σημαντικό να βλέπουμε πόσο φυσική και βαθιά είναι η έλξη αυτή.

Γενικά μπορούμε να πούμε ότι όταν τα στοιχεία που αγαπάει ο ένας στον άλλο βρίσκονται στους 4 πυλώνες του πεπρωμένου (4 pillars od destiny) τότε η έλξη αυτή είναι βαθιά και μπορεί να κρατήσει, η έλξη είναι μόνιμη και έχει γερές βάσεις. Χωρισμός μπορεί να προκύψει εάν αυτό δείχνουν οι πυλώνες της τύχης (luck pillars), καθότι οι πυλώνες της τύχης μιλάνε για τα σημαντικά γεγονότα της ζωής.

Πόσες φορές άλλωστε έχουμε δει ότι υπάρχει έλξη μεταξύ ανθρώπων μεταξύ τους, ταιριάζουν ο ένας με τον άλλο, για όποιο κίνητρο και να είναι μαζί, αλλά κάτι σημβαίνει και χωρίζουν;


Όταν όμως το στοιχείο που αγαπάμε σε ένα άλλο άτομο βρίσκεται μόνο στους πυλώνες της τύχης, όταν το άλλο άτομο μπει σε άλλη δεκαετία της ζωής του όπου θα μπουν διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι, τότε θα πάψουμε θα θέλουμε αυτό το άτομο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για αυτό τον τύπο σχέσης ήταν ο Bruce Willis με την Demi Mour. ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit