Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα;

Θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2011;
πρόβλεψη με την βοήθεια του Ι Τσινγκ

Το Ι Τσινγκ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και ακριβής μέθοδος προβλέψεων σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα οργίασαν κυριολεκτικά φήμες για χρεοκοπία της Ελλάδας στα ΜΜΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού, αποφάσισα να συμβουλευτώ το Ι Τσινγκ. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να προετοιμαστώ για κάθε ενδεχόμενο...

Επειδή εσείς που διαβάζετε το άρθρο αυτό δεν είστε πιθανά ειδικός για να καταλαβαίνετε την ερμηνεία ακαταλαβίστικων κινέζικων μεταφυσικών ορολογιών, αλλά ίσως πάλι να έχετε ήδη ασχοληθεί με το Ι Τσινγκ, θα προσπαθήσω στο άρθρο αυτό να είμαι σύντομη και να ικανοποιήσω και τα δύο στρατόπεδα αναγνωστών..

Για να κάνω Ι Τσινγκ, ρίχνω συγκεντρωμένη 3 νομίσματα 6 φορές, και κάθε φορά το αποτέλεσμα μετατρέπετε σε γραμμές γιν και γιανγκ. Μετά συμβουλεύομαι ειδικούς πίνακες με αριθμούς και κάποιες άλλες φόρμουλες που μετατρέπουν κάθε μια από τις 6 γραμμές σε κινέζικα ζώδια (τα γνωστά) και σε στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο). Δηλαδή για να κάνω το Ι Τσινγκ, κάνω υπολογισμούς και πρέπει να γνωρίζω καλά τους κανόνες του ώστε να κάνω σωστή ερμηνεία. Η σωστή ερμηνεία δεν είναι πάντα εύκολη και χρειάζεται εμπειρία.

Η ερώτηση που έκανα στο Ι Τσινγκ είναι η εξής:
Θα μπορέσει η Ελλάδα να αποφύγει χρεοκοπία μέχρι το τέλος του 2011;
Η ερώτηση έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου 2011, την ημέρα της μεταλλικής κατσίκας, τον μήνα του πύρινου πετεινού και την χρονιά του μεταλλικού κουνελιού. Η ημέρα που κάνουμε την ερώτηση έχει τεράστια σημασία, διότι η ίδια ερώτηση σε άλλη ημέρα και μήνα θα είχε εντελώς άλλη απάντηση.
Η απάντηση που πήρα στην παραπάνω ερώτηση ήταν φωτιά πάνω στην λίμνη, με την 4η και 5 γραμμή να αλλάζουν, πέρνοντας ως αποτέλεσμα τον άνεμο πάνω στην λίμνη.
Στην 4η γραμμή βρίσκεται η Ελλάδα (υποκείμενο), είναι πετεινός, στοιχείο μέταλλο, κωδικός εξυπνάδα. Η γραμμή αυτή αλλάζει και γίνεται κατσίκα, στοιχείο γη, κωδικός φίλοι.
Στην 5η γραμμή έχουμε την κατσίκα, στοιχείο γη, κωδικός φίλοι, αλλάζει σε φίδι, στοιχείο φωτιά, κωδικός γνώση.

Και ιδού η ερμηνεία:

Ξεκινάμε από την 4η γραμμή που είναι η Ελλάδα για να δούμε την τύχη του κράτους.
Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλή τύχη ως προς την ερώτηση χρεοκοπίας, επειδή ανήκει στο στοιχείο μέταλλο, το μέταλλο είναι δυνατό την ημέρα γης και τον μήνα μέταλλο που έριξα τα νομίσματα. Η Ελλάδα κάθεται πάνω στον κωδικό εξυπνάδα, σημαίνει ότι η Ελλάδα έχει κάποιο σχέδιο δράσης προώθησης το οποίο είναι σε καλή τύχη. Το σχέδιο αυτό παράγει την γραμμή της κατσίκας γη, η οποία ως γη βοηθάει και ενισχύει το μέταλλο. Η κατσίκα αυτή έχει κωδικό φίλοι, είναι τα μέλη της Ε.Ε. Οπότε η Ε.Ε. θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την τύχη της Ελλάδας. Οι φίλοι αυτοί είναι δυνατοί μόνο για μικρό χρονικό διάστημα γιατί ο μήνας μετάλλου δεν ενισχύει την Ε.Ε, οπότε η Ε.Ε. δεν είναι και στις φόρμες της μακροπρόθεσμα, αλλά τουλάχιστον βοηθούν την Ελλάδα.

Πάμε τώρα να δούμε την 5η γραμμή, είναι κατσίκα, στοιχείο γη, είναι ενεργή και αλλάζει σε φίδι, στοιχείο φωτιά. Η φωτιά ενισχύει την γη κατσίκα, κατόπι η γη κατσίκα πάλι βοηθάει τον πετεινό στην 4η γραμμή που είναι η Ελλάδα.
Οπότε η Ε.Ε. θα αφήσει γνωστοποίηση (μήνυμα - γνώση) ότι θα ενισχύσει την Ελλάδα σε θέματα χρεοκοπίας.

Είναι φανερό ότι η Ελλάδα, σύμφωνα με αυτό το εξάγραμμο του Ι Τσινγκ, δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει (η χρεοκοπία με τον τρόπο που είναι στο μυαλό μου, η κακονική χρεοκοπία, η συνείδησή μου δεν καταλαβαίνει από ελεγχόμενες και περίεργες χρεοκοπίες αλλά από τις κανονικές). Αυτό βέβαια ισχύει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Για να δω τι θα γίνει μετά, θα πρέπει να κάνω άλλο Ι Τσινγκ που θα κάνει την ίδια ερώτηση για το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα σας κρατήσω ενήμερους.

Μήπως πρέπει να βάλουμε κανά στοιχηματάκι για το θέμα, να βγάλουμε και κανά φράγκο, κατά προτίμηση ελβετικό? :))))


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit