Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ο σεισμός στην Χιλή


Ο σεισμός στην Χιλή - πώς εξηγείται με το Φενγκ Σούι και την Κινέζικη Αστρολογία

Ας δούμε πώς εξηγείται ο πρόσφατος σεισμός που έγινε στην Χιλή τον Φεβρουάριο 2010 και κόστισε την ζωή σε περισσότερα από 800 άτομα.

Φενγκ Σούι & Ιπτάμενα Άστρα

Σύμφωνα με τα Ιπτάμενα Άστρα (σχολή του Φενγκ Σούι), υπάρχουν ετήσιες και μηνιαίες επιδράσεις που τις λέμε Ιπτάμενα Άστρα και βρίσκονται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση του ορίζοντα. Στον παγκόσμιο χάρτη η Χιλή βρίσκεται στα ΝΔ του κόσμου. Το 2010 στα ΝΔ βρίσκεται το Ιπτάμενο Άστρο 5, το οποίο φέρνει κακοτυχία, εμπόδια και καταστροφή. Το άστρο 5 ανήκει στο στοιχείο γη. Τον Φεβρουάριο, τον μήνα που έγινε ο σεισμός, τα ΝΔ του κόσμου (οπότε και η Χιλή) επηρεάζεται από το Ιπτάμενο Άστρο 8, το οποίο επίσης ανήκει στο στοιχείο γη. Η γη του άστρου 8 ενισχύει την γη του άστρου 5, βοηθώντας έτσι περισσότερο την κακοτυχία στα ΝΔ. Το Το 5 και το 8 μαζί μπορούν επίσης να μεταφραστούν/συντεθούν ως "κακοτυχία" (άστρο 5) "της γης" (άστρο 8).
Σημείωση-μάθημα: Από αυτό το παράδειγμα καταστροφής καταλαβαίνουμε ότι το 8 δεν φέρνει πάντα καλοτυχία σε όποια κατεύθυνση βρίσκεται. Για τους αναγνώστες συμβουλών Φενγκ Σούι, μην ενεργοποιείτε αμέριστα ετήσιες ή μηνιαίες ενέργειες επειδή έτσι διαβάσατε στο internet ή σε κάποιο περιοδικό, χωρίς να γνωρίζεται τα μόνιμα άστρα του σπιτιού σας. Γιατί έτσι κάνετε κακό αντί καλό. Αν το 8 ήταν καλό για την Χιλή αυτό τον μήνα, τότε ο σεισμός δεν θα γινόταν εκείνο τον μήνα, έτσι δεν λέει η λογική;

Κινέζικη Αστρολογία Ba Zi (μέθοδος 4 πυλώνες του πεπρωμένου)

Το 2010 είναι η χρονιά που σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία επικρατούν τα στοιχεία μέταλλο και ξύλο (τίγρης). Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που επικρατούν τα στοιχεία γη και ξύλο. Η καταστροφή ενός σεισμού συμβαίνει πάντα όταν το στοιχείο γη είναι αδύναμο. Επίσης, σύμφωνα με τους νόμους των πέντε στοιχείων (έτσι λέει η Κινέζικη Κοσμολογία), η γη καταστρέφεται από το ξύλο και γίνεται αδύναμη με το μέταλλο. Η γη είναι δυνατή όταν το στοιχείο φωτιά είναι δυνατό, διότι η φωτιά γεννάει την γη. Οπότε, την χρονιά και μήνα που έγινε ο σεισμός στην Χιλή, η γη ήταν και αδύναμη και κάτω από την επίθεση πολύ δυνατού ξύλου.

Γιατί έγινε τώρα ο σεισμός στην Χιλή, σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία; Ο σεισμός αυτός έγινε στην κατεύθυνση του πιθήκου, όπου στην πυξίδα του Φενγκ Σούι η κατεύθυνση του πιθήκου βρίσκεται στα ΝΔ, όπως και η Χιλή. Ο πίθηκος είναι μέταλλο γιανγκ. Η χρονιά 2010 αποτελείται από τους χαρακτήρες μέταλλο γιανγκ και ξύλο γιανγκ. Το πρώτο μισό της χρονιάς επηρεάζεται περισσότερο από το μέταλλο γιανγκ, ενώ το δεύτερο μισό της χρονιάς επηρεάζεται περισσότερο από το ξύλο γιανγκ. Οπότε στο πρώτο μισό του χρόνου η καταστροφή του σεισμού γίνεται στην Χιλή. Στο δεύτερο μισό του χρόνου προβλέπω ότι θα γίνει και άλλος σεισμός που θα βρίσκεται πιθανότατα στην κατεύθυνση του τίγρη (γιανγκ ξύλο), όπως η Ιαπωνία, Ταυλάνδη ή τριγύρω (όχι δηλαδή προς Αυστραλία μεριά).

Άλλωστε, στο άρθρο μου με τις προβλέψεις για την χρονιά του μεταλλικού τίγρη 2010, είχα ήδη προβλέψει ότι το 2010 θα είναι χρονιά σεισμών (διαβάστε το αντίστοιχο άρθρο στο παρόν blog), το οποίο άρθρο φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα. Επίφοβοι μήνες είναι ο κινέζικος Αύγουστος (ο μήνας του πιθήκου), και ο κινέζικος Δεκέμβριος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit