Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Φωτιές στην Αυστραλία

Οι φωτιές στην Αυστραλία
τι αποκαλύπτουν τα Ιπτάμενα Άστρα του Φενγκ Σούι

Οι φωτιές στην Αυστραλία ξεκίνησαν τον Ιανουάριο 2009 και είναι η μεγαλύτερη καταστροφή από πυρκαγιές στην ιστορία της χώρας. Περισσότερα από 170 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους μέχρι σήμερα...

Πώς φαίνεται αυτή η καταστροφή από τα Ιπτάμενα Άστρα του Φενγκ Σούι;

Τα Ιπτάμενα Άστρα του Φενγκ Σούι είναι αόρατες επιδράσεις που βρίσκονται για ένα συγκεκριμένο και προυπολογισμένο χρονικό διάστημα σε κάποιες κατευθύνσεις του ορίζοντα. Τα Ιπτάμενα Άστρα είναι η διάσταση του χρόνου στο Φενγκ Σούι. Μας λένε πότε συμβαίνει κάτι και τι.

Υπάρχουν συνολικά 9 Ιπτάμενα Άστρα, όπου κάθε άστρο σημαίνει κάτι. Για παράδειγμα, 9 σημαίνει φωτιά, ενώ 5 σημαίνει κακοτυχία.

Στο τέλος του άρθρου βλέπουμε τα ετήσια και μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα για τον Ιανουάριο 2009, όταν ξεκίνησαν οι φωτιές. Σε κάθε κουτάκι του διαγράμματος ο αριθμός αριστερά είναι το ετήσιο ιπτάμενο άστρο, ενώ ο αριθμός δεξιά είναι το μηνιαίο ιπτάμενο άστρο. Αυτοί οι δύο αριθμοί μαζί επηρεάζουν την ενέργεια που βρίσκεται σε κάθε κατεύθυνση, επηρεάζοντας τα γεγονότα του κόσμου σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή.

Η Αυστραλία βρίσκεται στα Νοτιοανατολικά του κόσμου, και οι φωτιές μαίνονται στα ΝΑ της χώρας. Στο διάγραμμα βλέπουμε καθαρά γιατί έγιναν η φωτιές τον δεδομένο μήνα και χρονιά, καθότι υπάρχει συγκέντρωση των Ιπτάμενων Άστρων 9 και 5,

9 = φωτιά
5= κακοτυχία

9 και 5 μαζί στην ίδια κατεύθυνση (ΝΑ) σημαίνει καταστροφή φωτιάς στα Νοτιοανατολικά, δηλαδή καταστροφή φωτιάς στην Αυστραλία.

Τα Ιπτάμενα Άστρα του Φενγκ Σούι τον Ιανουάριο 2009 είναι ως εξής:
ΝΑ: 95
Νότος: 51
ΝΔ: 73
Ανατολή: 84
Κέντρο: 16
Δύση: 38
ΒΑ: 49
Βορράς: 62
ΒΔ: 27

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit