Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Ο κυκλώνας Yasi φτάνει στην Αυστραλία

Η Αυστραλία ετοιμάζεται για καταστροφικό κυκλώνα - μια πρόβλεψή μου πραγματοποιείται

Τον Αύγουστο όταν έγραφα το βιβλίο μου "Feng Shui & κινέζικη αστρολογία 2011" (αλλά και σε άρθρο του παρόντος blog με τις προβλέψεις της χρονιάς 2011), προέβλεψα ότι από τα χαρακτηριστικά φυσικά φαινόμενα που θα σημαδέψουν το 2011 θα είναι οι καταστροφές από το στοιχείο άνεμος.

Πράγματι, στις ειδήσεις διαβάζουμε ότι η Αυστραλία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον χειρότερο τυφώνα στην ιστορία της την ερχόμενη Τετάρτη. Ο κυκλώνας ονομάζεται Γιάσι (Yasi). Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν ήδη διώξει χιλιάδες τουρίστες από την βόρεια Αυστραλία, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο για τους κατοίκους να βρουν πραγματικό καταφύγιο λόγω του τεράστιου πλάτους του τυφώνα. Σύμφωνα με ειδικούς, ο τυφώνας μπορεί να προκαλέσει τσουνάμι στην περιοχή με καταστροφικές συνέπειες.
Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση θα αντιμετωπιστεί άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο, καθότι το 2011 θα ακούμε συχνά για καταστροφές που προκαλούνται από ανέμους.....

1 σχόλιο:

  1. Have you done an iching on the deadly storms now facing America today where it has had its worst weather on record. Dont forget Europe where ski resorts in France and Switzerland have been closed for lack of snow, again the worst on record. What is the underlying cause for these severe global weather changes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

fixodent lawsuit