Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

2011- Προβλέψεις που βγήκαν αληθινές


2011 - προβλέψεις που βγήκαν αληθινές

To 2011 βρίσκεται ήδη στο τέλος του και όπως κάθε χρόνο κάνω τις συγκρίσεις των προβλέψεων που έκανα με τα πραγματικά γεγονότα της χρονιάς. Ορίστε τα αποτελέσματα επιγραμματικά:

- Σκοτώθηκε ο Bin Laden. Το προσωπικό του στοιχείο είναι γιν μέταλλο, όπως αυτό που παρουσιάστηκε το 2001 σαν ουράνιος κλάδος (στην πάνω θέση των δύο κινέζικων χαρακτήρων της χρονιάς 2001). Το ίδιο στοιχείο γιν μέταλλο παρουσιάστηκε και φέτος το 2011. Ο Bin Laden είναι και πάλι στο επίκεντρο των ειδήσεων. Το μέταλλο γιν αντιπροσωπεύει ένα μαχαίρι. Είχα προβλέψει ότι το 2011 θα υπάρξουν δολοφονίες σημαντικών και διάσημων ατόμων. Εκτός από τον Bin Laden, σκοτώθηκε και ο Καντάφι.

- Φυσικά φαινόμενα. Τυφώνες σε ΗΠΑ με πολλά θύματα. Σεισμός στην Ιαπωνία. Μόλυνση του περιβάλλοντος στην Ιαπωνία λόγω της διαρροής ραδιενέργειας στην Φουκοσίμα (Fukoshima). Στις προβλέψεις μου πέρυσι είχα μιλήσει για καταστροφές ανέμου που είναι οι τυφώνες, σεισμό στην Ανατολή του κόσμου που είναι η Ιαπωνία όπως και μόλυνση του περιβάλλοντος που επηρεάζει το αναπνευστικό και το δέρμα λόγω της ραδιενέργειας.

- Ρομάντζο, σκάνδαλα και γάμοι. Έγινε όπως πρόβλεψα. Όχι ότι κάθε χρόνο δεν παντρεύονται οι άνθρωποι ή ότι κάθε χρόνο δεν υπάρχουν σεξουαλικά σκάνδαλα, αλλά οι προβλέψεις έχουν πάντα σχέση με ιδιαίτερα σημαντικά γεγονότα έξω από τα συνηθισμένα... Φέτος παντρεύτηκε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου William την αγαπημένη του Κέιτ. Παντρεύτηκε το διάσημο μοντέλο Κέιτ Μος (Kate Moss) όπως και ο Αλβέρτος (Albert) του Μονακό την Σερλίν από την Νότια Αφρική. Επίσης φέτος τσάκωσαν τον Ντομινίκ Στράους Καν, το μεγάλο αφεντικό στο Διεθνή Νομισματικό Ταμείο, να "κάνει το κουνέλι" με την καμαριέρα ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, το οποίο του στοίχισε την δουλειά του και την φήμη του.

-Διεθνής σχέσεις. Είχα πει ότι το 2011 δεν θα είναι ειρηνικό. Πράγματι, είδαμε πόλεμο και αναταραχές στα κράτη της Βόρειας Αφρικής όπως Αίγυπτο, Λιβύη κλπ. Διαδηλώσεις στην Ελλάδα. Η Αμερική και η Ρωσία ανταγωνίζονται με τα πυρηνικά.

- Οικονομία. Οι προβλέψεις μου για το 2011 έλεγαν ότι το τραπεζικό σύστημα θα εξακολουθεί να είναι προβληματικό και ότι θα εξακολουθεί να υπάρχει θλίψη (μέταλλο). Από παγκόσμια κατάθλιψη για την οικονομική κατάσταση άλλο τίποτα...

Το τέλος του 2011 και ιδιαίτερα από Οκτώβριο και μετά, είδαμε στο περίπου τι πρόκειται να συμβεί το 2012. Αυτό συμβαίνει διότι ο Οκτώβριος που είναι ο μήνας του Σκύλου έχει σχέση σύγκρουσης με την χρονιά του δράκου 2012, οπότε βλέπουμε ήδη στο τέλος του 2011 τι θα γίνει το 2012, γεγονότα τα οποία είναι μόνο μια γεύση... Είδαμε πολύ σοβαρές πλημμύρες στην Ταυλάνδη, τις Φιλιππίνες, την Γένοβα της Ιταλίας. Είδαμε την οικονομική κρίση να συνεχίζει. Είδαμε τα κράτη να κάνουν σημαντικές αλλαγές στο οικονομικό και φορολογικό σύστημα όπως και να προετοιμάζουν αλλαγές στον τρόπο που θα λειτουργεί η Ευρωπαϊκή ένωση. Είδαμε καινούργιο πρωθυπουργό σε Ελλάδα και Ιταλία που είναι οικονομικοί τεχνοκράτες. Είδαμε την διάθεση του κόσμου να έχει φόβο και να είναι συντηρητικός στα έξοδά του...

Όσο για την Ελλάδα, δεν έχω να κάνω καλές προβλέψεις για το 2012. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι και την σχολή των Ιπτάμενων Άστρων, το 2012 τα νοτιοανατολικά θα έχουν τα περισσότερα προβλήματα και κακοτυχία επειδή το Ιπτάμενο Άστρο 5 το οποίο φέρνει κακοτυχία και εμπόδια βρίσκεται το 2012 στα νοτιοανατολικά.
Αυτό σημαίνει ότι τα νοτιοανατολικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι η Ελλάδα, αλλά και τα νοτιοανατολικά του κόσμου που είναι τα κράτη Ταϋλάνδη, Φιλιππίνες, Αυστραλία, Ινδονησία κλπ θα είναι τα κράτη που θα έχουν τα περισσότερα εμπόδια και δυσκολίες για το 2012. Τι είδους δυσκολίες; Τις δυσκολίες που έχω προβλέψει για το 2012.

Για περισσότερες προβλέψεις για το 2012 (σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία και το Feng Shui) διαβάστε το σχετικό άρθρο μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit