Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ο τέλειος εραστής

Ο τέλειος εραστής φαίνεται από την γλώσσα – κινέζικη φυσιογνωμική

Το παρακάτω κείμενο που θα διαβάσετε είναι απόσπασμα από ένα γερμανικό βιβλίο που έχω σπίτι μου (πολύ χρήσιμο, τόσο που σκέφτομαι να το εκδόσω στα ελληνικά).

Πρόκειται για πληροφορίες της μοναδικής αυτοκράτειρας στην ιστορία της Κίνας Wu Zhao. Προερχόμενη από πολύ φτωχή οικογένεια, κατάφερε να γίνει η ερωμένη του αυτοκράτορα, κατόπι επίσημη γυναίκα του, ενώ στο τέλος κατέλαβε τον θρόνο. Έμεινε στην ιστορία ως δίκαια και σοφή.

Χρησιμοποιούσε την γνώση του τάο για την υγεία (πέθανε εκείνα τα χρόνια στα 80 της!!!), την συμπεριφορά της, αλλά και για την επιλογή θερμού εραστή. Πώς διάλεγε εραστή; Εξετάζοντας το σχήμα και το χρώμα της γλώσσας του. Ας μάθουμε και εμείς κάτι…

Ο άνδρας φωτιά

Η γλώσσα που μοιάζει με αυτή του Mick Jagger ή του Einstein ανήκει σε ένα εραστή που έχει δυνατή πνεύμα και ισχυρή προσωπικότητα. Η γλώσσα είναι μακριά, μυτερή και έχει δυνατό κόκκινο χρώμα. Βγαίνει από το στόμα σε ευθεία γραμμή και με δύναμη, και δεν έχει κλίση προς τα πάνω ή προς τα κάτω, η γλώσσα θα πρέπει να έχει ένα ίχνος επιστρώματος. Μια κατακόκκινη γλώσσα, χωρίς επίστρωμα δείχνει έναν άνδρα που έχει «αυτό-ξοδευτεί» και που θα απειληθεί από ανικανότητα ή δεν θα ζήσει πολλά χρόνια. Θα πρέπει να ενισχύσει το γιν με βότανα. Ως εραστής θα είναι όμως από καλός ως πολύ καλός (για όσο καιρό μπορεί…).

Ο άνδρας ξύλο

Η φαρδιά γλώσσα με μύες που διακρίνονται στις πλευρές, με προεξέχουσες άκρες ανήκει συνήθως σε αθλητή ή σε κάποιον επιθετική ή χολερικό άνδρα. ΄Ένας τέτοιος άνδρας αντικαθιστά ως εραστής τον ερωτισμό με καθαρή δυναμικότητα. Η λαιμαργία για εξουσία και η σχεδόν αποκλειστική του αντίδραση σε οπτικά ερεθίσματα (πχ στήθη σιλικόνης), τον κάνουν καταλληλότερο για μια δυνατή και έμπειρη γυναίκα.

Ο άνδρας μέταλλο

Εάν η γλώσσα μοιάζει με τετράγωνο πακέτο, πρόκειται για ένα πολύ λογικό, σχεδόν ορθολογιστικό άνδρα μέταλλο. Σε αυτόν θα δώσει η γυναίκα την φορολογική της δήλωση ή του δίνει να φτιάξει τον υπολογιστή της. Είναι πιστός, έμπιστος και βαρετός, αν και μπορεί να γίνει με ένα εξαναγκαστικό-σπαστικό τρόπο κυριαρχικός. Ως εραστή δεν τον λαμβάνουμε υπόψιν.

Ο άνδρας νερό

Όταν η γλώσσα είναι πολύ λεπτή και είναι κόκκινη μόνο στην άκρη, τότε έχετε μπροστά σας ένα άνδρα που είναι ντροπαλός και κάπως δύσκολος. Είναι σπάνια κακός, αλλά πιθανά έχει μεγάλη ανάγκη για χάδια και εγωιστής. Σαν φίλος μπορεί να είναι εξωτερικά διασκεδαστικός, αλλά έχει τάση στην γκρίνια. Σαν εγωιστή που είναι, δεν φοβάται τις δυναμικές γυναίκες αλλά τις βρίσκει ερεθιστικές αντιπάλους.

Έχει ραφιναρισμένες ερωτικές πρακτικές στο κρεβάτι, χρησιμοποιεί ερωτικά βοηθήματα και μπορεί να είναι με το θέμα διασκεδαστικός. Είναι όμως ανασφαλής και εμπνέεται από τα ερωτικά κείμενα σουρεαλιστών και του de Sade.

Ο άνδρας γη

Εάν η γλώσσα του είναι μαλακή, ροζ, φαρδιά και συχνά κάπως πρησμένη, αυτός ο άνδρας μπορεί συνήθως να μαγειρέψει καλά και του αρέσει ο στοματικός έρωτας. Από έναν τέτοιο άνδρα θα έχετε ένα καλό κρασί. Εάν πάτε με τα νερά του ήπια και του αφήσετε χρόνο, μπορεί να σας αλείψει με το γλυκό του δείπνου και να σας γλείψει παντού. Η βιασύνη και το στρες είναι ο μεγάλος του φόβος, το ίδιο και στο κρεβάτι. Προτιμά τις γεματούλες γυναίκες, από τις οποίες περιμένει μεγάλες ικανότητες για απόλαυση. Εάν η βαριεμάρα του, το οποίο σημαίνει η υγρασία του δεν είναι υπερβολική (οπότε τότε και η γλώσσα του θα είναι πολύ χλωμή και πρησμένη), η κινέζα αυτοκράτειρα θα τον θέσει υπόψιν της.

Σημείωση: Οι διακοπές ξεκινούν σύντομα, και βλέπω στις παραλίες φέτος να βγαίνουν πολλές γλώσσες!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit