Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα στους επόμενους 12 μήνες;

Θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα στους επόμενους 12 μήνες

Τους τελευταίους μήνες υπάρχει πολύ έντονη η ανησυχία ότι η Ελλάδα θα δηλώσει χρεοκοπία άμεσα. Οπότε τσέκαρα και το Ι Τσινγκ να πάρω μια δεύτερη γνώμη. Τα νομίσματα του Ι Τσινγκ τα έριξα στις 4 Νοεμβρίου 2011.

(Η ημερομηνία που ρίχνει κανείς τα νομίσματα είναι πολύ σημαντική, ανάλογα με την ημερομηνία παίρνω και την ανάλογη απάντηση του Ι Τσινγκ. Εάν έκανα άλλη ημερομηνία το Ι Τσινγκ θα έπαιρνα διαφορετικό εξάγραμμο αλλά την ίδια απάντηση).

Η ημερομηνία 04 Νοεμβρίου 2011 είναι η ημέρα του υδάτινου χοίρου (χοίρος=νερό), ο μήνας του γήινου σκύλου (σκύλος=γη).

Το Ι Τσινγκ μου έδωσε το εξής εξάγραμμο: άνεμος πάνω στην λίμνη, με την δεύτερη γραμμή να αλλάζει το εξάγραμμο σε άνεμο πάνω στον κεραυνό. Μετατρέποντας την κάθε γραμμή του εξάγραμμου σε κινέζικα ζώδια και στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά κλπ) και χρησιμοποιώντας πίνακες του Ι Τσινγκ με αριθμούς, έχω το εξής αποτέλεσμα.

Οικογένεια: βουνό (γη)
Δ κουνέλι (ξύλο) /
Π φίδι (φωτιά) / (υποκείμενο, η Ελλάδα)
Σ κατσίκα (γη) //
Σ βόδι (γη) //
Δ τίγρης (ξύλο) Δ/ Δ κουνέλι (ξύλο) Ο
Π φίδι (φωτιά) /

Σχόλιο από την Γεωργία Κιάφη
Επεξήγηση των 5 κωδικών (Ν, Δ, Π, Σ, Χ)
Ν=νοημοσύνη, εξυπνάδα, ρεμπελοσύνη (intelligence)
Δ=δύναμη, εξουσία, καριέρα, δουλειά (power)
Π=πόροι, μήνυμα, γράμμα, τηλέφωνο (resources)
Σ=συνεργάτες, αδέρφια, ανταγωνιστές, άλλα άτομα (colleagues & competitors)
Χ=χρήματα (money)

Ερμηνεία
Η δεύτερη γραμμή από κάτω είναι κουνέλι που μετατρέπεται σε τίγρη, ξύλο, σε κίνηση υποχώρησης (retreating), με κωδικό Δ (power). Αυτό σημαίνει ότι η πίεση στην Ελλάδα υποχωρεί (δηλαδή μειώνεται).

Ας δούμε τώρα την πέμπτη γραμμή. Η πέμπτη γραμμή είναι η πιό σημαντική, διότι η ερώτησή μας έχει σχέση με χρήματα, ρωτάμε για χρεοκοπία. Στο Ι Τσινγκ επικεντρωνόμαστε πάντα στο λεγόμενο στοιχείο κλειδί (key element) το οποίο κάθε φορά είναι διαφορετικό, ανάλογα με την ερώτησή μας. Εδώ στην ερώτηση που κάναμε θέλουμε να μάθουμε εάν η Ελλάδα θα βρεί χρήματα, οπότε κοιτάζουμε την πέμπτη γραμμή όπου βρίσκεται κρυμμένο το στοιχείο Χ (χρήματα, money). Επίσης στην ερμηνεία μας κοιτάζουμε και το υποκείμενο που είναι η Ελλάδα για να δούμε την τύχη και κατάσταση της Ελλάδας. Στην ερμηνεία του Ι Τσινγκ είναι επίσης σημαντικές οι ενεργές γραμμές, διότι η αλλαγή στις γραμμές φέρνουν γεγονότα (change brings events)

Τα χρήματα της Ελλάδας δεν είναι εμφανή στο εξάγραμμο (κακό σημάδι για τα οικονομικά της Ελλάδας), οπότε πρέπει να δούμε πού είναι κρυμμένα τα χρήματα, τα χρήματα βρίσκονται κρυμμένα στην πέμπτη γραμμή και είναι το ποντίκι στοιχείο νερό. Τα χρήματα βρίσκονται πάνω στην πέμπτη γραμμή φίδι (φωτιά), το οποίο είναι σε σύγκρουση με την ημέρα χοίρο που έκανα το Ι Τσινγκ. Σύμφωνα με κανόνες ερμηνείας του Ι Τσινγκ, ο χοίρος της ημέρας συγκρούεται με το φίδι και επιτρέπει τα κρυμμένα χρήματα να φανούν στην επιφάνεια. Επειδή ο χοίρος της ημέρας είναι στοιχείο νερό και είναι εξωτερικός παράγοντας στην ερμηνεία, και επειδή το στοιχείο νερό σημαίνει χρήματα, αυτό σημαίνει ότι από το εξωτερικό (Ευρώπη) ο χοίρος θα συγκρουστεί με το φίδι και θα ελευθερωθούν τα κρυμμένα χρήματα ποντίκι νερό που βρίσκονταν κρυμμένα στην πέμπτη γραμμή. Οπότε λόγω εξωτερικής οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, θα βγουν κάποια χρήματα στην επιφάνεια. Αυτή η οικονομική βοήθεια θα έρθει σύντομα, γιατί η επίδραση του στοιχείου της ημέρας είναι πιό βραχυχρόνια, ενώ η επίδραση του στοιχείου του μήνα είναι πιό μακροχρόνια.

Η πέμπτη γραμμή έχει τον κωδικό Π (resources). Στην κινέζικη αστρολογία, το στοιχείο Π (resources) είναι πάντα το στοιχείο που είναι αντίθετο με το στοιχείο Χ χρήματα (money). Τα χρήματα καταστρέφουν το στοιχείο Π. Είναι κανόνας της φύσης. Πχ, στο συγκεκριμένο εξάγραμμο, χρήματα είναι νερό, πόροι είναι φωτιά, το νερό σβήνει την φωτιά. Οπότε η ερμηνεία στο δικό μας εξάγραμμο σημαίνει ότι το στοιχείο Π πόροι (resources) είναι τα εμπόδια που έχει η Ελλάδα, και ότι χρήματα από το εξωτερικό θα κάνουν επίθεση σε αυτά τα εμπόδια της Ελλάδας.

Ας δούμε τώρα και την δεύτερη πιό σημαντική γραμμή στην ερμηνεία που είναι η τέταρτη γραμμή, είναι η γραμμή Υποκείμενο, είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι πάνω στην γραμμή Σ (colleagues). Στην κινέζικη αστρολογία το στοιχείο Σ λέγεται χαρακτηριστικά και "χάσιμο χρημάτων" ή αλλιώς στα αγγλικά robbing money. Οπότε είναι πάλι εμφανές ότι η Ελλάδα έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Με λίγα λόγια:

Η Ελλάδα βρίσκεται στους επόμενους 12 μήνες σε κακή οικονομική κατάσταση. Θα λάβει χρήματα από εξωτερικό τα οποία θα την βοηθήσουν. Η πίεση στην Ελλάδα θα μειωθεί. Συμπέρασμα : Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει στους επόμενους 12 μήνες αλλά θα είναι φτωχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit