Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Το βουνό του Αγαμέμνονα

Το βουνό του Αγαμέμνονα
Κάνει το βουνό τον άνθρωπο ή ο άνθρωπος το βουνό;

Στο παραδοσιακό Φενγκ Σούι το σχήμα των βουνών που βλέπουμε μπροστά στον χώρο που ζούμε, θα γεννηθούν στην περιοχή άνθρωποι με ιδιότητες ανάλογες του σχήματός τους. Το σχήμα του βουνού μπροστά από μια περιοχή είναι πολύ σημαντικό στο Φενγκ Σούι, διότι μας δείχνει το τύπο του όφελους που θα προσφέρει το βουνό στον τόπο στο μέλλον. Για παράδειγμα
  • Εάν το βουνό έχει το σχήμα το σχήμα χρυσού, μαξιλαριού κλπ, αυτό θα παράγει πλούτο.
  • Εάν μοιάζει με σφραγίδα, σκάλες, αερογέφυρα ή τον αριθμό ένα, αυτό θα φέρει εξουσία και status.
  • Εάν μοιάζει με stand για πινέλα, ανοιχτό βιβλίο, καπέλο ή θρανίο, θα φέρει ακαδημαική πρόοδο.
  • Εάν το βουνό μοιάζει με άλογο, τόξο, σημαία ή σέλα αλόγου, θα φέρει στρατιωτικούς.
  • Ενώ αν μοιάζει με φρύδια θα φέρει ομορφιά.
Από τα λίγα που παρατηρώ στην Ελλάδα μας, πηγαίνοντας προς Μυκήνες με το λεωφορείο, είδα το βουνό που μοιάζει με ένα ξαπλωτό στρατιώτη που φοράει στο κεφάλι του περικεφαλίδα. Οι ντόπιοι λένε ότι το βουνό είναι το βουνό του Αγαμέμνονα. Πράγματι του μοιάζει, η ομοιότητα είναι εκπληκτική. Μια γυναίκα μάλιστα μου είπε ότι παρακάτω υπάρχει και το βουνό της Κλυτεμνίστρας, είπε μάλιστα ότι τα μαλλιά της διακρίνονται στο βουνό.

Ίσως νομίζατε μέχρι σήμερα ότι είναι σύμπτωση που ορισμένα μέρη γεννούν συγκεκριμένους τύπους ανθρώπων, αλλά να που τελικά οι Κινέζοι το εξηγούν μέσω του Φενγκ Σούι. Δεν έχετε παρά να παρατηρήσετε την Πελοπόνησσο για να δείτε γιατί βγάζει πολιτικούς, γιατί η Χίος βγάζει εφοπλιστές, και γιατί η Ουκρανία βγάζει σούπερ γκόμενες! Ψάξτε να δείτε που έχει ακριβώς η Ουκρανία βουνά φρύδια!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit