Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ο σεισμός στην Ιαπωνία - κινέζικη αστρολογία

Ο σεισμός στην Ιαπωνία - κινέζικη αστρολογία

Ο μεγάλος σεισμός στην Ιαπωνία έγινε στις 11 Μαρτίου 2011 στις 14.46 τοπική ώρα. Εάν μετατρέψουμε αυτή την δεδομένη χρονιά, μήνα, ημέρα και ώρα σε στοιχεία και κινέζικα ζώδια χρησιμοποιώντας το κινέζικο ημερολόγιο, θα έχουμε τους εξής χαρακτήρες (4 pillars of destiny):

ΏραΗμέραΜήναςΈτος
癸 Gui
-Νερό

未 Wei
Πρόβατο

乙 Yi
-Ξύλο

丑 Chou
Βούβαλος

辛 Xin
-Μέταλλο

卯 Mao
Λαγός

辛 Xin
-Μέταλλο

卯 Mao
Λαγός




Ένας σεισμός είναι ένα φαινόμενο που έχει να κάνει με το στοιχείο γη. Συγκεκριμένα, όταν η γη είναι αδύνατη τότε έχει προβλήματα.Επίσης όταν η γη είναι σε σύγκρουση κινείται ή ταρακουνιέται (stirred up).

Αν παρατηρήσετε προσεκτικά τους 4 πυλώνες της συγκεκριμένης ημερομηνίας και ώρας, θα παρατηρήσετε ότι ο σεισμός έγινε σε μια χρονιά και μήνα όπου τα στοιχεία είναι το ξύλο (όπου το ξύλο σύμφωνα με την κινέζικη κοσμολογία καταστρέφει την γη) και το μέταλλο (το μέταλλο αδυνατίζει την γη, γιατί σύμφωνα με την κινέζικη κοσμολογία η γη δίνει γέννηση στο μέταλλο). Κανένα από αυτά τα στοιχεία δεν βοηθούν το στοιχείο γη να είναι σε καλή τύχη....

Επίσης εάν εξετάσετε προσεκτικά την ημέρα και ώρα που έγινε ο σεισμός,θα δείτε ότι υπάρχουν τα κινέζικα ζώδια Κατσίκα (ή πρόβατο στο παραπάνω software) και Βόδι (ή βούβαλος στο παραπάνω software). Στην κινέζικη αστρολογία η κατσίκα και το βόδι ανήκουν και τα δύο στο στοιχείο γη, αλλά είναι επίσης το ένα εχθρός του άλλου και όταν βρίσκονται μαζί συγκρούονται. Η θέση της κατσίκας και του βοδιού στους παραπάνω 4 πυλώνες (4 pillars of destiny) είναι δίπλα το ένα στο άλλο, οπότε η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και κοντινή.

Αν το σκεφτούμε σαν εικόνα (γιατί έτσι και αλλιώς στην κινέζικη αστρολογία αλλά και στις κινέζικη γλώσσα τα πάντα είναι ιδεογράμματα - εικόνες), θα δούμε 2 στοιχεία γης να συγκρούονται μεταξύ τους. Άλλωστε και ένας σεισμός είναι δύο πλάκες γης που συγκρούονται μεταξύ τους!!!!

Την ημέρα που έγινε ο σεισμός στην Ιαπωνία ήταν ημέρα όπου ο ουράνιος κλάδος (heavenly stem) είναι το στοιχείο γιν ξύλο, το γιν ξύλο είναι αυτό που καταστρέφει την γη. Πολλές φορές στην κινέζικη αστρολογία "4 Πυλώνες του Πεπρωμένου" ο ουράνιος κλάδος της ημέρας μας δίνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για τα γεγονότα της ημέρας. Εκείνη την ημέρα το γιν ξύλο εμφανίζεται το οποίο είναι και ο καταστροφέας της γη, δηλαδή το μήνυμα είναι ότι εκείνη την ημέρα εμφανίζεται ο καταστροφέας της γης.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι η πληροφορία που βρήκα στο Tong Shu 2011 το οποίο εκδίδω για κάθε χρονιά. Στην ημέρα εκείνη αναφέρεται συγκεκριμένα "αποφύγετε βαρκάδα". Υποσημείωση δικιά μου "αποφύγετε βαρκάδα και ιδιαίτερα στην Ιαπωνία όπου έχει διπλά πεντάρια στο Φενγκ Σούι στην Ανατολή του κόσμου (διαβάστε το αντίστοιχο άρθρο μου πάλι για τον ίδιο σεισμό και την εξήγηση από άποψη Φενγκ Σούι) και ιδιαίτερα την χρονιά, μήνα, ημέρα και ώρα που η γη δεν είναι στα καλά της!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit