Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Ιπτάμενα Άστρα για το 2022 - Συμβουλές Φενγκ Σούι 2022

 2022 - Ιπτάμενα Άστρα για το 2022 - Συμβουλές Φενγκ Σούι

                                                                                γράφει η Φενγκ Σούι Master Γεωργία Κιάφη

Κάθε χρόνο δεν συμβαίνουν τα ίδια πράγματα στο σπίτι μας, ακόμα και εάν έχουμε αφήσει τα έπιπλά μας ακριβώς στην ίδια θέση με πέρυσι. Επίσης ο μόνιμος προσωπικός χάρτης Ιπτάμενων Άστρων του σπιτιού μας έχει παραμείνει και αυτός ίδιος. Τι συμβαίνει τότε; 

Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν ετήσιες επιδράσεις Ιπτάμενων Άστρων, στην πραγματικότητα υπάρχουν ετήσιες, μηνιαίες, ημερήσιες και ωριαίες. Αλλά επειδή εάν λάβουμε όλες τις επιδράσεις υπόψιν μας θα καταλήξουμε να έχουμε σε κάθε περιοχή του σπιτιού μας όλα τα Ιπτάμενα Άστρα μαζί (3 μόνιμα, ένα ετήσιο, ένα μηνιαίο, ένα ημερήσιο, ένα ωριαίο = 7 αριθμοί) και δεν θα βγάλουμε άκρη. Επίσης δεν είναι δυνατό να κάνουμε Φενγκ Σούι κάθε δύο ώρες που αλλάζουν τα ωριαία Ιπτάμενα Άστρα.

Για αυτό μας ενδιαφέρουν τα ετήσια και τα μηνιαία, και πώς αυτά αλληλεπιδρούν με τα μόνιμα Ιπτάμενα Άστρα της κάθε κατεύθυνσης του χώρου που μας ενδιαφέρει, είτε ο χώρος αυτός είναι σπίτι, κατάστημα ή εταιρία.

Εδώ αριστερά βλέπετε τα ετήσια Ιπτάμενα Άστρα για το 2022. 

Συγκεκριμένα, η νέα χρονιά Φενγκ Σούι το 2022 ξεκινάει σήμερα το βράδυ 4 Φεβρουαρίου 2022 και τελειώνει στις 3 Φεβρουαρίου 2023. Οπότε αφότου μπει η νέα ηλιακή χρονιά του 2022, πχ από αύριο, θα πρέπει να κάνετε ορισμένα πράγματα στον χώρο σας για να βελτιώσετε την επίδραση που έχει αυτός στην ζωή σας.

Παρατηρούμε ότι είναι ακριβώς τα ίδια με το μαγικό τετράγωνο (Luo Shu) όπου το 5 βρίσκεται στο κέντρο. 

Αυτό σημαίνει ότι το 2022 θα ανταγωνίζεται το μαγικό τετράγωνο (Λούο Σου), αυτό το φαινόμενο είναι παρόμοιο  με όταν κάτι ανταγωνίζεται τον Μέγα Δούκα. 

Ας μπούμε τώρα στο πρακτικό μέρος, τι πρέπει να κάνουμε το 2022 ώστε να μειώσουμε τις αρνητικές ενέργειες στον χώρο μας. 

Πρώτα πρέπει να βρείτε το κέντρο του διαμερίσματός σας, το κέντρο του κάθε ορόφου του σπιτιού σας, το κέντρο του καταστήματός σας κλπ. Εάν δεν μπορείτε να επέμβετε στο Φενγκ Σούι της εταιρείας που δουλεύετε, τότε μπορείτε απλά να κάνετε ότι μπορείτε στο δικό σας γραφείο βρίσκοντας το κέντρο του γραφείου σας.

Για να βρείτε το κέντρο θα χρειαστείτε μια καλή πυξίδα και να σταθείτε μακριά όσο γίνεται από μεγάλα μεταλλικά αντικείμενα όπως πχ ένα ψυγείο ή πλυντήριο ή το φωτοτυπικό, ή μεταλλικά κάγκελα.  

Το Ιπτάμενο Άστρο 5 το 2022 βρίσκεται στο κέντρο. Αυτή η ενέργεια είναι η κυρίως ενέργεια της χρονιάς και επηρεάζει όλες τις κατευθύνσεις στην πραγματικότητα, είναι κάτι σαν αποτύπωμα της χρονιάς. Εσεις θα πρέπει να κάνετε τα εξής, καθότι το 5 φέρνει εμπόδια και κακοτυχία: 

Βάλτε μια θεραπεία αλατόνερου (γυάλινο ποτήρι, χοντρό αλάτι, πάνω στο αλάτι κυκλικά 6 νομίσματα του ενός λεπτού, στο κέντρο του κύκλου ένα ευρώ). Αυτή η θεραπεία αλατόνερου θα παραμείνει εκεί ολόκληρη την χρονιά 2022.  Επίσης βεβαιωθείτε ότι στο κέντρο δεν έχετε πολλά κόκκινα αντικείμενα και γενικά χρώματα της φωτιάς (κόκκινο, μπορντώ, ροζ, μωβ, κοκκινωπό πορτοκαλί) όπως πχ κόκκινο πίνακα ή χαλί. 

Το Ιπτάμενο Άστρο 2 το 2022 βρίσκεται στα Νοτιοδυτικά. Η ενέργεια αυτή προκαλεί ασθένεια. Εάν στα ΝΔ του χώρου σας έχετε το κρεβάτι σας ή την είσοδο στο διαμέρισμά σας, τότε έχετε αυξημένες πιθανότητες να αρρωστήσει κάποιος στο σπίτι (αυτό υπολογίζεται από κάποιον ειδικό, μπορεί να δει ποιός θα αρρωστήσει...). 

Για να μειώσετε το Ιπτάμενο Άστρο 2 θα πρέπει να πάρετε 6 νομίσματα του ενός λεπτού, το ένα δίπλα στο άλλο, και να τα κολλήσετε με ζεολοτέιπ. Εάν έχετε μεταλλική κολοκύθα του Φενγκ Σούι, χρησιμοποιήστε αυτή. Το αντικείμενο αυτό μπορείτε να το κρύψετε εάν το θέλετε. 

Επίσης απομακρύνετε από τα Νοτιοδυτικά χρώματα της φωτιάς (κόκκινο, ροζ, μωβ κλπ) όπως να απομακρύνετε και σχήματα της φωτιάς (τρίγωνα). Εάν το τζάκι ή η σόμπα του σπιτιού σας βρίσκεται στα ΝΔ, αποφύγετε να την ανάβετε συχνά. Προτιμήστε χρώματα του νερού και του μετάλλου στην περιοχή όπως το άσπρο, μαύρο, σκούρο μπλε και μεταλλικά χρώματα όπως χρυσό και ασημένιο.

Καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε την τηλεόραση ή άλλα κινούμενα αντικείμενα (πχ κλιματιστικό, συντριβάνι, εκκρεμές ρολόι, ηχείο μουσικής) εάν βρίσκονται στα ΝΔ.

Το Ιπτάμενο Άστρο 7 το 2022 προκαλεί σκάνδαλα και στόματα που μιλούν, έχει μια επιθετικότητα αυτή η ενέργεια. Φέτος βρίσκεται στην Δύση. 

Για να μειώσετε την επίδραση του 7, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία εάν βρίσκεται στην πόρτα σας, στο κρεβάτι σας ή ακόμα και στο γραφείο της δουλειάς σας, θα πρέπει να βάλετε στην Δύση μία θεραπεία μπαμπού. Πάρτε ένα βάζο διαφανές, βάλτε μέσα νερό, βάλτε 1 ή 3 ή 4 κλωνάρια μπαμπού. Δεν είναι απαραίτητα τα μπαμπού, απλά διατηρούνται ευκολότερα. Μπορείτε αντί για μπαμπού να βάλετε και πρασινάδες από δέντρα ή από οπουδήποτε, καλύτερα χωρίς λουλούδια εκτός εάν τα λουλούδια είναι πράσινα ή μπλε.

Το Ιπτάμενο Άστρο 3 το 2022 βρίσκεται στην Ανατολή, και προκαλεί καυγάδες, τσακωμούς και υπερένταση γενικά. Είναι καλό εάν είστε αθλητής που θέλετε να είστε στην τσίτα ώστε να έχετε καλή απόδοση, αλλά επειδή το 3 σχετίζεται με τον τρίγραμμο κεραυνός προκαλεί ένταση και ξαφνικά γεγονότα. Επηρεάζει τα πόδια ιδιαίτερα. 

Για να μειώσετε το Ιπτάμενο Άστρο 3 θα πρέπει να βάλετε στην Ανατολή το στοιχείο της φωτιάς, όπως κεράκια κόκκινα, ένα μαξιλάρι ή χαλί ή πίνακα κόκκινο κλπ. 

Εάν όμως το μόνιμο άστρο στα ανατολικά του σπιτιού σας, αυτό στο οποίο επικεντρωνόμαστε ανάλογα με την χρήση του δωματίου είναι το 5 ή το 2, τότε δεν θα πρέπει να βάλετε χρώματα της φωτιάς. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θα πρέπει να προσέχετε πού βάζετε το στοιχείο της φωτιάς, εάν δεν γνωρίζετε τον μόνιμο χάρτη Φενγκ Σούι του σπιτιού σας και εάν δεν ξέρετε πώς να τον ερμηνεύετε. 

Το Ιπτάμενο Άστρο 4 βρίσκεται το 2022 στα νοτιοανατολικά, το οποίο βοηθάει ιδιαίτερα την ακαδημαική και καλλιτεχνική επιτυχία, επίσης μπορεί να σας φέρει φλερτ και επικείμενους εραστές αλλά δεν σημαίνει ότι αυτοί θα είναι και καλοί. Ιδιαίτερη επίδραση το 4 θα έχει εάν έχετε το κρεβάτι σας ή την είσοδο του σπιτιού σας στα ΝΑ. Εάν θέλετε παρόλα αυτά να το βοηθήσετε, να περνάτε χρόνο μέσα στα ΝΑ, να βάλετε ένα βάζο με νερό και ένα λουλούδι στα ΝΑ. Εάν έχετε κινούμενα αντικείμενα στα ΝΑ όπως πχ ένα εκκρεμές ρολόι, αυτό θα ενεργοποιήσει περισσότερο αυτότ το είδος ενέργειας στην ζωή σας. Προσοχή εάν μένετε με άλλους, γιατί τότε μπορεί να έρθουν σε αυτούς αυτά τα γεγονότα και όχι σε εσάς.

Το Ιπτάμενο Άστρο 1 το 2022 βρίσκεται στον Βορρά και είναι ιδιαίτερα καλό για ακαδημαική επιτυχία, πρόοδο, βοήθεια από σημαντικά άτομα μέχρι και για επικοινωνία και ταξίδια. Εάν έχετε στον βορρά την είσοδο ή το γραφείο σας ή το κρεβάτι σας, θα ¨ρουφάτε" αυτή την ενέργεια όλη την χρονιά. Το άστρο 1 βοηθάει και για τα χρήματα αλλά είναι πιό αργό σε επίδραση χρονικά. Εάν το επιτρέπουν τα μόνιμα Ιπτάμενα Άστρα του χώρου σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το 1 με κίνηση, όπως βάζοντας εκεί την μουσική σας που να παίζει συχνά, ή ένα εκκρεμές ρολόι, ή ένα συντριβάνι. Εάν φέτος έχετε την πισίνα σας (ή ακόμα και αληθινή θάλασσα ή ποτάμι) στα βορεινά του σπιτιού σας, θα είστε επίσης ευνοημένοοι. Το 1 θέλει άσπρο, μαύρο, μπλε σκούρο, μεταλλικά χρώματα.   

Το Ιπτάμενο Άστρο 6 φέτος το 2022 βρίσκεται στα Βορειοδυτικά, το 6 έχει σχέση με τον πατέρα του σπιτιού, τους πνεύμονες αλλά και την δικαιοσύνη, τον νόμο και την κυβέρνηση. Εάν πχ έχετε το 6 στην πόρτα σας, ίσως σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με νομικά προβλήματα (πχ εφορία ή δικαστήρια). Μπορείτε να μειώσετε την ενέργεια αυτή εάν την έχετε φέτος στην πόρτα σας βάζοντας στα ΒΔ χρώματα πράσινο, μπλε ή μαύρο, ή απλά βάλτε βάζο με νερό και με πρασινάδα ή μπαμπού. Εάν κοιμάστε στα ΒΔ, φέτος βάλτε παπλώματα και σεντόνια ή κουρτίνες σε αυτά τα χρώματα. Ιδανικά είναι επίσης τα ξύλινα αντικείμενα και διακοσμητικά.

Το Ιπτάμενο άστρο 8 που το 2022 βρίσκεται στα βορειοανατολικά, βοηθάει άμεσα στην πρόοδο, είτε πρόκειται για θέματα αρμονίας εάν φέτος κοιμάστε στα ΒΑ, είτε πρόκειται για θέματα χρήματων εάν τυχαίνει να έχετε την είσοδο στα ΒΑ (αν και να ξέρετε ότι το 8 φέτος στην είσοδο σας στα ΒΑ φέρνει χρήματα για τα οποία έχετε κοπιάσει πχ είναι λεφτά του μισθού σας). Εάν το επιτρέπουν τα μόνιμα άστρα του σπιτιού σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε με χρώματα, σχήματα ή υλικό ή ακόμα και κίνηση σε ορισμένες περιπτώσεις. Εάν δεν γνωρίζετε τα μόνιμα άστρα του χώρου σας, καλύτερα να μην κάνετε τίποτα.

Το Ιπτάμενο άστρο 9 που το 2022 βρίσκεται στον Νότο, θα σας φέρει τυπικά χαρές και γιορτές. Επίσης βοηθάει τα οικονομικά σας εάν βρίσκεται η πόρτα σας στον Νότο με άλλα θετικά για χρήματα ιπτάμενα άστρα (πρέπει πάλι να ξέρετε τα μόνιμα άστρα του χώρου σας).

Εάν φέτος κοιμάστε στον Νότο, αυτό μπορεί να βοηθήσει τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα εάν είστε άντρας να βοηθήσει τις σχέσεις σας με γυναίκες. Εάν είστε γυναίκα, θα φέρει άλλες γυναίκες που θα επηρεάσουν την χρονιά σας. Εάν όμως ο χώρος σας έχει αρνητικά μόνιμα άστρα, το ετήσιο 9 μπορεί να προκαλέσει μέχρι και πυρκαγιές. 

Αυτός είναι ο λόγος που γενικά αποφεύγω να δίνω γενικές συμβουλές Ιπτάμενων Άστρων για όλο τον κόσμο και για όλες τις ενέργειες άστρων από το 1 έως το 9. 

Για αυτό προτιμώ να σας δίνω συμβουλές Φενγκ Σούι για την χρονιά, ώστε να αντιμετωπίσετε μόνο τα αρνητικά Ιπτάμενα Άστρα που είναι το 5 (κακοτυχία), το 2 (ασθένεια), το 7 (σκάνδαλα) και το 3 (καυγάδες). Οπότε μην ενεργοποιείτε το 4, 1, 8, 6, ή 9 εάν δεν ξέρετε τι κάνετε, ίσως έχετε αντίθετα αποτελέσματα.

Καλή χρονιά 2022 να έχουμε, μπαίνει σήμερα η υδάτινη τίγρης (ή αλλιώς τίγρης του νερού, ή η μαύρη τίγρης)!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit