Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Η τύχη της Ελλάδας το 2010 - πρόβλεψη

Η τύχη της Ελλάδας το 2010 – πρόβλεψη

Το Ι Τσινγκ είναι μια εξαιρετική μέθοδος της Κινέζικης Μεταφυσικής που μας δίνει απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Μιας και πολλοί με ρωτούσαν για την τύχη της Ελλάδας το 2010, έκανα ένα Ι Τσινγκ στις 21.12.2009 (ημέρα ποντικού, μήνας ποντικού) ρίχνοντας τα 3 νομίσματα του Ι Τσινγκ σε ένα τραπέζι, με σκοπό να μάθω τι θα γίνει στην Ελλάδα από άποψη οικονομική, πώς θα αισθάνονται οι Έλληνες, πώς θα είναι η πολιτική κατάσταση και γενικά τι θα γίνει.

Για αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά για το Ι Τσινγκ, αναφέρω περιληπτικά ότι ρίχνω 3 νομίσματα πάνω σε ένα τραπέζι 6 φορές, κάθε φορά που τα ρίχνω σημειώνω σε ένα χαρτί μια γραμμή γιν (διακεκομένη) ή γιανγκ (συνεχής) ανάλογα με το αν το σύνολο είναι ζυγό (γιν) ή μονό (γιανγκ).
Μετά χρησιμοποιώ πίνακες με αριθμούς, μετατρέπω την κάθε γραμμή σε κινέζικα ζώδια, στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά κλπ) και παράγοντες τις ζωής (χρήματα, πολιτική κλπ), βρίσκω την γραμμή που αντιπροσωπεύει την Ελλάδα (με την βοήθεια πινάκων), και μετά ξεκινάει η ερμηνεία με βάση την σχέση των 5 στοιχείων μεταξύ τους (πχ το νερό καταστρέφει την φωτιά), και των κινέζικων ζωδίων (πχ το ποντίκι συγκρούεται με το άλογο).

Ορίστε λοιπόν το εξάγραμμο του Ι Τσινγκ που πήρα.

Χ未 (κατσίκα, γη)_ _Χ戌(κατσίκα, γη)Ο
Δ申(πίθηκος, μέταλλο) /
Ν午(άλογο, φωτιά) / Ελλάδα
Χ辰 (δράκος, γη) / /
Σ寅 (τίγρης, ξύλο) / /
Χ未 (κατσίκα, γη)___Π子(ποντίκι, νερό)Ο

Επεξήγηση των 5 κωδικών (Ν, Δ, Π, Σ, Χ)

Ν=νοημοσύνη, εξυπνάδα, ρεμπελοσύνηΔ=δύναμη, εξουσία, καριέρα, δουλειάΠ=πόροι, μήνυμα, γράμμα, τηλέφωνοΣ=συνεργάτες, αδέρφια, ανταγωνιστές, άλλα άτομαΧ=χρήματα

Ερμηνεία
Στο παραπάνω εξάγραμμο εξετάζουμε καταρχήν την κατάσταση και τύχη της Ελλάδας εξετάζοντας την γραμμή που αντιπροσωπεύει την Ελλάδα, εδώ είναι η 4η γραμμή από κάτω. Στην γραμμή αυτή υπάρχει το άλογο (午) που ανήκει στο στοιχείο φωτιά. Το στοιχείο φωτιά στην ημέρα και μήνα του ποντικού που έγινε το Ι Τσινγκ, είναι εντελώς αδύναμο διότι ο φωτιά (Ελλάδα) σβήνεται από το νερό στο οποίο ανήκει του ποντικού (ποντικός=νερό). Οπότε η Ελλάδα το 2010 βρίσκεται σε σύγκρουση και κακή τύχη, δέχεται επίθεση από τις καταστάσεις.

Η Ελλάδα βρίσκεται πάνω στην γραμμή που έχουμε χαρακτηρίσει με το γράμμα Ν, το οποίο μας δίνει επίσης πληροφορίες για την κατάσταση της Ελλάδας το 2010. Η γραμμή αυτή όπως είπαμε πριν είναι αδύναμη και σε σύγκρουση με την ημέρα και τον μήνα που έγινε το Ι Τσινγκ, οπότε η γραμμή αυτή χαρακτηρίζεται από το αντίθετο της λέξης που χαρακτηρίζει το γράμμα Ν, και αντί εξυπνάδας λέμε ότι η Ελλάδα θα είναι ανόητη, δεν θα είναι προσεκτική, δεν θα κάνει σοφές σκέψεις, δεν θα έχει οργάνωση και θα ρισκάρει. Όλα αυτά δεν είναι καλά.... Οι Έλληνες το 2010 δεν θα είναι σε καλή τύχη, δεν οργανώνονται και είναι απρόσεκτοι.

Ας δούμε τώρα τώρα και τα υπόλοιπα θέματα, πχ τα οικονομικά. Τα οικονομικά αντιπροσωπεύονται από την γραμμή με το γράμμα Χ που σημαίνει χρήματα. Αυτή η γραμμή ανήκει στο στοιχείο γη. Το στοιχείο γη στην ημέρα και μήνα νερού που έκανα το Ι Τσινγκ είναι αδύναμη, διότι η γη θα ήταν δυνατή εάν το Ι Τσινγκ γινόταν σε μέρα φωτιάς ή γης. Εδώ η γραμμή γη είναι αδύναμη, το οποίο σημαίνει ότι η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι επίσης αδύναμη.

Για να δούμε τώρα την πολιτική της Ελλάδας το 2010 και πόσο αποτελεσματική είναι, αρκεί να εξετάσουμε την γραμμή με το γράμμα Δ, η οποία αντιπροσωπεύει την εξουσία και θέματα πολιτικής και οργάνωσης του κράτους. Η πολιτική άλλωστε είναι στην πραγματικότητα οργάνωση και management ενός κράτους. Η γραμμή Δ ανήκει στο στοιχείο μέταλλο, το στοιχείο μέταλλο σε ημέρα και μήνα νερού που έκανα το Ι Τσινγκ είναι επίσης αδύναμο. Είναι ένα μέταλλο στην μέση του χειμώνα (το Ι Τσινγκ έγινε Δεκέμβριο) που είναι παγωμένο και άκαμπτο. Οπότε η πολιτική της Ελλάδας είναι αδύναμη το 2010.

Ας δούμε τώρα και τις γραμμές που βρίσκονται σε κίνηση-αλλαγή, διότι οι γραμμές αυτές μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες για τα γεγονότα της Ελλάδας το 2010 και τα τα νέα πράγματα (αλλαγές) που θα γίνουν στην χώρα. Στην πρώτη γραμμή (μετρώντας από κάτω), υπάρχει ενεργή γραμμή με το γράμμα Π, όπου Π σημαίνει μήνυμα-ανακοίνωση, δηλαδή υπάρχει ενεργό μήνυμα. Το μήνυμα αυτό είναι δυνατό, διότι η γραμμή Π ανήκει στο στοιχείο νερό, όπου το νερό αυτό είναι πολύ δυνατό στην ημέρα και μήνα του νερού που έκανα το Ι Τσινγκ. Τι μήνυμα είναι αυτό.; Έχει σχέση με τα χρήματα, διότι η γραμμή αυτή αλλάζει σε Χ, όπου Χ σημαίνει χρήματα. Τα χρήματα αυτά ανήκουν στο στοιχείο της γης, όπου το στοιχείο γη είναι αδύναμο στην ημέρα και μήνα νερού που έγινε το Ι Τσινγκ, οπότε η Ελλάδα έχει οικονομικό πρόβλημα.
Συνοπτικά αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα ανακοινώνει στον κόσμο με ένα μήνυμα ότι η οικονομική της κατάσταση είναι άσχημη.
Η 6 γραμμή (μετρώντας πάντα από κάτω) είναι επίσης ενεργεί και κρύβει επίσης κάποιες πληροφορίες. Η γραμμή αυτή είναι ο σκύλος (γη) που μετατρέπεται επίσης σε κατσίκα (γη). Αυτή η κίνηση στην κινέζικη αστρολογία λέγεται οπισθοδρόμιση. Τι οπισθοδρομεί; Αυτό θα μας το πει το γράμμα της γραμμής, σε αυτή την γραμμή το γράμμα είναι Χ που σημαίνει χρήματα. Αυτό σημαίνει ότι το 2010 η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι αδύναμη και οπισθοδρομεί.

Επειδή φαντάζομαι ότι με την πρόβλεψη αυτή σας έκανα «την καρδιά περιβόλι», θα ήθελα να επισημάνω το εξής. Όταν λέμε ότι η τύχη της Ελλάδας θα είναι δύσκολη το 2010, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι Έλληνες θα υποφέρουν. Ο κάθε Έλληνας έχει το δικό του ωροσκόπιο, και ακόμα και σε καιρούς ισχνών αγελάδων υπάρχουν πάντα και οι παχιές αγελάδας. Πάντα υπάρχουν ευκαιρείες για ανάπτυξη, ιδιαίτερα όταν μας βοηθά το ωροσκόπιό μας και όταν κάνουμε τις σωστές επιλογές. Όλα στην ζωή είναι γιν και γιανγκ άλλωστε.


Σας εύχομαι μια χρονιά με υγεία, αγάπη, αρμονία, χρήματα και καλό Φενγκ Σούι!

2 σχόλια:

  1. ΛΕΣ ΟΤΙ Το στοιχείο ΤΑΔΕ στην ημέρα και μήνα ΤΑΔΕ που έγινε το Ι Τσινγκ, είναι εντελώς αδύναμο.....

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΕΛΕΞΕΣ; ΔΗΛ ΜΙΑ ημέρα και μήνα που ΘΑ ΗΤΑΝ το Ι Τσινγκ, ΔΥΝΑΤΟ;..... ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΑΖΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα στοιχεία που υπάρχουν στον μήνα και την ημέρα που κάνω το Ι Τσινγκ επηρεάζουν την ερμηνεία μου. Εάν έριχνα το Ι Τσινγκ μια άλλη ημέρα για την ίδια ερώτηση, τότε εκείνη την ημέρα υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία, οπότε θα έχω ένα διαφορετικό εξάγραμμο, η ερμηνεία θα είναι διαφορετική, αλλά η απάντηση στην ερώτηση θα είναι ίδια.
    Δηλαδή δεν επηρεάζει η ημέρα που έκανα εγώ το Ι Τσινγκ το αποτέλεσμα της πρόβλεψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

fixodent lawsuit