Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010

Το χταπόδι μέντιουμ - Ισπανία εναντίον Ολλανδίας

Το χταπόδι μέντιουμ - Ισπανία εναντίον Ολλανδίας
από τον Grand Master Raymond Lo

Θα έπρεπε να προβλέπουμε καλύτερα από τον χταπόδι μέντιουμ, το οποίο μπορεί να πει ποιός θα κερδίσει, αλλά δεν μπορεί να πει πώς. Ορίστε ένα ενδιαφέρον παράδειγμα Ι Τσινγκ που έκανα για να προβλέψω το αποτέλεσμα του Παγκόσμιου Κυπέλλου, όπου η Ισπανία κέρδισε την Ολλανδία.

Ημερομηνία: 9 Ιουλίου 2010 μεταλλικός Πίθηκος (μέταλλο)
Μήνας: υδάτινη κατσίκα (γη)
Οικογένεια: κεραυνός (ξύλο)
Υποκείμενο: Ισπανία
Αντικείμενο: Ολλανδία

Χ Σκύλος Χ Σκύλος ___χ___
Δ Πίθηκος Δ Πίθηκος ___χ___
Ν Άλογο _______ Αντικείμενο (Ολλανδία)
Δ Πετεινός Σ Κουνέλι __χ___
Π Χοίρος Ν Φϊδι ___χ____
Χ Κατσίκα ___ ___ Υποκείμενο (Ισπανία)

Σχόλιο από την Γεωργία Κιάφη
Επεξήγηση των 5 κωδικών (Ν, Δ, Π, Σ, Χ)
Ν=νοημοσύνη, εξυπνάδα, ρεμπελοσύνηΔ=δύναμη, εξουσία, καριέρα, δουλειάΠ=πόροι, μήνυμα, γράμμα, τηλέφωνοΣ=συνεργάτες, αδέρφια, ανταγωνιστές, άλλα άτομαΧ=χρήματα
Πρόκειται για το εξάγραμμο Κεραυνός πάνω στην γη, με αλλαγή στην 2η, 3η, 5η και 6η γραμμή.

Υπάρχουν 4 ενεργές γραμμές, 2 από την κάθε πλευρά, το οποίο σημαίνει ότι και οι δύο πλευρές προσπαθούν πολύ σκληρά, αλλά όλες αυτές οι γραμμές είναι Fu Yin (διπλές) - το οποίο σημαίνει ότι κάνουν κύκλους, και Fa Yin (ανάποδα διπλές) - αυτοκαταστροφικές.

Οπότε όλη η σκληρή προσπάθεια δεν έκανε το σκορ. Και το εξάγραμμο είναι Τέλειος Συνδυασμός (total combine), το οποίο σημαίνει ισοπαλία, 0-0 κατά την διάρκεια του ματς.

Ο μόνος αποφασιστικός παράγοντας είναι η γραμμή Υποκείμενο και αντικείμενο, Υποκείμενο είναι η Ισπανία, που είναι κατσίκα γη, η οποία δεν υποστηρίζεται από την ημέρα μετάλλου (που έγινε το Ι Τσινγκ), αλλά είναι η ίδια με τον μήνα της κατσίκας, οπότε μπορούν να έχουν μακροπρόθεσμα καλή τύχη.

Το Αντικείμενο είναι η Ισπανία και είναι άλογο φωτιά, δεν υποστηρίζεται από την ημέρα μετάλλου (που έγινε το Ι Τσινγκ), αλλά ούτε και από τον μήνα γη (που έγινε το Ι Τσινγκ). Οπότε δεν μπορούν να έχουν καλή τύχη ούτε βραχυπρόθεσμα αλλά ούτε και μακροπρόθεσμα.

Αυτό είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι η Ισπανία θα είναι ο μακροπρόθεσμος νικητής, οπότε και κέρδισαν την Ισπανία με ένα σκοράρισμα στον επιπλέον χρόνο, μετά από ένα αποτέλεσμα 0-0 ισοπαλία.

Η κακή τύχη της Ολλανδίας φαίνεται ήδη στην προηγούμενη άσκηση (ο Grand Master Lo αναφέρεται σε άλλο άρθρο του), Ιαπωνία εναντίον Ολλανδίας, σε εκείνο το Ι Τσινγκ έδειξε ότι η Ολλανδία δεν έχει μακροπρόθεσμη τύχη και δεν μπορεί να κερδίσει το Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit