Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Sheng Ji

To Sheng Ji και η αληθινή ιστορία της Nina Wang

Όταν η απληστία σκοτώνει


Η Nina Wang ήταν η πιό πλούσια γυναίκα σε ολόκληρη την Ασία. Όταν πέθανε το 2007, έδωσε όλη την περιουσία της σε ένα Master του Feng Shui. Η οικογένειά της προσπαθεί να ρίξει την διαθήκη, λέγοντας ότι είναι ψεύτικη και ότι η Nina Wang ήταν θύμα του ψεύτικου Master. Αυτή η δίκη στην Ασία θεωρείται η δίκη του αιώνα (που είσαι Κούγια).
Το άρθρο αυτό όμως δεν το γράφω για να σας μιλήσω για την ζωή της πλούσιας κυρίας. Το γράφω για να σας δείξω τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για το χρήμα και για να μάθετε καινούργια κόλπα Feng Shui...
Στο Feng Shui υπάρχει μια μέθοδος που λέγεται Sheng Ji. Κάποιοι από εσάς έχετε ήδη ακούσει ότι το Feng Shui μπορεί να εφαρμοστεί για τους νεκρούς, αυτό το Feng Shui λέγεται Yin House Feng Shui. Διαλέγοντας το καλύτερο σημείο για την ταφή, ώστε το σημείο να λαμβάνει θετική ενέργεια από το καλύτερο δυνατό βουνό, έχοντας καλή ποιότητα χώματος, έχοντας σωστές μοίρες η ταφόπλακα (ναι, πάλι μετράμε με την πυξίδα Lo Pan), ευνοούνται οι επόμενες γενιές. Σε επόμενο άρθρο θα μιλήσω περισσότερο για το Yin House Feng Shui. Ο Mao έκανε Yin House Feng Shui για τους γονείς του και έγινε ο Number 1 της Κίνας μετά από λίγα χρόνια.
Σύμφωνα με την μέθοδο Sheng Ji, δεν χρειάζεται να πεθάνουμε για να ωφεληθούν οι επόμενες γενιές. Αντίθετα, κάνουμε Sheng Ji για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας. Πώς; Εάν θάψουμε μέρος του δικού μας DNA στο σωστό spot γης (ακολουθώντας όλους τους κανόνες Yin House Feng Shui). Πολλοί διάσημοι και πλούσιοι στην Ασία εφαρμόζουν την μέθοδο, αν και η μέθοδος αμφισβητείται από κάποιους ειδικούς.
Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί για καλό (όπως για να επιμηκύνουμε την ζωή μας ή για να αποκτήσουμε επιτυχία) αλλά και για κακό. Ορισμένα από τα αντικείμενα που θάβονται είναι φωτό του ατόμου, ημερομηνία και ώρα γέννησης του ατόμου, μαλλιά νύχια (και κανά δόντι καλό είναι) ρούχο και αίμα του ατόμου, νομίσματα, ξύλο ροδακινιάς εάν πρόκειται για γυναίκα, χρωματιστές κορδέλες κλπ όλα μπαίνουν σε ένα mini κοφίνι και θάβονται κανονικά στο καλό σποτ Feng Shui.
Ας γυρίσουμε πάλι στην Nina Wang, η οποία απευθύνθηκε στον Master Yu Zhi-Lun για να χρησιμοποιήσει Sheng Ji για να κερδίσει μια σημαντική για αυτή δίκη. Όταν ο Master της είπε ότι πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην επιτυχία στην δίκη ή την υγεία της, αυτή προτίμησε την δικαστική επιτυχία. Ο Master πληρώθηκε για τις υπηρεσίες του με το ποσό του 1 εκ. δολλαρίων Hong Kong (για να μην λένε μερικοί ότι το Feng Shui στην Ελλάδα είναι ακριβό...).
Τι έγινε τελικά; Η Nina Wang κέρδισε την δίκη αλλά μετά από λίγο καιρό πέθανε. Αυτό είναι για να σκεφτόμαστε καλά τι ζητάμε......
Σημείωση: η κυρία στην φωτό είναι η Nina Wang, ο κύριος είναι ο κινέζος Master

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit