Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Δεκέμβριος 2021 & σκάνδαλα σεξ - Στάθης Παναγιωτόπουλος (Ράδιο Αρβύλα) και αντιπρόεδρος του Συμβουλείου Επικρατείας - κινέζικη αστρολογία

Δεκέμβριος 2021 - Σκάνδαλο σεξ με Στάθη Παναγιωτόπουλο από Ράδιο Αρβύλα - Σκάνδαλο σεξ με τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατίας Παναγιώτη Ευστρατίου - κινέζικη αστρολογία

άρθρο από την Feng Shui Master Γεωργία Κιάφη

Τον μήνα Δεκέμβριο 2021 έσκασε το σεξουαλικό σκάνδαλο σχετικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από Ράδιο Αρβύλα. Σας παραθέτω βίντεο για να πληροφορηθείτε σε περίπτωση που δεν το μάθατε. Όπως μάθαμε και για το σκάνδαλο σεξ όπου ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατίας Παναγιώτης Ευστρατίου βρέθηκε με αγοράκια και κοκαίνη. 

Μα τι έγινε ξαφνικά και βγαίνουν όλα αυτά στην φόρα τον Δεκέμβριο 2021;

Είχα ήδη προβλέψει στην σελίδα μου στο facebook (η σελίδα μου λέγεται The Feng Shui Life (https://www.facebook.com/thefengshuilife) και είχα πει ότι θα δούμε τον μήνα Δεκέμβριο 2021 να συμβαίνουν παρόμοια πράγματα όπως και την χρονιά του 2020, καθότι και ο τωρινός μήνας Δεκέμβριος αλλά και το 2020 χαρακτηρίζονται από την ενέργεια μεταλλικό ποντίκι. 

Τι ενέργεια επικρατεί κάθε χρονιά μήνα ημέρα ακόμα και ώρα το βρίσκουμε κοιτάζοντας το κινέζικο ημερολόγιο.

Σχετικά με τον Δεκέμβριο 2021 και το σεξουαλικό σκάνδαλο που ξέσπασε με τον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα αλλά και αυτό με τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κοιτάζοντας τι έγινε το 2020 θα βρούμε το εξής ενδιαφέρον. Και το 2020 ήταν χρονιά σεξουαλικών σκανδάλων, είχαν κυκλοφορήσει φωτό σεξουαλικού περιεχομένου με ανήλικα παιδιά με τον γιό του τωρινού προέδρου της Αμερικής Joe Biden.

Σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία, υπάρχουν κάποια άστρα που λέγονται Συμβολικά Άστρα (symbolic stars) και υπάρχουν μάλιστα πολλά από αυτά. Ένα συμβολικό άστρο λέγεται flower of romance (στα ελληνικά το έχω μεταφράσει ως λουλούδι ρομάντζου, κάπως άκομψο αλλά δεν μπορούσα να βρω κάτι άλλο χαχα). Το ποντίκι είναι ένα λουλούδι ρομάντζου. 

Ο Δεκέμβριος είναι λοιπόν μήνας ρομάντζου, όπως και το 2020, είναι το μεταλλικό ποντίκι που επικρατεί. Αυτό εξηγεί τα νέα που βλέπουμε να ξετυλίγονται στα μάτια μας στις ειδήσεις στην Ελλάδα.

Τώρα για εμάς τους απλούς πολίτες, ο Δεκέμβριος 2021 μπορεί να προσκαλέσει στην ζωή μας σεξ αλλά και πολλές κοινωνικές επαφές, ιδιαίτερα εάν έχετε γεννηθεί την χρονιά ή την ημέρα του χοίρου, κουνελιού ή κατσίκας. 

Όσον αφορά το Φενγκ Σούι, εάν έχετε ενεργοποιήσει το Ιπτάμενο Άστρο 4 θα σας φέρει σεξ και προσφορά από ερωτικούς συντρόφους. Δείτε λοιπόν τα εξής:

  • Εάν το μόνιμο ιπτάμενο άστρο νερού 4 στο σπίτι σας έχει τηλεόραση, ραδιόφωνο, συντριβάνι ή άλλο κινούμενο νερό, βάζα με νερό και λουλούδια, εκρεμμές ρολόι ή άλλου είδους κίνηση. 
  • Εάν κοιμάστε στο μόνιμο ιπτάμενο άστρο βουνού 4
  • Εάν στην είσοδο του σπιτιού σας έχετε το μόνιμο άστρο νερού 4
  • Δείτε εάν κοιμάστε ή εάν έχετε στην είσοδο ή στο κρεβάτι του σπιτιού σας το ετήσιο ή μηνιαίο άστρο 4 (φέτος το άστρο 4 βρίσκεται στα Νοτιοανατολικά, ενώ τον Δεκέμβριο 2021 το μηνιαίο 4 βρίσκεται Βορειοανατολικά).

Εκτός από τα Ιπτάμενα άστρα, τα συμβολικά άστρα εφαρμόζονται και στον χώρο σας ως Φενγκ Σούι. Οπότε βρείτε το προσωπικό σας Λουλούδι ρομάντζου (ανάλογα με την ημέρα και χρονιά γέννησής σας) και βάλτε εκεί πχ ένα βάζο με νερό και αληθινό ζωντανό λουλούδι. 

Εάν είστε σε μόνιμη σχέση και δεν θέλετε ο/η σύντροφός σας να τσιρλιμπουρδίζει, απομακρύνετε αντικείμενα που ευνοούν το προσωπικό του λουλούδι ρομάντζου από την συγκεκριμένη προσωπική του κατεύθυνση. 

Θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν καιρό είχα πάει σε ένα σπίτι όπου ο άντρας της πελάτισσας είχε βρει γκόμενα. Είχε το ετήσιο άστρο 4 στην πόρτα, ενώ στην κατεύθυνση του σπιτιού όπου βρισκόταν το προσωπικό του άστρο Λουλούδι Ρομάντζου είχε ένα τεράστιο βάζο με πολλά λουλούδια και νερό. Με κάποιες αλλαγές στον χώρο το πρόβλημα εξαφανίστηκε.

Εάν θέλετε να μάθετε ποιό είναι το προσωπικό σας "Λουλούδι Ρομάντζου" στείλτε μου email στο georgiakiafi@hotmail.com, θα χρειαστώ ολόκληρα τα γενέθλια χωρίς την ώρα γέννησης εκτός εάν έχετε γεννηθεί γύρω στα μεσάνυχτα (11μμ-1πμ).

Για όσους ενδιαφέρονται και μιλάνε καλά αγγλικά, μπορείτε να διαβάζετε τις προβλέψεις μου και στην σελίδα του Facebook. Πιστεύω αξίζει τον χρόνο σας. The Feng Shui Life. Βρείτε με 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit