Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

2012 - οι επικίνδυνες περιοχές για έντονα φυσικά φαινόμενα


2012 - ποιές περιοχές του κόσμου είναι επικίνδυνες για ποιά φυσικά φαινόμενα

Όπως έχω ήδη προβλέψει για το 2012, τα πιθανότερα φυσικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν ως τα νέα της χρονιάς 2012 είναι οι σεισμοί και οι καταστροφές νερού όπως τσουνάμι και πλημμύρες.

Οι περιοχές του κόσμου που είναι οι πιο πιθανές για να συμβεί κάτι τέτοιο αποκαλύπτονται με την βοήθεια των Ιπτάμενων Άστρων του Φενγκ Σούι (Feng Shui).

Σύμφωνα με την σχολή των Ιπτάμενων Άστρων, κάθε χρονιά τα Ιπτάμενα Άστρα (τα οποία είναι 9 διαφορετικοί τύποι ενέργειας που εκφράζονται με αριθμούς) επηρεάζουν με διαφορετικό τρόπο την γη αλλά και το σπίτι μας, καθότι κάθε χρόνο κάθε μια από αυτές τις ενέργειες βρίσκονται σε διαφορετική θέση.

Για παράδειγμα, το 2011 η χειρότερη ενέργεια που εκπροσωπεύεται από το Ιπτάμενο Άστρο 5 η οποία φέρνει κακοτυχία, βρισκόταν στην Ανατολή, το οποίο επηρέασε την ανατολή του κόσμου που ήταν η Ιαπωνία αλλά και την ανατολή του σπιτιού μας (ακόμα χειρότερα εάν στο σπίτι μας η ανατολή έπεφτε στην είσοδο του σπιτιού μας ή το κρεβάτι μας.

Το 2012 το Ιπτάμενο Άστρο 5 βρίσκεται στα Νοτιοανατολικά του κόσμου, της Ευρώπης, της Ελλάδας, της κάθε πόλης της Ελλάδας και του προσωπικού μας χώρου. Οπότε τα ΝΑ θα έχουν τάση για δυσκολίες, εμπόδια και κακοτυχίες, καθότι το Ιπτάμενο Άστρο 5 φέρνει ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά.

Εκτός όμως από το 5, υπάρχουν και άλλες 8 επιδράσεις (8 Ιπτάμενα Άστρα), όπου το κάθε άστρο σημαίνει κάτι. Επειδή για το 2012 έχω προβλέψει καταστροφές νερού και σεισμούς, για να προβλέψω σε ποιες άλλες περιοχές του κόσμου μπορούν να συμβούν αυτά τα φυσικά φαινόμενα, κοιτάζω απλά που βρίσκονται τα Ιπτάμενα Άστρα που συνδέονται με αυτά τα φυσικά φαινόμενα.

Το Ιπτάμενο Άστρο 3, το οποίο συνδέεται ενεργειακά άμεσα με το τρίγραμμο του Ι Τσινγκ "κεραυνός" δίνει την εικόνα ενός βουνού ανάποδα. Από ότι καταλαβαίνετε, αυτό συμβαίνει σε περίπτωση σεισμού. Πολλές φορές στην Ιστορία έχουν συμβεί μεγάλοι σεισμοί όταν το Ιπτάμενο Άστρο 3 επισκεφτεί μια σεισμική περιοχή του πλανήτη.
Το 2012 το Ιπτάμενο Άστρο 3 βρίσκεται στα Νοτιοδυτικά του κόσμου όπως η Χιλή και η Χαβάη. Στα Νοτιοδυτικά της Ευρώπης όπως η Πορτογαλία και η Ισπανία, οι οποίες όμως από ότι γνωρίζω δεν είναι πάνω σε σεισμικό ρήγμα της γης οπότε δεν είναι επικίνδυνες για σεισμούς. Στα ΝΔ της Ελλάδας που είναι έξω από την Μεθώνη και κάτω από τα Επτάνησα η οποία είναι σεισμική περιοχή.

Το 2012 το Ιπτάμενο Άστρο που συνδέεται με καταστροφές νερού όπως πλημμύρες και τσουνάμι βρίσκεται στον Νότο. Οπότε θα δούμε πλημμύρες στην Νότια Ευρώπη που είναι η Ιταλία. Στα Νότια του κόσμου που είναι η Νότια Αφρική. Στα Νότια κάθε κράτους, όπως πχ στην Κρήτη στην Ελλάδα.

Τα Ιπτάμενα Άστρα δεν λειτουργούν μόνα τους αλλά και σε συνδυασμούς.
Αυτό σημαίνει ότι κάποια από αυτά τα φυσικά φαινόμενα μπορεί να συμβεί πχ στην Χαβάη (όπου βρίσκεται στα ΝΔ του κόσμου το άστρο 3 που προκαλεί σεισμούς), στα Νότια της Χαβάης (όπου βρίσκεται το Ιπτάμενο Άστρο 1 του κόσμου που προκαλεί καταστροφές νερού) και οι μεγαλύτερες καταστροφές να γίνουν στα ΝΑ του νησιού όπου βρίσκεται το Ιπτάμενο Άστρο 5. Αυτό είναι απλά ένα παράδειγμα για να καταλάβετε πώς λειτουργεί το σύστημα των Ιπτάμενων Άστρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit