Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Το πρόσωπο της επιτυχίας

Το Πρόσωπο της επιτυχίας
Κινέζικη Φυσιογνωμική

Η δυτική φυσιογνωμική εξετάζει τον χαρακτήρα και τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς ενός ανθρώπου, ενώ η κινέζικη φυσιογνωμική εκτός από τα παραπάνω εξετάζει και το πεπρωμένο ενός ανθρώπου. Παρατηρήθηκε ότι ορισμένοι τύποι προσώπου με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έχουν συγκεκριμένη εξέλιξη στην ζωή τους.
Τα πρόσωπα αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου, επειδή οι άνθρωποι αλλάζουν τα πιστεύω τους, την σκέψη τους και την συμπεριφορά τους. Όταν διαβάζουμε το μέλλον ενός ανθρώπου μια συγκεκριμένη στιγμή, διαβάζουμε πρώτα την δομή των οστών στο πρόσωπό του, καθότι η δομή δεν αλλάζει με τον χρόνο.
Το σχήμα προσώπου ανθρώπων που θα αποκτήσουν στην ζωή τους πολλά χρήματα είναι πλατύ και τετράγωνο (90% πιθανότητες). Πολύ σπάνια θα συναντήσετε δισεκατομυριούχο με μικρό λεπτοκαμωμένο πρόσωπο. Εάν δείτε τους πλουσιότερους ανθρώπους της γης ή της Ελλάδας που βγάζουν κατά καιρούς τα περιοδικά θα δείτε τι εννοώ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πρακτικοί και έχουν επιχειρήματα στις συνεδριάσεις.
Εκτός από το σχήμα του προσώπου κοιτάζουμε και την σάρκα του προσώπου. Ένα πρόσωπο που έχει πλούτο έχει και σάρκα στο πρόσωπο. Όταν λέω σάρκα δεν εννοώ ότι το πρόσωπο είναι παχύ μέσα στο λίπος, ούτε φουσκωμένο ή πρησμένο ή ξεχειλωμένο, αλλά είναι πρόσωπο με κρέας και το κρέας είναι παχύ (τσιμπήστε την σάρκα για να δείτε τι εννοώ με την λέξη σαρκώδες πρόσωπο).
Η μύτη πρέπει να είναι μακριά σε μήκος, πρέπει να είναι σε μήκος τουλάχιστον το 1/3 του προσώπου (μετρώντας από ανάμεσα στα φρύδια μέχρι το τέλος της μύτης). Εάν η μύτη είναι κοντή υπάρχουν λίγες πιθανότητες πλουτισμού.
Επίσης η μύτη πρέπει να είναι σαρκώδης και παχιά, να μην φαίνονται κόκκαλα. Εάν η μύτη έχει λεπτή γέφυρα (ανάμεσα στα μάτια είναι η γέφυρα και η βάση της μύτης) και φαίνονται σπασίματα κατά μήκος της μύτης, το πρόσωπο αυτό έχει ελάχιστες πιθανότητες πλουτισμού.
Παρατηρήστε το κάτω μέρος της μύτης δηλαδή τα ρουθούνια και την άκρη της. Πρέπει η άκρη της μύτης να είναι στρογγυλή και σαρκώδης (φανταστείτε την άκρη ενός πούρου που είναι στρογγυλό). Εάν η άκρη της μύτης είναι μυτερή οι πιθανότητες πλούτου μειώνονται. Η άκρη της μύτης πρέπει να έχει κλίση προς τα κάτω, ώστε να μην φαίνονται τα ρουθούνια της μύτης. Εάν φαίνονται τα ρουθούνια σημαίνει ότι ο πλούτος διαρρέει.
Όταν η μύτη έχει μεγάλη στρογγυλή άκρη σημαίνει ότι το άτομο μπορεί να παράγει χρήματα, αλλά για να δούμε εάν το άτομο μπορεί και να κρατήσει τα χρήματα εξετάζουμε τα ρουθούνια. Τα ρουθούνια (πτερύγια της μύτης) πρέπει να είναι πλατιά, παχιά και να μην φαίνονται οι τρύπες στα ρουθούνια.
Η μύτη αντιπροσωπεύει την ακεραιότητα ενός ατόμου, πόσο πιστεύει στον εαυτό του αλλά και την αυτοεκτίμησή του. Όσο πιό πλούσιος είναι κάποιος, τόσο πιό μεγάλη αυτοπεποίθηση έχει, δεν ανησυχεί για την ζωή του. Μια καλή μύτη είναι ψηλή, πλατιά, χωρίς σπασίματα, ευθεία, στρογγυλεμένη.
Αυτά που έγραψα μέχρι τώρα δείχνουν το πρόσωπο ενός ανθρώπου που θα αποκτήσει πολλά χρήματα στην ζωή του. Για να δούμε όμως εάν το άτομο θα έχει επιρροή/κύρος και μεγάλη κοινωνική θέση στην ζωή του, εξετάζουμε τα ζυγωματικά και το μέτωπο.
Τα ζυγωματικά πρέπει να είναι σαρκώδη και ψηλά τοποθετημένα. Ψηλά είναι τα μάγουλα που είναι πιό ψηλά από την μέση της μύτης. Εάν κάποιος έχει χαμηλά ζυγωματικά αλλά καλή μύτη σημαίνει ότι θα έχει χρήματα αλλά όχι κύρος. Ένα άτομο με κύρος διατάζει εκατοντάδες ανθρώπους.
Η κοινωνική θέση ενός ανθρώπου φαίνεται από το μέτωπο. Ένα ψηλό μέτωπο (δηλαδή έχει ύψος τουλάχιστον 5 δάκτυλα, χωρίς όμως να μετράμε με τον αντίχειρα) θα αποκτήσει σημαντική/σεβαστή θέση στην κοινωνία.
Εάν το μέτωπο είναι πλατύ, σημαίνει ότι το άτομο θα έχει την βοήθεια σημαντικών ανθρώπων (αυτό που στην Ελλάδα λέμε μέσο, να γνωρίζουμε το σωστό άτομο την κατάλληλη στιγμή). Όσο πιό πλατύ είναι το μέτωπο, τόσο πιό πολλά άτομα θα το βοηθούν στην ζωή του. Πλατύ είναι το μέτωπο όπου η τριχοφυία στα πλάγια (κροτάφους) είναι μακριά από τα φρύδια και το μέτωπο.
Επίσης το μέτωπο δεν πρέπει να έχει εξογκώματα.
Και ας πούμε τώρα ότι κάποιος τα έχει όλα αυτά. Πώς ξέρουμε ότι μιλάμε για ένα δισεκατομυριούχο και όχι για ένα απλό πλούσιο; Κοιτάζουμε το στόμα. Το στόμα στην κινέζικη φυσιογνωμική δείχνει την ικανότητα του ατόμου να επικοινωνεί. Εάν κάποιος δεν επικοινωνεί σωστά, πώς θα δώσει το μήνυμα ή την διαταγή στους άλλους; Το στόμα πρέπει να είναι πλατύ, κάπως τετραγωνισμένο, κάπως σαρκώδη.
Τα χείλη δεν πρέπει να είναι λεπτά αλλά ούτε και πολύ σαρκώδη. Ένα άτομο με λεπτά χείλη δεν μπορεί να γίνει τόσο πλούσιος όσο κάποιος με πιό σαρκώδη χείλη. Αλλά τα πολύ σαρκώδη χείλη δεν είναι καλά διότι τέτοια άτομα παρά έχουν πολλές επιθυμίες και γίνονται θύματα των επιθυμιών τους.
Τέλος κοιτάμε τις 2 άκρες του πάνω χείλους. Οι άκρες αυτές πρέπει να είναι γωνιώδης, αυτό σημαίνει ότι τα λόγια που λένε αυτά τα άτομα εισακούγονται από τους άλλους. Άτομα χωρίς γωνίες στο πάνω χείλος σημαίνει ότι ότι και να λένε, δεν τους ακούει κανείς....
Το πρόσωπο της φωτογραφίας είναι ο Αριστοτέλης Ωνάσης στα νιάτα του. Παρατηρήστε πώς το πρόσωπό του είχε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit