Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Το γκαράζ και πώς επηρεάζει το Φενγκ Σούι ενός χώρου


Πώς επηρεάζει το γκαράζ την ζωή σας;

Τα τελευταία χρόνια τα σπίτια και οι πολυκατοικίες φτιάχνουν πάντα ένα γκαράζ. 

Αν και στην Κίνα δεν υπήρχαν γκαράζ, σε προσπάθειά μας να προσαρμοστούμε τις μοντέρνες εποχές, το Φενγκ Σούι λαμβάνει υπόψιν και την επίδραση του γκαράζ, ιδιαίτερα όταν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα σπίτι.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι όταν πάνω από το γκαράζ βρίσκεται μία κρεβατοκάμαρα. Γενικά τα δωμάτια που βρίσκονται πάνω από το γκαράζ δεν έχουν υποστήριξη επειδή ακριβώς από κάτω τους βρίσκεται ένας ασταθής χώρος. Το γκαράζ είναι ένας χώρος όπου τα αυτοκίνητα μπαινοβγαίνουν συνεχώς, κάνοντας έτσι την ενέργεια να είναι συνεχώς κινούμενη, να αλλάζει και είναι ιδιαίτερα ασταθή. Οπότε αυτοί που κοιμούνται πάνω από ένα γκαράζ θα έχουν ανήσυχο ύπνο ή προβλήματα με τον ύπνο. Επίσης δεν είναι καλό να αναπνέουμε τα αέρια που βγάζουν τα αυτοκίνητα.

 Επίσης αυτοί που κοιμούνται πάνω από ένα γκαράζ θα αισθάνονται ανασφάλεια, το οποίο θα τους εμποδίσει να αποκτήσουν εύκολα αυτό που θέλουν. 

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι να μην χρησιμοποιείτε το γκαράζ για να βάζετε τα αυτοκίνητά σας (ξέρω πονάει αυτή η λύση), πχ μπορείτε να το μετρατρέψετε σε αποθήκη,  γυμναστήριο, γραφείο ή να το κάνετε παιχνιδότοπο. Αυτό θα σταθεροποιήσει την ενέργεια, οπότε αυτοί που κοιμούνται στο πάνω δωμάτιο θα αποκτήσουν μεγαλήτερη σταθερότητα και αυτοπεποίθηση στην ζωή τους. Η άλλη λύση είναι, εάν πάνω από το γκαράζ υπάρχει κρεβατοκάμαρα, να κάνετε την κρεβατοκάμαρα απόθήκη ή δωμάτιο ξένων και όχι ένα κανονικό δωμάτιο όπου περνάτε πολύ χρόνο.

Το γκαράζ μπορεί επίσης να μας πει ποιός αποφασίζει μέσα στην οικογένεια. Ενδιαφέρον, έτσι; Πριν μπείτε σε ένα σπίτι, ιδιαίτερα εάν είστε πωλητής, βλέποντας που είναι το γκαράζ του σπιτιού, θα ξέρετε σε ποιόν πρέπει να μιλάτε και ποιός λέει την τελευταία κουβέντα. 

Η απάντηση βρίσκεται στην γεκινή ιδέα του Φενγκ Σούι, είναι ο πράσινος δράκος που βρίσκεται στα αριστερά, και ο άσπρος τίγρης που βρίσκεται δεξιά.

Παρατηρείστε εάν το γκαράζ βρίσκεται δεξιά η αριστερά του σπιτιού, κοιτάζοντας από το σπίτι προς τα έξω στο δρόμο (και όχι κοιτάζοντας από το δρόμο προς το σπίτι).

Κοιτάζοντας προς τα έξω λοιπόν δείτε:

Εάν το γκαράζ βρίσκεται δεξιά του σπιτιού, είναι η γυναίκα που αποφασίζει στο σπίτι. 
Εάν το γκαράζ βρίσκεται αριστερά του σπιτιού, είναι ο άνδρας που αποφασίζει στο σπίτι.

Για παράδειγμα, στην φωτογραφία που σας δίνω σε αυτό το άρθρο, το γκαράζ βρίσκεται δεξιά του σπιτιού, οπότε αποφασίζει η γυναίκα. 

Η ιδέα πίσω από αυτό τον κανόνα Φενγκ Σούι είναι η εξής: Η πόρτα του γκαράζ είναι μεγάλη. Όπου βρίσκεται το μεγάλο στόμα του σπιτιού, είναι αυτός που έχει το μεγάλο στόμα στο σπίτι, οπότε θα είναι και αυτός που αποφασίζει. Καλό έτσι;

Αυτά για σήμερα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit