Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Η Τζούλια - ποιά είναι πραγματικά

Τζούλια Αλεξανδράτου – ποιά είναι πραγματικά

Σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία, η ημερομηνία γέννησης ενός ανθρώπου (χρονιά, μήνας, ημέρα, ώρα) μετατρέπεται σε στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο) και κινέζικα ζώδια. Η σχέση που έχουν τα στοιχεία μεταξύ τους αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα ενός ατόμου αλλά και τα μελλούμενα.

Ας δούμε λοιπόν μαζί την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη. Είναι χαζή ή έξυπνη, θύμα ή θύτης, τυχερή ή άτυχη;

Η Τζούλια γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1986.

Ώρα Ημέρα Μήνα Χρονιά
_____壬_____己_____丙
_____νερό___γη____φωτιά
_____申_____亥_____寅
___πίθηκος_χοίρος__τίγρης
____μέταλλο_νερό___ξύλο

Την ημέρα που γεννήθηκε το κυρίαρχο στοιχείο (ουράνιος κλάδος) είναι το στοιχείο νερό γιανγκ. Άτομα που γεννήθηκαν σε ημέρα νερό γιανγκ είναι σαν τον ωκεανό: αυθόρμητα, ορμητικά, δυναμικά, δραστήρια, κινούνται συνέχεια και δεν σταματούν ποτέ, φιλόδοξα, δεν υπάρχει εμπόδιο που δεν μπορούν να ξεπεράσουν, όπως επίσης είναι δύσκολο και για τους άλλους να τους σταθούν εμπόδιο ή να τους αλλάξουν μυαλά εύκολα από την στιγμή που τα ίδια έχουν αποφασίσει. Βρίσκουν πάντα την διέξοδο στα προβλήματα.

Το στοιχείο νερό έχει το χαρακτηριστικό της εξυπνάδας, οπότε άτομα που γεννήθηκαν σε ημέρα που έχει ως ουράνιο κλάδο το νερό, είναι έξυπνα, μπορούν και επεξεργάζονται τις πληροφορίες, σκέφτονται ευέλικτα. Όπως ακριβώς στον ωκεανό κάποιος βλέπει την μεγάλη εικόνα (σε απόσταση), άτομα νερό γιανγκ είναι σαν τον ωκεανό και μπορούν και βλέπουν μακριά στις καταστάσεις, το οποίο τους βοηθά να έχουν μια ευρεία εικόνα των καταστάσεων και να είναι καλοί στις επιχειρήσεις.

Τα άτομα νερό γιανγκ αλλάζουν διάθεση ή ακόμα και ενδιαφέροντα από την μια στιγμή στην άλλη, όπως ακριβώς είναι απρόβλεπτη η κατεύθυνση των ρευμάτων της θάλασσας. Είναι άτομα λογικά, γρήγορα, οργανωμένα και ικανά. Μερικές φορές προσπαθούν να επιβληθούν στον άλλο και γίνονται κυριαρχικά, σαν ένα τσουνάμι που παρασύρει τα πάντα γύρω του. Αν και σκέφτονται γρήγορα, όταν πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις σκέφτονται προσεκτικά, αναλυτικά και λογικά.

Αυτά περί ατόμων που γεννήθηκαν σε ημέρα νερό γιανγκ, όπως η Τζούλια Αλεξανδράτου. Ας δούμε όμως και το υπόλοιπο ποτραίτο της. Οι ουράνιοι κλάδοι δείχνουν το επιφανειακό πρόσωπό της, αυτό που βλέπουν οι άλλοι αμέσως σε αυτήν.
Οι γήινοι κλάδοι είναι αυτό που είναι στο βάθος.

Το πρώτο επιφανειακό στοιχείο που δείχνει είναι η φωτιά γιανγκ (ο ουράνιος κλάδος στην χρονιά γέννησης), το οποίο στοιχείο φωτιά για την Τζούλια σημαίνει χρήματα (η ίδια είναι νερό, επειδή το νερό κατακτάει την φωτιά, για ένα άτομο νερό φωτιά σημαίνει χρήματα). Η Τζούλια δίνει την εντύπωση ότι είναι εμπορική και ότι την ενδιαφέρουν τα χρήματα. Είναι αυτό αλήθεια; Ας δούμε το βάθος της υπόθεσης. Η φωτιά αυτή κάθεται πάνω στην τίγρη που ανήκει στο στοιχείο ξύλο. Το ξύλο δίνει γέννηση στην φωτιά, οπότε αυτή η φωτιά έχει ουσία, οπότε όντως η Τζούλια είναι εμπορική. Φωτιά είναι επίσης η τηλεόραση, το modelling, τα DVD και οι τσόντες. Δηλαδή μπορεί η Τζούλια μπορεί να βγάλει χρήματα από αυτούς τους τομείς.

Τα χρήματα που βγάζει η Τζούλια είναι ξαφνικά και πολλά, διότι η Τζούλια ανήκει στο στοιχείο νερό γιανγκ, και η φωτιά γιανγκ σημαίνει ξαφνικά χρήματα. Τα χρήματα η Τζούλια τα λατρεύει, διότι το νερό της είναι δυνατό, οπότε το στοιχείο φωτιά (τα χρήματα) ανήκει στα θετικά της στοιχεία. Επίσης έχω να πω ότι το δείχνει ότι αγαπά τα χρήματα και δεν το κρύβει, καθότι η φωτιά γιανγκ είναι το πρώτο στοιχείο που δείχνει για τον εαυτό της.

Το δεύτερο επιφανειακό στοιχείο που δείχνει είναι η γη γιν, το οποίο για την Τζούλια σημαίνει ότι φαίνεται εκτός από εμπορική ότι έχει επιφανειακά καλούς τρόπους (όχι όμως και στο βάθος καθότι δεν υπάρχει φωτιά ή γη στους γήινους κλάδους, εκτός εάν υπάρχει στην ώρα γέννησης, η οποία είναι άγνωστη).

Επίσης το στοιχείο γη γιν δείχνει ότι την περιτριγυρίζουν άνδρες, καθότι για μια γυναίκα νερό το στοιχείο γη σημαίνει άνδρες (η γη κατακτάει το νερό, οι άνδρες κατακτούν τις γυναίκες). Η θέση του ουράνιου κλάδου στην μήνα γέννησης είναι η θέση του πατέρα, καταλαβαίνουμε ότι ο πατέρας της προσπαθεί να της επιβληθεί και να την κοντρολάρει (η γη κοντρολάρει το νερό), αλλά αυτό δεν το πετυχαίνει με επιτυχία, καθότι η γη αυτή είναι αδύναμη (δεν υπάρχει άλλη φωτιά ή γη, εκτός αν βρίσκονται τα στοιχεία αυτά στην ώρα γέννησης που είναι άγνωστη).

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι ότι στους γήινους κλάδους υπάρχουν 3 άλογα ταξιδιού. Αυτό δείχνει ότι λατρεύει τα ταξίδια, αλλά και τις εναλλαγές, βαριέται εύκολα και δεν αντέχει την μονοτονία.

Θα μου πείτε τώρα, μα δεν έχει καθόλου αρχές αυτό το κορίτσι, μήπως είναι ξετσίπωτο που γυρνάει τσόντες; Στο βάθος έχει αρχές, αυτό φαίνεται από την ύπαρξη του μετάλλου στον γήινο κλάδο στην ημέρα γέννησης. Μέταλλο για ένα άτομο νερό γιανγκ είναι ασυνήθιστος τρόπος σκέψης, αλλά δεν παύει να είναι ένας τρόπος σκέψης. Δηλαδή δεν πρόκειται για άτομο χαζό (πώς να είναι χαζό ένα άτομο δυνατό νερό), έχει κάποιες αρχές και σκέψεις, αλλά λατρεύει τα χρήματα. Απλό δεν είναι;

Όσο για την περιβόητη σαμπάνια και τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν σχετικά, το στοιχείο νερό (η σαμπάνια είναι υγρό και ανήκει στο στοιχείο νερό) είναι από τα αρνητικά στοιχεία της Τζούλιας (συγκεκριμένα αρνητικά για αυτή είναι το νερό και το μέταλλο). Μήπως στην επόμενη «ταινία» θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει κεριά (φωτιά), το τυχερό της στοιχείο;

Το 2010 και 2011 είναι καλές χρονιές για αυτήν, από άποψη οικονομική και από άποψη παρουσίας στα ΜΜΕ, καθότι και οι 2 χρονιές (τίγρης 2010 και κουνέλι 2011) ανήκουν στο στοιχείο ξύλο. Για την Τζούλια το στοιχείο ξύλο είναι το καλύτερο στοιχείο, είναι χρονιές δημιουργίας, τηλεοπτικής προβολής και μάνα χρημάτων.

1 σχόλιο:

 

fixodent lawsuit