Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Δείξε μου τα δόντια σου να σου πω ποιός είσαι


Δείξε μου τα δόντια σου... να σου πω ποιός είσαι
Κινέζικη Φυσιογνωμική

Τα ιδανικά δόντια στην κινέζικη φυσιογνωμική πρέπει να είναι ανοιχτόχρωμα, ταχτικά, ίσα σε μέγεθος και να φαίνονται μερικά κατά την ομιλία. Τα δόντια δείχνουν πολλά για τον χαρακτήρα ενός ατόμου.

Αυτοί που έχουν έντονους κυνόδοντες με μυτερές άκρες (βρυκόλακας style), όταν βάλουν τα δόντια τους σε κάτι, δεν πρόκειται να το αφήσουν ποτέ. Γίνονται επίμονοι στην μάχη, είτε πρόκειται για φυσική δύναμη ή θέληση.

Αυτοί που τα δύο μπροστινά τους δόντια είναι πεταχτά ή πολύ μεγάλα, έχουν μεγάλη αποφασιστικότητα αλλά και δεν υποχωρούν όταν τσακώνονται. Όσο ποιό πεταχτά είναι τα δόντια, τόσο δεν το βάζει κάτω το άτομο στους καυγάδες, το άτομο είναι ξεροκέφαλο.

Αυτοί με κοντά δόντια δεν έχουν καθόλου υπομονή.

Ασύμμετρα δόντια αποκαλύπτουν ένα άτομο που έχει γενικά δύσκολη ζωή και μια σημαντική κρίση στην μέση ηλικία.

Μικρά και ασύμμετρα δόντια δείχνουν άτομο που δεν πρέπει ποτέ να εμπιστευτείτε. Κακοί άνθρωποι έχουν τέτοια δόντια και η κακία τους μεγαλώνει εάν τα δόντια είναι και μυτερά.

Τα μακριά δόντια (σε μήκος) επίσης ανήκουν σε άτομα που δεν πρέπει να εμπιστευτείτε, διότι θα σας πουλήσουν αν τους συμφέρει. Αυτά τα άτομα δείχνουν τα πάνω και τα κάτω δόντια τους καθαρά όταν μιλούν.

Αυτοί που έχουν κενό ανάμεσα στα δόντια λατρεύουν την περιπέτεια και δεν τους νοιάζει ιδιαίτερα να το παίζουν σοβαροί, δεν τους νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Είναι επίσης πολύ σεξουαλικά άτομα, ιδιαίτερα εάν τα χείλη τους είναι παχιά. Στην Ελλάδα δεν λέμε ότι το κενό στα μπροστινά δόντια σε γυναίκα σημαίνει ότι η γυναίκα θα παντρευτεί πλούσιο; Επίσης δεν λέμε ότι οι πουτάνες και οι τρελλές έχουν τις τύχες τις καλές; Συγκρίνετε την κινέζικη με την ελληνική version και βγάλτε συμπεράσματα...

Αυτοί πάλι που έχουν ούλα που φαίνονται όταν γελούν ή μιλούν δεν κρατούν μυστικά, επίσης έχουν έλλειψη ηθικότητας και ευγένειας. Εάν έχετε γνωρίσει Ασιάτες από Κίνα, Ιαπωνία και Ταυλάνδη θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει ότι όταν γελούν κρύβουν με το χέρι τα δόντια τους, γιατί κρύβοντας τα δόντια και τα ούλα θεωρείται σημάδι μετριοφροσύνης και καλών τρόπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit