Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Το τέλος της πανδημίας του κορονοιού - προβλέψεις κινέζικης αστρολογίας

Η αρχή του τέλους της πανδημίας του κορονοιού Covid 19 - προβλέψεις κινέζικη αστρολογία 4 πυλώνες του πεπρωμένου - τι θα γίνει στα επόμενα χρόνια

άρθρο γραμμένο από την Φενγκ Σούι Μάστερ Γεωργία Κιάφη
............................................

Πολλοί με ρωτούν πότε θα τελειώσει η πανδημία και όλο αυτό που ζούμε. Πότε θα τελειώσει ο φόβος.
Για να μπορέσουμε να προβλέψουμε κάτι τέτοιο, πρέπει να δούμε πότε ξεκίνησε όλη η ιστορία.

Όλα ξεκίνησαν το τέλος του 2019 και τον Μάρτιο του 2020 οι περισσότερες χώες ξεκίνησαν τα lockdown.
To 2019 ήταν η χρονιά του γήινου χοίρου, ο χοίρος ανήκει στο στοιχείο νερό και ο χειμώνας ανήκει σαν εποχή στο στοιχείο νερό.

2019 - η χρονιά που ξεκίνησε ο φόβος

Στην κινέζικη μεταφυσική το στοιχείο νερό έχει σχέση με τον φόβο. Αυτό που έζησε ολόκληρος ο πλανήτης ήταν ακριβώς αυτό από το τέλος του 2019: ο φόβος...


2020 - η χρονιά δυνατού φόβου και οι εγκλεισμοί/περιορισμοί
Το 2020 ήταν η χρονιά του μεταλλικού ποντικιού, το ποντίκι ανήκει στο στοιχείο νερό, οπότε υπήρχε φόβος το 2020. Το μέταλλο του 2020 σχετίζεται με τους πνεύμονες και το αναπνευστικό. Επιπλέον το δυαντό νερό επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα κάνοντας τους ανθρώπους περισσότερο ευαίσθητους να κολλήσουν όλα τα είδη γρίππης συμπεριλαμβανομένου του κορονοιού (αυτό εξηγεί γιατί κολλάμε γρίππη κατά την διάρκεια του χειμώνα όταν το νερό είναι στα πιό δυνατά του και η φωτιά στα πιό αδύναμα). Το 2020 ήταν χρονιά φόβου, αλλά ακόμα δεν ήταν χρονιά ενέσεων.


2021 - η χρονιά των ενέσεων
2021 είναι η χρονιά του μεταλλικού βοδιού. Το μέταλλο όπως είπα και πριν επηρεάζει τους πνεύμονες και το βόδι ανήκει στο στοιχείο γη αλλά είναι γη του χειμώνα που είναι υγρή.

Τον χειμώνα 2021 (δηλαδή τώρα τον Νοέμβριο Δεκέμβριο Ιανουάριο), έχουμε ακριβώς τα ίδια στοιχεία που είχαμε το 2019, 2020 και 2021. Συγκεκριμένα:

Τον Νοέμβριο 2021 στην κινέζικη αστρολογία ήταν ο μήνας του γήινου χοίρου, όπως ακριβώς και το 2019 ήταν η χρονιά του γήινου χοίρου. Τον Νοέμβριο εμφανίστηκε η Όμικρον σαν νέο κύμα κορονοιού.

Τον Δεκέμβριο 2021 είναι ο μήνας του μεταλλικού ποντικού (το ποντίκι είναι στοιχείο νερό), και το μέταλλο και το νερό ενισχύουν τον φόβο.

Τον Ιανουάριο 2022 είναι ακόμα η χρονιά του μεταλλικού βοδιού, δεν έχει μπει ακόμα η χρονιά του τίγρη, γιατί η χρονιά του τίγρη ξεκινάει στις 3 Φεβρουαρίου 2022. Ο Ιανουάριος σαν μήνας περιγράφεται ως ο μήνας του μεταλλικού βοδιού, όπως και η χρονιά 2021 είναι η χρονιά του μεταλλικού βοδιού. Δηλαδή έχουμε διπλή ενέργεια τον Ιανουάριο του 2022. Αυτό το φαινόμενο των διπλών (ίδιων) ενεργειών στην κινέζικη αστρολογία λέγεται Φου Γιν. Το Φου Γιν επιδρά σας μεγενθυντικός φακός.

Οπότε τον Ιανουάριο 2022 η πανδημία θα διπλασιαστεί, θα είναι ο χειρότερος μήνας, αλλά θα σημάνει και το τέλος της πανδημίας. Ένας κύκλος θα κλείσει!!!!!! (γιούπι γιούπι)

Τι εννοώ όταν λέω ότι η πανδημία θα διπλασιαστεί σε σχέση με το 2021: περιμένω περισσότερες ενέσεις, περισσότερα κρούσματα, περισσότερες εισόδους σε νοσοκομεία και ΜΕΘ, τα νοσοκομεία θα φουλάρουν. Επίσης το βόδι είναι ένα από τα κινέζικα ζώδια που χαρακτηρίζονται ως "τάφος" ή "αποθήκη". Οπότε τον μήνα και την χρονιά του βοδιού, όταν θα έχουμε δύο βόδια τον Ιανουάριο 2022 περιμένω και περισσότερους θανάτους. Τον Ιανουάριο θα έχουμε αυτό που συνέβη το 2021, όπου είχαμε περισσότερους θανάτους σε σχέση με το 2020 όπου δεν υπήρχαν ακόμη ενέσεις.

Το μέταλλο γιν στην κινέζικη αστρολογία παρομοιάζεται με το λεπτό κοφτερό μέταλλο μιας βελόνας, μοιάζει δηλαδή με ένεση. Τον Ιανουάριο 2022 θα έχουμε διπλές ενέσεις, ίσως αυτό έχει σχέση με το γεγονός ότι μερικά κράτη θέλουν να κάνουν τον εμβολιασμό υποχρεωτικό σε κατηγορίες επαγγελμάτων ή και σε ολόκληρο των πληθυσμό τους (όπως η Αυστρία που έχει τελική ημερομηνία την 1η Φεβρουαρίου που είναι ο μήνας του βοδιού ακόμα), ή ίσως έχει να κάνει με την ένεση μπούστερ ή επαναληπτική ή αναμνηστική.

Τον Ιανουάριο θα δούμε επίσης απίστευτες κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις από την μεριά του κόσμου ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Θα γίνει χαμός κυριολεκτικά.

Εδώ θα ήθελα να σας βάλω σε σκέψεις, καθότι τέλος Ιανουαρίου 2022 θα γίνει το World Economic Forum στο Νταβός της Ελβετίας, ας δούμε τι θα ανακοινωθεί εκεί. Ίσως ήδη πουν ότι όλη η πανδημία έχει τεθεί περισσότερο υπό έλεγχο, ή ίσως πουν πόσο καταπληκτικά είναι τα καινούργια φάρμακα.

Τον Ιανουάριο είναι επίσης ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε τι θα γίνει σε σχέση με τον Άντονυ Φάουτσι, ο Φάουτσι είναι γεννημένος την ημέρα του μεταλλικού βοδιού και πιστεύω ότι τον μήνα και την χρονιά του μεταλλικού βοδιού θα είναι στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής. Για να δούμε...

2022 - η χρονιά του υδάτινου τίγρη φέρνει ανάπτυξη και ελπίδα (αλλά και θυμό)

Αυτή η κρύα νερουλή ενέργεια των "χειμωνιάτικων" ετών 2019, 2020 και 2021 θα φύγει επιτέλους και θα έρθει η άνοιξη με πολλές αλλαγές! Επιτέλους! Είναι τα έτη 2022, 2023, 2024 τα έτη της άνοιξης.

Το 2022 είναι η χρονιά του υδάτινου τίγρη και θα ξεκινήσει τις αρχές Φεβρουαρίου. Ο Τίγρης ανήκει στο στοιχείο ξύλο και την άνοιξη. Το ξύλο σχετίζεται με την ανάπτυξη, την ελπίδα αλλά και τον θυμό.
Το νερό το 2022 είναι ακόμα παρόν, αλλά αυτή την φορά δεν υπάρχει μέταλλο να το στηρίξει και το νερό αυτό είναι επιφανειακό. Επίσης υπάρχει παρόν ξύλο που απορροφά το νερό, το οποίο σημαίνει ότι το νερό είναι πραγματικά αδύναμο... Επειδή το νερό σχετίζεται με τον φόβο, αυτό σημαίνει ότι αυτή η φοβιστική κατάσταση που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια με την πανδημία θα ελαττωθεί σημαντικά.

Ο Ιανουάριος 2022 είναι ο τελευταίος μήνας της πανδημίας, ένας κύκλος κλείνει. Επαναλαμβάνω, ένας κύκλος κλείνει. Θα σημάνει το τέλος της κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Δεν είμαι προφήτης, οπότε δεν μπορώ να σας πω ακριβώς πώς θα το παρουσιάσουν στον κόσμο και πώς ακριβώς θα γίνει. Μήπως μας πουν ότι δεν είναι πιά πανδημία και ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό; μήπως μας πούνε ότι επειδή εμβολιάστηκαν πολλοί καλυτέρευσε η κατάσταση; μήπως ακόμα μας υποχρεώνουν να κάνουμε τεστ; Μήπως μας πουν ότι οι ενέσεις δεν είχαν τα αποτελέσματα που νόμιζαν και δεν χρειάζεται να τις κάνουμε πιά παρά σε εθελοντική βάση; Αυτές τις λεπτομέρειες δεν μπορώ να σας τις απαντήσω μόνο με την κινέζικη αστρολογία.

Ο Φεβρουάριος 2022 είναι ο μήνας του υδάτινου τίγρη και η χρονιά του υδάτινου τίγρη, πάλι έχουμε το φαινόμενο φου γιν, είναι διπλές ενέργειες και πάλι. Θα έχουμε δηλαδή και πάλι τον μεγενθυτικό φακό. Το μέταλλο απών, η χειμερινή περίοδος τελειώνει.

Το νερό γιανγκ εξακολουθεί να υπάρχει το 2022, οπότε εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα φόβος, αλλά είναι επιφανειακός γιατί εμφανίζεται στον ουράνιο κλάδο και γιατί το νερό αυτό απορροφάται από το ξύλο του τίγρη.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το νερό γιανγκ του 2022 είναι πιό σημαντικό το πρώτο μισό της χρονιάς, ενώ το δεύτερο μισό της χρονιάς είναι ο τίγρης και το ξύλο του πιό σημαντικό. Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί ότι μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα περνάμε ακόμα την φάση κάποιου φόβου αλλά επιφανειακού (σε σχέση με το 2020-2021).

Την χρονιά του υδάτινου τίγρη το 2022, επειδή ο τίγρης είναι "άλογο ταξιδιού" (travel horse) στην κινέζικη αστρολογία, θα δούμε περισσότερο κόσμο να ταξιδεύει και να μετακινείται/μετακομίζει. Επίσης το νερό γιανγκ είναι το νερό του ωκεανού, ο ωκεανός έχει να κάνει με ταξίδια μεγάλων αποστάσεων (ας ελπίσουμε ότι αυτό θα σημάνει και την αποκατάσταση των μεταφορών αγαθών μέσω θαλάσσης).

Το στοιχείο νερό έχει σχέση με την σοφία, το 2022 θα δούμε το νερό γιανγκ να εμφανίζεται σαν ουράνιος κλάδο, το οποίο σημαίνει ότι "σοφία εμφανίζεται στα μάτια του κόσμου" ίσως μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει με την πανδημία του κορονοιού.

2023 - η χρονιά του υδάτινου κουνελιού - σεξ διασκέδαση και καταχρήσεις

Το 2023 είναι η χρονιά του νερού γιν που κάθεται πάνω στο κουνέλι. Το νερό γιν είναι μυσκτικοπαθές νερό που εμφανίζεται σαν ουράνιος κλάδος, το οποίο σημαίνει ότι πληροφορίες/σοφία για την πανδημία θα "ψεκάζεται" μπροστά στα μάτια μας. Το νερό γιν έχει καλόβολο χαρακτήρα, δεν του αρέσει να τσακώνεται, το νερό γιν είναι το νερό της δροσοσταλίδας, είναι αδύναμο νερό, οπότε το 2023 ο φόβος είναι ακόμα μικρότερος, είναι σαν την πρωινή πάχνη νερού που διαλύεται εύκολα με τον ήλιο της ημέρας.

Το κουνέλι είναι επίσης "λουλούδι ρομάντζου", οπότε το 2023 οι άνθρωποι θα έχουν τόσο μπουχτίσει από την φόβο που έζησαν τα τελευταία χρόνια, ώστε θα ξεκινήσουν να κάνουν ότι κάνει και ένα κουνέλι: σεξ, τρέξιμο εδώ και εκεί, γούτσου γούτσου. Αλλιώς sxe drugs and rock&roll! Κάποιοι θα το ρίξουν στην διασκέδαση, άλλοι στο σεξ και άλλοι θα ξεκινήσουν νέες σχέσεις ή ακόμα και θα παντρευτούν.

2024- η χρονιά του ξύλινου δράκου - ελπίδα και σταθερότητα

Το 2024 είναι η χρονιά του ξύλινου δράκου. Ο δράκος ανήκει στο στοιχείο γη και είναι η αποθήκη/τάφος του νερού. Οπότε το 2024 θα είναι το τελικός τάφος του φόβου της πανδημίας παγκοσμίως. Η γη σημαίνει σταθερότητα, ενώ το ξύλο ελπίδα.

2025 - η χρονιά του ξύλινου φιδιού - μεταμόρφωση και έναρξη χαράς

Το 2025 είναι η χρονιά του ξύλινου φιδιού. Το φίδι ανήκει στο στοιχείο φωτιά, αν και δεν είναι δυνατή φωτιά. Η φωτιά κάνει τους ανθρώπους να χαίρονται. Σε πολλούς πολιτισμούς το φίδι θεωρείται σαν ζώο που φέρνει την μεταμόρφωση, καθότι το φίδι έχει την ιδιότητα να αλλάξει το δέρμα του και να ανανεώνεται εντελώς.

Οπότε το 2025 πιστεύω ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν να νοιώθουν χαρούμενοι και ότι μπαίνουν σε μια καινούργια φάση χωρίς φόβο. Επίσης το ξύλο γιν που εμφανίζεται ως ουράνιος κλάδος το 2025, επειδή το γιν ξύλο είναι σαν το γρασίδι/αγριοχόρταρο οπότε είναι και ο μεγάλος επιβιώσαν, επειδή το ξύλο γιν έχει την ιδιότητα να βρίσκει πάντα τον δρόμο προς το φως του ήλιου, επειδή το γρασίδι και το λουλούδι ξέρει να ελίσσεται λυγίζοντας ή στηριζόμενο σε άλλα φυτά, θα κάνει τα πάντα για να επηβιώσει.

Τα χρήματα των φαρμακευτικών εταιριών είναι παρόντα αλλά αδύναμα - 2022 & 2023

Ας δούμε τώρα το μέλλον των φαρμακευτικών εταιριών τα επόμενα δύο χρόνια. Οι φαρμακευτικές, καθότι φτιάχνουν κυρίως χάπια και τα χάπια είναι από σκόνες, η σκόνη ανήκει στο στοιχείο γη, οπότε οι φαρμακευτικές ανήκουν στο στοιχείο γη. Σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία, τα χρήματα μιας εταιρίας που ανήκει στο στοιχείο γη αντιπροσωπεύονται από το στοιχείο νερό.

Το 2022 και το 2023 οι φαρμακευτικές θα δουν χρήματα (καθότι το νερό εμφανίζεται στους ουράνιους κλάδους) αλλά θα είναι λιγότερα χρήματα σε σχέση με το παρελθόν. Το νερό δεν εμφανίζεται στους γήινους κλάδους, δηλαδή δεν ένει "ρίζες". Επίσης το νερό στους ουράνιους κλάδους δίνει τροφή στο ξύλο, όπου το ξύλο πίνει το νερό. Τα τελευταία χρόνια 2019-2020-2021 το νερό ήταν δυνατό και είχε γερές βάσεις....

Στα επόμενα χρόνια το μέταλλο είναι απών, το μέταλλο είναι οι βελόνες και οι ενέσεις, οπότε και οι ενέσεις είναι απούσες, οπότε πιστεύω και τα λεφτά από ενέσεις θα μειωθούν δραστικά από το 2022 και μετά.... Ίσως βγάζουν λεφτά από άλλες πηγές όπως χάπια και κλασσικά φάρμακα. Παρόν τα έτη 2022-2023 είναι το ξύλο, όπου για μια φαρμακευτική το ξύλο συβολίζει έλεγχο και πίεση.

Αν το σκεφτείτε από φιλοσοφική άποψη, τα χρήματα μιας φαρμακευτικής (το νερό) είναι το ίδιο στοιχείο όπως ο φόβος των ανθρώπων (το νερό). Όταν οι άνθρωποι φοβούνται μήπως αρρωστήσουν και πεθάνουν, αγοράζουν φάρμακα το οποίο κάνει πλούσιες τις φαρμακευτικές. Νόμος της φύσης.

Βάζοντας όλες τις πληροφορίες μαζί - συμπεράσματα

Μετά τον Φεβρουάριο 2022 πιθανόν να ανακοινώσουν ότι δεν πρόκειται πιά για πανδημία αλλά ενδημία και ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή. Ίσως πουν ότι η κατάσταση δεν είναι πιά επείγουσα και επικίνδυνη όπως πριν (με όποιους λόγους το δικαιολογήσουν αυτό).

Επειδή ο Φεβρουάριος είναι σαν ενέργεια ίδιος με την χρονιά 2022 (Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας του υδάτινου τίγρη και το 2022 είναι η χρονιά του υδάτινου τίγρη), αυτό θα σημάνει μια σημαντική καμπύλη αλλαγής της κατάστασης. Το νερό γιανγκ του Φεβρουαρίου είναι ακόμα παρόν (στον ουράνιο κλάδο του μήνα),, οπότε ο φόβος δεν θα έχει ακόμα εξαφανιστεί αλλά θα είναι πιό αδύναμος.

Ο φόβος της ασθένειας δεν θα εξαφανιστεί εντελώς, αλλά τουλάχιστον τον Φεβρουάριο θα δούμε σταδιακή αλλαγή της κατάστασης της πανδημίας και πώς την αντιμετωπίζουν τα κράτη...

Ο Μάρτιος 2022 είναι σαν ενέργεια ίδιος με την χρονιά 2023 (ο Μάρτιος είναι ο μήνας του υδάτινου κουνελιού και το 2023 είναι η χρονιά του υδάτινου κουνελιού), διαβάστε τι έγραψα για το υδάτινο κουνέλι για το 2023 για να δείτε στο πολύ περίπου τι συμβαίνει τον Μάρτιο. Ο φόβος μικραίνει ακόμα περισσότερο, υπάρχει περισσότερη κοινωνικοποίηση καθότι το κουνέλι είναι κοινωνικό και σεξουαλικό ζώο. Ιδιαίτερα μετά τα μέσα του μήνα του κουνελιού θα μπούμε περισσότερο στην ενέργεια του κουνελιού και θα φύγουμε από την ενέργεια του νερού και του φόβου!!! Γιούπι!

Ας δούμε ακόμα περισσότερο την περίοδο Νοέμβριο 2021 μέχρι Μάιο 2022.

Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο 2022 πολλές πληροφορίες/σοφίες σχετικά με την πανδημία θα αποκαλυφτούν παγκόσμια, καθότι το νερό σημαίνει σοφία/πληροφορίες και αυτό εμφανίζεται σαν ουράνιος κλάδος.

Ο Απρίλιος 2022 είναι σαν την χρονιά 2024 (ο Απρίλιος είναι ο μήνας του ξύλινου δράκου και η χρονιά 2024 είναι η χρονιά του ξύλινου δράκου, όλα διπλά πάλι, πάλι Φου Γιν). Οπότε ο φόβος πάει στον τάφο, καθότι ο δρόκος είναι ο τάφος του νερού (φόβου).

Ο Μάιος 2022 είναι σαν την ενέργεια του έτους 2025 (δείτε τι έγραψα ήδη παραπάνω για το 2025), ο Μάιος είναι ο μήνας του ξύλινου φιδιού όπου θα δούμε μεταμόρφωση να συμβαίνει στον πλανήτη.

Επαναλαμβάνω ότι αυτές οι αλλαγές και η απομάκρυνση από τον φόβο και την πανδημία θα γίνουν σταδιακά και όχι από την μία μέρα στην άλλη. Από πανδημία θα γίνει ενδημία, από κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα γίνει διαχειρίσιμη κλπ. Δηλαδή όλο το σενάριο δεν εξαφανίζεται τον Μάιο, γιατί ο Μάιος 2022 ακόμα ανήκει στο πρώτο μισό της χρονιάς του 2022 όπου βρίσκεται κάτω από την επίδραση του νερού γιανγκ του 2022.
Πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέες μεταλλάξεις το 2022, αυτό εξαρτάται από τις ενέργειες συγκεκριμένων μηνών μετά τον Ιούλιο, όπου φεύγοντας από την θερινή περίοδο και το στοιχείο φωτιά μπαίνουμε πάλι σε κάποιες επιδράσεις μηνιαίες νερού. Αλλά πιστεύω ότι αυτές οι μεταλλάξεις θα έχουν πολύ μικρή σημασία για την πορεία του κορονοιού.

Μην ξεχνάτε ότι είχα πει ότι ο Νοέμβριος είναι ο πρόδρομος της χρονιάς του τίγρη το 2022, όπου ο Νοέμβριος εάν τον παρατηρήσουμε θα μας δείξει ελαφριά δείγματα τι θα ακολουθήσει την χρονιά 2022, καθότι ο χοίρος φέρνει νωρίτερα τις ειδήσεις του τίγρη (στην κινέζικη αστρολογία ο χοίρος έλκει τον τίγρη).
Θυμάστε τι έγινε τον Νοέμβρη 2021; Εμφανίστηκε η μετάλλαξη όμικρον. Είπαν ότι μεταδίδεται πιό εύκολα αλλά είναι πιό ελαφριά. Οπότε πάρτε μια ιδέα για το 2022....
Πιστεύω ότι κάπως σας έφτιαξα την διάθεση με αυτά τα νέα/προβλέψεις της κινέζικης αστρολογίας για τους επόμενους μήνες και χρόνια. Απλά κουράγιο για τον Δεκέμβριο 2021 και τον Ιανουάριο 2022 γιατί έχουμε να τραβήξουμε ζόρικο κουπί.

Άρθρο που γράφτηκε από την Μάστερ Γεωργία Κιάφη τον Δεκέμβρη 2021. All copyrights rights reserved.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit