Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Η χρονιά του κουνελιού 2011 - μέρος 1 - από τον Grand Master Raymond Lo

Η χρονιά του κουνελιού- από τον Grand Master Raymond Lo - μέρος 1
(το παρόν άρθρο αποτελεί ακριβή μετάφραση της Γεωργίας Κιάφη από την επίσημη ιστοσελίδα του Grand Master Raymond Lo www.raymond-lo.com. Λόγω μεγέθους, το άρθρο θα μεταφραστεί σε δύο κομμάτια)

Το κινέζικο ημερολόγιο, γνωστό ως ημερολόγιο των γεωργών ή ως ημερολόγιο Σία, είναι ένα εκπληκτικά ακριβές σύστημα, το οποίο δεν καταγράφει απλά το πέρασμα του χρόνου, αλλά είναι επίσης εργαλείο για την πρόβλεψη του μέλλοντος. Το φημισμένο παραδοσιακό σύστημα πρόβλεψης - οι τέσσερις πυλώνες του πεπρωμένου - αναφέρεται ακριβώς στην ανάγνωση του πεπρωμένου ενός ατόμου χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της γέννησής του, όπως αυτά παρουσιάζονται στην μορφή του ημερολογίου Σία. Το ιδιαίτερο στοιχείο σε αυτό το ημερολόγιο είναι ότι όλες οι πληροφορίες σε σχέση με τον χρόνο - χρονιά, μήνας, ημέρα και ώρα παρουσιάζονται σε μορφή των 5 βασικών στοιχείων - μέταλλο, νερό, ξύλο, φωτιά και γη - τα οποία πιστεύεται ότι είναι τα βασικά συστατικά για τα πάντα στο Σύμπαν. Η σχέση μεταξύ των πέντε στοιχείων βοηθά στο να προβλέψει κάποιος τι θα συμβεί στο μέλλον, οπότε γνωρίζοντας κάποιος αυτή την γνώση, μπορεί να αυξήσει την καλή τύχη ή να μειώσει την κακή τύχη στην ζωή του.

Η χρονιά του κουνελιού

Η χρονιά του κουνελιού, 2011, στο ημερολόγιο Σία, συμβολίζεται με δύο στοιχεία - το μέταλλο που κάθεται πάνω από το ξύλο. Σύμφωνα με τον κανόνα της καταστροφής των στοιχείων, ο οποίος δείχνει την σχέση μεταξύ στοιχείων, το μέταλλο είναι ο καταστροφέας του ξύλου, οπότε τα δύο αυτά στοιχεία έχουν σχέση καταστροφική μεταξύ τους. Αυτό το είδος σχέσης ήταν ίδιος και την χρονιά της τίγρης 2010, η οποία χρονιά είχε επίσης το μέταλλο πάνω από το ξύλο. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή την χρονιά το μέταλλο είναι γιν και όχι γιανγλ. Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι το 2011 δεν θα είναι ειρηνική χρονιά και θα έχει διεθνείς διαξιφισμούς. Το μέταλλο γιν στην κορυφή είναι το κόσμημα και το διακοσμητικό μέταλλο αλλά επίσης μπορεί να συμβολίζει ένα τσεκούρι. Τι στοιχείο γιν μέταλλο είναι όμορφο, γοητευτικό και ήπιο στην επιφάνεια, αλλά πολύ σκληρό σαν ατσάλι στην καρδιά του, λόγω της φύσης του ως μέταλλο. Οπότε η ατμόσφαιρα το 2011 θα είναι πιό ειρηνική στην επιφάνεια, αλλά θα υπάρχει ένταση, δυσαρμονία και επιθέσεις έκπληξη. Και αυτό το στοιχείο σχετίζεται πάντα με δολοφονίες, κρυφές δολοπλοκίες και κρυφά στοιχεία.Το κουνέλι κάτω είναι μικρό ξύλο, στο ανθρώπινο σώμα σχετίζεται με την σπονδυλική στήλη και τον λαιμό. Η εικόνα είναι οπότε ένα τσεκούρι στην πλάτη - αυτό σημαίνει πισωμαχαιρώματα, δολοφονίες και μυστικές δολοπλοκίες. Οπότε το καλύτερο σύμβολο για αυτή την χρονιά είναι ο δολοφόνος με το τσεκούρι. Αναμένω ότι αυτή η σχέση στοιχείων θα φέρει μια χρονιά με διαφωνίες και δυσαρμονία στις διεθνείς σχέσεις και θα είναι μια χρονιά με τρομοκρατική δράση και επιθέσεις.

Το γιανγκ μέταλλο είναι σύμβολο φιλίας, αφοσίωσης σε φίλους και αίσθηση δικαιοσύνης. Το γιν μέταλλο φαίνεται να είναι ήπιο και ειρηνικό από έξω, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ πιό δραστικό και σκληρό από το γιανγκ μέταλλο. Οπότε αυτό μπορεί να προκαλέσει περισσότερο κίνδυνο για τρομοκρατικές επιθέσεις και πιό έντονες διαμάχες και συγκρούσεις και θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερη καταστροφή και ζημιά λόγω ξαφνικών και ύπουλων επιθέσεων. Είναι απαραίτητο για τους αρχηγούς κρατών να είναι προσεκτικοί και έτοιμοι.

Το κινέζικο ημερολόγιο ακολουθεί ένα 60ετή κύκλο. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ήδη ζήσει την ίδια χρονιά του γιν μετάλλου πάνω στο κουνέλι το 1951. Αυτή ήταν η χρονιά που ο πόλεμος της Κορέας ήταν σε ένταση, με τους κινέζους και τους νοτιοκορεάτες να καταλαμβάνουν την Σεούλ τον Ιανουάριο και τα στρατεύματα των ηνωμένων εθνών θα ξανακαταλαμβάνουν την πρωτεύουσα τον Μάρτιο. Επίσης ο κόσμος συνέχισε τον ανταγωνισμό φτιάχνοντας ατομικές βόμβες κάνοντας πολλές ατομικές δοκιμές για πυρηνικά όπλα. Και τον Ιούλιο ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντουλάχ δολοφονήθηκε από ένα παλαιστίνιο στην Ιερουσαλήμ.

Στην πραγματικότητα τα στοιχεία του μετάλλου πάνω από το ξύλο σχετίζεται συχνά με πόλεμο στην ιστορία, η ημερομηνία που ξέσπασε ο πόλεμος της Κορέας όπου οι Βόρεια Κορέα εισέβαλε στην Νότια Κορέα είναι στις 25.06.1950 και αυτή η ημέρα είναι μία ημέρα γιν μέταλλο κουνέλι. Μια άλλη διάσημη μάχη στον πόλεμο του Ναπολέοντα - η μάχη του Αούστερλιτς στις 02.12.1805, είναι επίσης μια μέρα γιν μετάλλου πάνω στο κουνέλι. Αυτά είναι τα ίδια στοιχεία όπως το 2011.....

Ο κινέζικος χαρακτήρας για το γιν μέταλλο συμβολίζει ένα μικρό διακοσμητικό αντικείμενο όπως ένα μπρασελέ, αλλά μπορεί επίσης να συμβολίζει ένα μικρό όπλο όπως ένα τσεκούρι.... Το μέταλλο γενικά σχετίζεται με την ιδιότητα της αρχηγείας, την πίστη σε φίλους, την αδερφοσύνη, την δικαιοσύνη και την καταστροφή. Ένας άνδρας γιανγκ μέταλλο έχει αρσενική γοητεία και ηρωική εμφάνιση. Η έντονη αίσθηση δικαιοσύνης και η βοήθεια για τους αδύνατους που έχουν, τους οδηγεί συχνά στην πολιτική, την στρατιωτική και νομική καριέρα.
Το γιν μέταλλο επίσης έχει την ιδιότητα της πίστης και της δικαιοσύνης, αλλά φαίνεται να είναι πιό ήπιο και απαλό σε πρώτη όψη. Οπότε άτομα που έχουν γεννηθεί σε ημέρα γιν μέταλλο, συχνά φαίνονται ήπιοι και έχουν ίσως ακόμα και θηλυκή εμφάνιση.

Οι γυναίκες γιν μέταλλο είναι πάντα οι πιο γοητευτικές και όμορφες σταρ, επειδή το γιν μέταλλο αντιπροσωπεύει επίσης το ανοιχτόχρωμο δέρμα, τον σκελετό, τα δόντια και το οβάλ σχήμα προσώπου. Φαίνονται όμορφες, θηλυκές και γοητευτικές αλλά να μην ξεχνάτε ότι πίσω από την γοητεία κρύβεται η σκληρή και κρύα ποιότητα της δύναμης του μετάλλου.
Μερικά παραδείγματα διασήμων που έχουν γεννηθεί σε ημέρα γιν μέταλλο είναι οι Αντζελίνα Ζολί, Κάρλα Μπρούνι, Μέριλιν Μονρόε, Τζόντι Φόστερ...

Για τους άνδρες, παραδείγματα είναι οι Τζωρτζ Μπους, Οζάμα Μπιν Λάντεν, Ρίτσαρντ Λι, Ντέιβιντ Κάμερον, Γουέν Τζιαμπάο και ο Ντιμίτρι Μεντβέντεφ. Το γιν μέταλλο συναντιέται συχνά στην βιομηχανία διασκέδασης και ομορφιάς, όπως και στην μουσική. Από τα πέντε στοιχεία, φαίνεται ότι το μέταλλο είναι το πιό μουσικό από όλα, επίσης πολλά μουσικά εργαλεία είναι φτιαγμένα από μέταλλο, πολλοί τραγουδιστές όπως ο Παβαρότι και Τομ Τζόουνς είναι γεννημένοι σε ημέρα γιν μέταλλο...

Το κουνέλι ανήκει στο στοιχείο ξύλο και αντιπροσωπεύει το μέσο της άνοιξης όταν τα δέντρα και τα φυτά είναι αναπτυγμένα. Το κουνέλι είναι λουλούδι, γρασίδι και κλωνάρια δέντρων. Αντιπροσωπεύει τα νιάτα, δράση και κίνηση, οπότε θα είναι μια χρονιά με δράση από νέους ανθρώπους, περισσότεροι νέοι θα απαιτούν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στην πολιτική και την κοινωνική κατάσταση. Το κουνέλι στην κινέζικη αστρολογία είναι επίσης "Λουλούδι ρομάντζου" (peach blossom, flower of romance). Οπότε η χρονιά θα έχει περισσότερα σεξουαλικά σκάνδαλα και γεγονότα. Η χρονιά θα είναι καλή για την βιομηχανία της διασκέδασης και του γκλάμουρ επειδή το "λουλούδι ρομάντζου" σημαίνει έλξη για το αντίθετο φύλο.

Το γιν μέταλλο είναι επίσης το τρίγραμμο της λίμνης και συμβολίζει το στόμα. Το τρίγραμμο της λίμνης στην "περίοδο του 7¨" (1984-2004) έφερε πρόοδο στην τεχνολογία πληροφορικής, το ίντερνετ και την επικοινωνία, όπως επίσης έφερε ευημερία στα επαγγέλματα που προβλέπουν το μέλλον και το Φενγκ Σούι. Οπότε μπορούμε να προβλέψουμε περισσότερη πρόοδο και ανάπτυξη σε αυτούς τους κλάδους και το 2011. παρόλα αυτά η αρνητική έννοια του στόματος είναι κουτσομπολιά και σκάνδαλα.

Το ιπτάμενο άστρο 7 του Φενγκ Σούι το οποίο βρίσκεται στο κέντρο το 2011, επειδή είναι ενέργεια της προηγούμενης εικοσαετίας έχει επίσης την έννοια των σκανδάλων και του κουτσομπολιού. Το κουνέλι είναι εύθραυστο και λεπτό ξύλο και κυρίως επειδή βρίσκεται υπό επίθεση από το στοιχείο μέταλλο. Το στοιχείο ξύλο είναι σύμβολο δέντρων και το περιβάλλον, αναμένουμε ότι το μέταλλο θα επιτεθεί στο ξύλο το 2011, προκαλώντας περισσότερες καταστροφές στο περιβάλλον.

Φυσικές καταστροφές όπως φωτιές δασών θα συμβούν ώστε να δημιουργηθεί ζημιά στην ατμόσφαιρα. Το μέταλλο είναι επίσης σύμβολο του αναπνευστικού συστήματος και τους πνεύμονες. Η διαμάχη του μετάλλου με το ξύλο δείχνει την χειροτέρευση της ποιότητας του αέρα και περισσότερη ασθένεια στο αναπνευστικό σύστημα. Η χρονιά της τίγρης 2010 ήδη έφερε σοβαρές καταστροφές στο περιβάλλον με γεγονότα όπως το σύννεφο ηφαιστειακής σκόνης και την έκρηξη της πλατφόρμας πετρελαίου στον κόλπο του Μεξικού τον Απρίλιο του 2010. Αυτές οι καταστροφές περιβάλλοντος δημιουργήθηκαν από την επίθεση του μετάλλου πάνω στο ξύλο, και αναμένουμε ότι παρόμοια ατυχήματα θα δημιουργήσουν καταστροφές του περιβάλλοντος και το 2011 επειδή και το 2011 έχει επίσης τον ίδιο συνδυασμό στοιχείων.

Το γιν μέταλλο είναι το σύμβολο ενός μικρού μαχαιριού ή τσεκουριού και συμβολίζει τον σβέρκο και την σπονδυλική στήλη. Οπότε η σύγκρουση μεταξύ γιν μετάλλου και γιν ξύλου σχετίζεται με γεγονότα μαχαιρωμάτων ή σπασίματα στην πλάτη και στα άκρα. Υπάρχουν πολλά τέτοια εγγεγραμμένα παραδείγματα. Το πιο φημισμένο παράδειγμα είναι του Σούπερμαν Κρίστοφερ Ριβς ο οποίος έπεσε από ένα άλογο και έσπασε την πλάτη του στις 27.05.1095. Η Μαντόνα έπεσε επίσης από άλογο και έσπασε την πλάτη της στα γενέθλιά της στις 16.08.2005. Ο Μπρέντον Λι χτυπήθηκε από σφαίρα στην πλάτη στις 31.03.1993, και ο Τζωρτζ Χάρισον μαχαιρώθηκε στο στήθος από διαρρήκτη στο ίδιο τους το σπίτι στις 30.12.1999. Η Χίδερ Μιλς έπεσε από μηχανάκι το οποίο της κόστιζε με ακρωτηριασμό το πόδι της στις 08.08.1993.

Όλα αυτά τα παραδείγματα δείχνουν την παρουσία έντονων διαμάχεων μεταξύ γιν μετάλλου και γιν ξύλου. Το μέταλλο και το ξύλο ως στοιχεία σχετίζονται με τον θάνατο από κρεμάλα, επειδή το μέταλλο σχετίζεται με το κεφάλι, τον λάρυγκα και το αναπνευστικό, ενώ ξύλο είναι το σκοινί. Οπότε η σύγκρουση μετάλλου-ξύλου είναι το σύμβολο ενός σχοινιού γύρω από τον κεφάλι. Παράδειγμα είναι ο σχεδιαστής μόδας Αλεξάντερ Μακ Κουίν, ο οποίος αυτοκτόνησε κρεμώντας τον εαυτό του στις 11.02.2010, όπου αυτή η ημερομηνία δείχνει επίσης έντονη παρουσία μετάλλου και ξύλου.

Τον Μάιο 2010, υπήρξε μια σοβαρή επίθεση με μαχαίρι σε ένα σπίτι στο Χονγκ Κονγκ, όπως και αρκετές επιθέσεις με μαχαίρι σε σχολεία στην Κίνα απειλώντας την ζωή νεαρών μαθητών. Ο Μάιος 2010 ήταν μήνας γιν μέταλλο, οπότε το στοιχείο γιν μέταλλο θα μπορούσε να είναι επίσης υπεύθυνο για τέτοια μαχαιρώματα.

Τον Απρίλιο 201, υπήρξαν πολλές καταστροφές στις αεροπορικές εταιρείες. Στις 10.04 ο πολωνός πρόεδρος με την γυναίκα του και πολλούς πολιτικούς σκοτώθηκαν σε ένα αεροπορικό δυστύχημα στην Ρωσία, ενώ την ίδια μέρα ένα άλλο ελικόπτερο που μετέφερε σκιέρ έπεσε κοντά στον Ρωσία. Στις 13.04 ένα αεροπλάνο της εταιρείας Cathay Pacific έπιασε φωτιά όταν προσγειώθηκε στο Χονγκ Κονγκ, στις 16.04 ο ευρωπαικός αεροπορικός χώρος έκλεισε λόγω ηφαιστειακού νέφους που προήρθε από την έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία. Επίσης στις 21.04 ένα φιλιππινέζικο αεροπλάνο συντρίφτηκε μεταξύ Cebu και Pampagna.
Δεν είναι σύμπτωση ότι αυτές οι αεροπορικές καταστροφές συνέβησαν τον Απρίλιο 2010. Η ιδέα είναι ότι οι αεροπορικές εταιρείες ανήκουν στο στοιχείο φωτιά, οπότε όταν η φωτιά είναι πολύ αδύναμη ή απούσα τότε θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα στις αεροπορικές εταιρείες. Το 2010 ήταν χρονιά μέταλλο πάνω στο ξύλο, υπήρχε μόνο μικρή κρυμμένη φωτιά μέσα στο ξύλο. Αλλά τον Απρίλιο 2010, ο οποίος ήταν ένας μήνα δυνατού μετάλλου βοηθούμενος από την γη, αυτό τον μήνα, το δυνατό μέταλλο κατέκτησε εντελώς το ξύλο με αποτέλεσμα η μικρή φωτιά μέσα στο ξύλο έσβησε. Επίσης το δυνατό μέταλλο επιτέθηκε στο ξύλο και ήταν υπεύθυνο για την έκρηξη στην πλατφόρμα πετρελαίου της BP στις 20.04, η οποία προκάλεσε σοβαρή καταστροφή στο περιβάλλον. Αυτό είναι πάλι συνέπεια του μετάλλου που κάνει επίθεση στο ξύλο που είναι το δέντρο - το περιβάλλον. Κατανοώντας αυτό, θα μπορούσαμε να περιμένουμε προβλήματα στις αεροπορικές εταιρείες και προβλήματα στο περιβάλλον και το 2011 όπου υπάρχει επίσης ο συνδυασμός μέταλλο και ξύλο. Το 2011, οι μήνες Ιούλιος, Σεπτέμβριος και Οκτώβριος είναι οι μήνες που το μέταλλο θα είναι ιδιαίτερα δυνατό και όπου το ξύλο θα υποφέρει περισσότερες καταστροφές.

Η σύγκρουση μεταξύ κουνελιού και πετεινού είναι σοβαρή σύγκρουση μεταξύ ξύλου και μετάλλου. Ο πετεινός είναι μικρό μέταλλο μαχαιριού και το κουνέλι είναι τα κόκαλα της πλάτης και ο σβέρκος. Οπότε η σύγκρουση αυτή φέρνει συχνά σοβαρά ατυχήματα και τραυματισμό στα κόκαλα. Άτομα που έχουν γεννηθεί την χρονιά του πετεινού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά την χρονιά του πετεινού.
Η σύγκρουση μετάλλου και ξύλου θα μπορούσε να έχει σχέση με αυτοκίνητα, μηχανήματα, μαχαιρώματα. Άτομα που έχουν αυτή την σύγκρουση θα πρέπει να είναι προσεκτικά στην οδήγηση και στα ταξίδια. Οπότε άτομα που έχουν γεννηθεί την χρονιά του πετεινού, θα είναι καλό να έχουν μαζί τους ένα κρεμαστό αντικείμενο σκύλου, το οποίο θα βοηθήσει να απομακρύνει την επίδραση του κουνελιού, μειώνοντας έτσι την αρνητική επίδραση της σύγκρουσης.

Πάντως, άτομα που έχουν γεννηθεί την χρονιά του πετεινού θα ζήσουν μια έντονη χρονιά αναταράξεων με πολλές μετακινήσεις, ταξίδια και αλλαγές. Είναι θετικό να γίνουν τέτοιες αλλαγές, όπως μετακόμιση σπιτιού ή γραφείου. Τα ταξίδια είναι επίσης καλός τρόπος, αλλά θα πρέπει κάποιος να αποφύγει την γρήγορη οδήγηση και την οδήγηση προς την Ανατολή, καθότι η Ανατολή είναι η κατεύθυνση του Μέγα Δούκα το 2011. Για άτομα γεννημένα την χρονιά του Πετεινού προτείνω να αποφεύγουν δραστηριότητες γρήγορων σπορ, όπως το σκι, αγώνες αυτοκινήτου κλπ.

Το κουνέλι είναι σε σχέση πέναλτι με το Ποντίκι. Αυτό το πέναλτι είναι κρυφός κίνδυνος και μπορεί να προκαλέσει δυσαρμονία, ανησυχίες και ερεθισμό, ή κρυμμένη ασθένεια. Οπότε άτομα που είναι γεννημένα την χρονιά του Ποντικού είναι επίσης καλό να έχουν μαζί τους ένα σύμβολο σκύλου για να μειώσουν την επίδραση της χρονιάς του Κουνελιού.

Τα πέντε βασικά στοιχεία αντιπροσωπεύουν διαφορετικά μέρη του σώματος. Το μέταλλο σχετίζεται γενικά με το δέρμα, το αναπνευστικό, τους πνεύμονες. Οπότε τα προβλήματα υγείας φέτος σχετίζονται με το μέταλλο και θα μπορούσαν να σχετίζονται με το αναπνευστικό όπως η γρίπη. Το ξύλο κουνέλι είναι γιν ξύλο και έχει σχέση με τον σβέρκο και την πλάτη. Το μέταλλο που επιτίθεται στο ξύλο είναι εύκολο να προκαλέσει πόνο στην πλάτη και άλλες ασθένειες που έχουν σχέση με την κίνηση όπως το Πάρκινσον και πρόβλημα στα κόκαλα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μετάλλου που επιτίθεται στο ξύλο δημιουργώντας πρόβλημα στην κίνηση είναι ο Στήβεν Χόκινγκ, ο Μοχάμεντ Αλί και ο Μάικλ Τζ. Φοξ, η ασθένεια όλων αυτών των ατόμων δημιουργήθηκε από την επίθεση του μετάλλου στο ξύλο. Το ξύλο είναι επίσης το σύμβολο του συκωτιού, και το κουνέλι και το ποντίκι δημιουργεί σοβαρό πέναλτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στο συκώτι. Επίσης υπάρχει απουσία της φωτιάς αυτή την χρονιά, και η έλλειψη φωτιάς θα φέρει ασθένεια του στομαχιού, αδύναμη καρδιά και κυκλοφορικό. Αυτά τα προβλήματα υγείας θα είναι στο επίκεντρο την χρονιά του Κουνελιού 2011. Είναι σημαντικό να παίρνουμε περισσότερο συνένζυμο Κιου 10 (CoQ10) και αντιοξειδωτικά ως μέσο πρόληψης.

Ας συνεχίσουμε με τα προβλήματα υγείας. Επειδή το μέταλλο κάθεται στο ξύλο, αυτό δείχνει ότι το μέταλλο έχει αδυναμία, η χρονιά 2010 δεν ήταν ευνοική στα άτομα που είχαν αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Το μέταλλο είναι το στοιχείο που συμβολίζει τους πνεύμονες, το αναπνευστικό και το δέρμα, έχοντας το μέταλλο να αποδυναμώνεται περισσότερο από το ξύλο θα προκαλέσει προβλήματα με το αναπνευστικό λόγω φτωχής ποιότητας αέρα, αλλεργία στην μύτη, όπως και γρίπη θα οποία θα είναι πιο σοβαρά το 2011.

Τα τελευταία χρόνια το πιο σημαντικό θέμα που απειλεί την ανθρώπινη επιβίωση είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη. Ο πάγος των πόλων λιώνουν με μεγάλη ταχύτητα και υπάρχουν προβλέψεις ότι μεγάλες παραθαλάσσιες πόλεις θα βυθιστούν μέχρι το 2050. Το ζευγάρι στοιχείων το 2011, το γιν μέταλλο να κάθεται πάνω στο κουνέλι, δείχνει ξηρασία με παντελή έλλειψη νερού. Επίσης το Ιπτάμενο άστρο 7 πάει στο κέντρο το 2011, το οποίο ανήκει στο στοιχείο μέταλλο και αντιπροσωπεύει τους πνεύμονες. Οπότε αναμένουμε ότι το 2011 θα είναι ξηρή χρονιά με ξηρασίες σε πολλά μέρη του πλανήτη. Επίσης η εμφανής αδυναμία του μετάλλου που εμφανίζεται πάνω από το κουνέλι δείχνει επίσης κακή ποιότητα αέρα που προκαλεί βλάβη στο αναπνευστικό σύστημα, και με το μέταλλο καταστροφέα του ξύλου το οποίο ξύλο είναι το σύμβολο του περιβάλλοντος, όλα αυτά δείχνουν ότι το 2011 θα υπάρχει χειροτέρευση στην υπερθέρμανση του πλανήτη, οδηγώντας σε μεγαλύτερη μόλυνση της ατμόσφαιρας και σε μεγαλύτερες ασυνήθιστες κλιματικές αλλαγές. Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα θέμα που απασχολεί ολόκληρη ανθρώπινη φυλή και κάθε ένας από εμάς έχει την υποχρέωση να λάβει δραστικά μέσα για να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να μειώσουμε την παραγωγή διοξείδιου του άνθρακα.

Το 2011, το Ιπτάμενο άστρο του Φενγκ Σούι 7, το οποίο 7 συμβολίζει το μέταλλο και το αναπνευστικό, τα νεαρά κορίτσια και το στόμα, βρίσκεται στο κέντρο. Το κεντρικό νούμενο στο κέντρο δείχνει συχνά τα γεγονότα που θα βρίσκονται στο επίκεντρο στην χρονιά. Για παράδειγμα, το 2010 το κεντρικό άστρο της χρονιάς ήταν το 8, το οποίο συμβολίζει την γη, τα παιδιά, προέβλεψα προβλήματα από σεισμό και ατυχία με παιδιά. Αυτό όντως έγινε καθότι το 2010 είχαμε πολλούς σεισμούς και προβλήματα παιδιών όμως την επίθεση μαχαιριού σε μερικά κινέζικα σχολεία. Οπότε δεν θα είναι έκπληξη με το 7 στο κέντρο το 2011 θα έχουμε επιδημία γρίπης όπως και σεξουαλικά σκάνδαλα, κουτσομπολιά, αν και θα είναι ευνοική χρονιά για την βιομηχανία διασκέδασης, επικοινωνίας και τεχνολογίας πληροφορικής.

(το άρθρο συνεχίζεται...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit