Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Θα κρατήσει η Ελλάδα το ευρώ μέχρι το τέλος του 2012;

Θα κρατήσει η Ελλάδα το ευρώ μέχρι το τέλος του 2012?

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τους Έλληνες και που προκαλεί ανησυχία για την ασφάλεια των καταθέσεών τους στις τράπεζες είναι εάν θα καταφέρει να κρατήσει το ευρώ. Οπότε πάλι ρώτησα το Ι Τσινγκ για να δω τι θα γίνει.....
Την ερώτηση την έκανα 02 Νοεμβρίου 2011, που είναι η ημέρα του μεταλλικού πετεινού, ο μήνας του γήινου σκύλου.
Οικογένεια: φωτιά

Το εξάγραμμο που πήρα είναι η φωτιά πάνω στο νερό, με την τρίτη γραμμή να αλλάζει, παίρνοντας νέο εξάγραμμο την φωτιά πάνω στον άνεμο.
Σ φίδι (φωτιά) / αντικείμενο
Ν κατσίκα (γη) //
Χ πετεινός (μέταλλο) /
Χ πετεινός (μέταλλο) / Σ άλογο (φωτιά) Χ υποκείμενο (Ελλάδα) *δράκος*

Σχόλιο από την Γεωργία Κιάφη
Επεξήγηση των 5 κωδικών (Ν, Δ, Π, Σ, Χ)
Ν=νοημοσύνη, εξυπνάδα, ρεμπελοσύνη
Δ=δύναμη, εξουσία, καριέρα, δουλειά
Π=πόροι, μήνυμα, γράμμα, τηλέφωνο
Σ=συνεργάτες, αδέρφια, ανταγωνιστές, άλλα άτομα
Χ=χρήματα

Η γραμμή που τα λέει όλα είναι η τρίτη γραμμή από κάτω. Είναι η γραμμή υποκείμενο που αντιπροσωπεύει την Ελλάδα, είναι η γραμμή στην οποία βρίσκεται το στοιχείο χρήματα. Επειδή ρωτάμε για χρήματα, η δύναμη του στοιχείου χρήματα είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην ερμηνεία. Η δύναμη του στοιχείου υποκείμενο μας δίνει πληροφορίες για την κατάσταση της Ελλάδας για το χρονικό διάστημα που ρωτάμε, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2012.

Ας δούμε τώρα την ερμηνεία...

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 3η γραμμή (μετρώντας από κάτω προς τα πάνω). Η γραμμή αυτή έχει τον κωδικό Σ, το οποίο στην κινέζικη αστρολογία και στο Ι Τσινγκ (I Ching) σημαίνει χάσιμο χρημάτων (χαρακτηριστικά λέγεται και robbing money). Το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε τέτοια γραμμή δεν μας προκαλεί έκπληξη, γιατί η Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2012 θα έχει τα χάλια της οικονομικά.
Το ίδιο ακριβώς (robbing money) συμβαίνει και στο προηγούμενο εξάγραμμο και ερώτηση που έκανα στο αμέσως προηγούμενο άρθρο που ρωτάω εάν η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει στους επόμενους 12 μήνες...

Ας δούμε τώρα και αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο, που είναι εάν το ευρώ θα παραμείνει στην Ελλάδα. Σε αυτή την περίπτωση ερευνούμε το στοιχείο χρήματα. Το στοιχείο χρήματα εμφανίζεται στην 4η γραμμή, και κυρίως εμφανίζεται στην ενεργή 3η γραμμή της Ελλάδας και είναι το ενεργό στοιχείο που παράγει η Ελλάδα. Το στοιχείο χρήματα είναι ο πετεινός, ο πετεινός ανήκει στο στοιχείο μέταλλο, το στοιχείο μέταλλο είναι δυνατό και την ημέρα αλλά και τον μήνα που έκανα την ερώτηση. Αυτό σημαίνει ότι το ευρώ είναι δυνατό και βραχυπρόθεσμα και μακρυπρόθεσμα (μέχρι το χρονικό διάστημα που έκανα την ερώτηση, δηλαδή μακρυπρόθεσμα εδώ σημαίνει μέχρι το τέλος του 2012 τουλάχιστον).

Με λίγα λόγια:
Η Ελλάδα, παρόλο που θα έχει τα χάλια της οικονομικά τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2012, θα είναι ενεργή να κρατήσει το ευρώ και τελικά θα το κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2012.

Οπότε αγαπημένοι μου Έλληνες, μην πιστεύετε τις κινδυνολογίες και τις "απειλές" που μας πασάρουν οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ. Η Ελλάδα δεν γυρίζει στην δραχμή τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2012..... Αυτό δεν συμφέρει κανένα άλλωστε... Η ουσία είναι να βγούμε από τα σ..... που κάναμε οι ίδιοι και που μας βάλανε και οι άλλοι...

Αυτά για σήμερα... πάω βόλτα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit