Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Κορονοιός προβλέψεις 2020-2021, κινέζικη αστρολογία

Κορονοιός,  παγκόσμιες προβλέψεις 2020-2021 και κινέζικη αστρολογία (4 πυλώνες του πεπρωμένου)

από την Γεωργία Κιάφη, 23.03.2020

Αυτή την στιγμή ο κορονοιός εξαπλώνεται όλο και περισσότερο και πολλά κράτη αναγκάζονται να κλείσουν τα σύνορά τους και να πάρουν δρακόντια μέτρα περιορισμού.
Ασ δούμε τι συμβαίνει κοιτάζοντας μέσα από το πρίσμα της κινέζικης αστρολογίας.

Μέταλλο και πνεύμονες
Ο κορονοιός είναι ιός που επιτίθεται στους πνεύμονες. Στην κινέζικη ιατρική οι πνεύμονες ανήκουν στο στοιχείο μέταλλο. Το 2020 είναι η χρονιά του μεταλλικού ποντικού, είναι το μέταλλο που κάθεται στο ποντίκι. Οπότε υπάρχει ένδειξη ότι υπάρχει ασθένεια που σχετίζεται με τους πνεύμονες, καθότι το μέταλλο κάθεται στο νερό που σημαίνει ότι το μέταλλο είναι αδύναμο, οπότε και οι πνεύμονες είναι αδύναμοι το 2020.

Αυτό το μέταλλο το 2020 κάθεται στο νερό, σκεφτείτε ότι αυτό το φλέγμα (πυκτό υγρό-νερό) είναι αυτό που προκαλεί την ζημιά στους πνεύμονες. Το μέταλλο που κάθεται σε νερό θεωρείται αδύναμο μέταλλο, οπότε οι πνεύμονες είναι αδύναμοι, οι πνεύμονες είναι κρύοι ή κρυομένοι.

Στην κινέζικη ιατρική και αστρολογία είναι γνωστό ότι το μέταλλο χρειάζεται φωτιά για να μετατραπεί σε χρήσιμο εργαλείο. Το 2020 υπάρχει απουσία φωτιάς, χωρίς φωτιά οι πνεύμονες έχουν πρόβλημα. Η κατάσταση με τους πνεύμονες θα ήταν διαφορετική εάν το μέταλλο καθόταν πάνω σε γη ή φωτιά.

Νερό και ανοσοποιητικό σύστημα

Ο κορονοιός εξαπλώνεται στους πνεύμονες διότι το ανοσοποιητικό δεν λειτουργεί ικανοποιητικά, αυτό εξηγεί γιατί οι ηλικιωμένοι έχουν υψηλή θνησιμότητα από τον ιό.
Το ανοσοποιητικό είναι δυνατό όταν υπάρχει ισορροπία στην σχέση νερού-φωτιάς στο κινέζικο ωροσκόπιο ενός ατόμου. Όταν το νερό είναι πολύ δυνατό και η φωτιά πολύ αδύναμη, το άτομο που εμφανίζει αυτό το φαινόμενο στον αστρολογικό του κινέζικου χάρτη τότε θα έχει περισσότερες πιθανότητες να τον πιάσει ο ιός.

Απόδειξη σε αυτό είναι το γενονός ότι διασημότητες που αρρώστησαν από τον ιό, είχαν όλοι έλλειψη φωτιάς στον χάρτη τους:
1. Ο γιατρός Λι Ουέν Λιάνγκ, ο γιατρός από την Κίνα που έκανε γνωστό στον κόσμο τον κίνδυνο από τον κορονοιό και ο οποίος ο ίδιος απεβίωσε τελικά από τον ιό..
2. ο ηθοποιός και Έλληνας πολίτης Τομ Χανκς
3. Η σύζηγος που καναδού πρωθυπουργού, η κυρία Σοφί Γκρεγκουάρ Τρυντώ

Ο μήνας του χοίρου, όταν ξεκίνησαν όλα
  
Ο κορονοιός ξεκίνησε τον μήνα του χοίρου την χρονιά του χοίρου. Το πρώτο κρούσμα επιβεβαιώθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2019. Ο χοίρος ανοίκει στο στοιχείο νερό, τότε το ανοσοποιητικό είναι αδύναμο, οπότε αυτό εξηγεί γιατί τον χειμώνα παθαίνουμε γρίππη.

Συχνά η ενέργεια της επόμενης χρονιάς δείχνει δείγματα για το τι πρόκειται να συμβεί ήδη μέχρι 3 μήνες πριν. Ο μήνας του χοίρου το 2019 είναι νερό και ανήκει στον χειμώννα, και η χρονιά του ποντικού επίσης ανήκει στο στοιχείο νερό και στον χειμώνα, οπότε ο μήνας του χοίρου μας δείχνει δείγματα τι πρόκειται να επακολουθήσει την χρονιά του ποντικού το 2020.

Το ποντίκι και η νυχτερίδα, ο χοίρος και το φίδι 

Είναι γνωστό ότι ο κορονοιός ξεκίνησε από την αγορά άγριων ζώων στην Wu Han της Κίνας. Είπαν ότι προήλθε από τις νυχτερίδες και τα φίδια.
Εάν το σκεφτείτε, η νυχτερίδα είναι ποντίκι με φτερά. Και το 2020 είναι η χρονιά του ποντικού.
Το πρόβλημα του κορονοιού εμφανίστηκε την χρονιά του χοίρου και τον μήνα του χοίρου, στην κινέζικη αστρολογία ο χοίρος (νερό) επιτίθεται στο φίδι (φωτιά), το νερό επιτίθεται στην φωτιά,  οπότε το φίδι είναι αδύναμο και έχει πρόβλημα.

Οι κρουαζιέρες που μεταφέρουν τον ιό 

Η κρουαζιέρα Diamond Princess μετέφερε 712 άτομα φορείς του ιού, το οποίο μας δείχνει ακριβώς την εικόνα που βλέπουμε στην χρονιά 2020, όπου το μέταλλο κάθεται σε νερό. Το μέταλλο γιανγκ είναι ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο όπως ένα πλοίο, ενώ το νερό γιανγκ είναι το μεγάλο νερό του ωκεανού. Δηλαδή έχουμε το 2020 την εικόνα ενός πλοίου στον ωκεανό. Αυτή η κρουαζιέρα αλλά και άλλες ήταν στο επίκεντρο των ειδήσεων το 2020, εκφράζοντας με ακρίβεια την ενέργεια που βλέπουμε και στην κινέζικη αστρολογία για το 2020.

Γιατί η Κίνα και η Ιταλία

Από άποψη Φενγκ Σούι, το ιπτάμενο άστρο 7 βρίσκεται στο κέντρο το 2020, το οποίο σηαίνει ότι το ιπτάμενο άστρο 5 βρίσκεται στην Ανατολή και φέρνει κακοτυχία, ενώ το ιπτάμενο άστρο 2 που φέρνει ασθένεια βρίσκεται στον Νότο. Η Κίνα βρίσκεται στην ανατολή του κόσμου και η Ιταλία βρίσκεται στον νότο της Ευρώπης.

Προβλέψεις για τον Μάρτη 2020

Ο  μήνας που διανύουμε είναι ο μήνας του κουνελιού, βρίσκεται σε σχέση πέναλτυ με τον ποντικό που είναι η ενέργεια της χρονιάς 2020. Πέναλτυ σημαίνει κρυμμένος κίνδυνος και μπορεί να φέρει ανακατοσούρες και εκνευρισμό. Πιστεύω ότι στην διάρκεια του μήνα του κουνελιού που είναι το χρονικό διάστημα 5 Μαρτίου μέχρι 3 Απριλίου το πρόβλημα του κορονοιού εξαπλώνεται περισσότερο.

Προβλέψεις για τον Απρίλιο 2020

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας του  μεταλλικού δράκου (ο δράκος ανήκει στο στοιχείο γη) και διαρκεί από 4 Απρίλη μέχρι 4 Μάη. Το μέταλλο βοηθιέται από το στοιχείο γη, οπότε πιστεύω ότι οι πνεύμονες θα τα πάνε καλύτερα σε σχέση με τον Μάρτιο. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει ακόμα το στοιχείο φωτιά, το οποίο εμφανίζεται αργότερα σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο.

Προβλέψεις για τον Μάιο και Ιούνιο 2020

 Στην κινέζικη αστρολογία, όταν έχουμε σύγκρουση, η κατάσταση αλλάζει. Για παράδειγμα, ο μήνας του χοίρου τον Νοέμβριο 2019 θα συγκρουστεί τον Μάιο 2020 που είναι ο μήνας του φιδιού. 

Επίσης τον Μάιο έχουμε επιτέλους την παρουσία φωτιάς, η οποία βοηθάει τους πνεύμονες από το "κρύωμα" που προκαλεί ο ιός. Οπότε πιστεύω ότι τον μήνα του φιδιού που είναι το χρονικό διάστημα 5 Μάη μέχρι 4 Ιούνη η κατάσταση σε όλο τον κόσμο θα βελτιωθεί και ο κορονοιός θα ελεγχθεί πάρα πολύ σημαντικά. 

Παρόλα αυτά το φίδι στην κινέζικη αστρολογία δεν είναι δυνατή φωτιά, επιπλέον αυτή η φωτιά βρίσκεται σε επίθεση από το νερό της χρονιάς του ποντικού. Οπότε πιστεύω ότι ότι ο ιός θα μειωθεί δραστικά τον Μάιο παγκοσμίως, αλλά δεν θα εξαφανιστεί εντελώς από τον πλανήτη, πιστεύω ότι κάποια κράτη τον Μάιο θα καταφέρουν πολλά κράτη να βγουν από την δύσκολη κατάσταση, αλλά κάποια άλλη κράτη θα συνεχίσουν να έχουν πρόβλημα.

Ας δούμε τώρα τον Ιούνιο το 2020,  την περίοδο 5 Ιουνίου μέχρι 5 Ιούλιο, όπου υπάρχει σύγκρουση μεταξύ νερού (ποντίκι το 2020) και φωτιάς (άλογο ο Ιούνιος). Όπως είναι πριν, η σύγκρουση φέρνει ακόμα περαιτέρω αλλαγή της κατάστασης η οποία βοηθά τα κράτη στην μάχη τους με τον κορονοιό. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η φωτιά του Ιούνιου είναι σε σύγκρουση με την χρονιά του ποντικού. Οπότε παρόλο που το πρόβλημα είναι προς εξαφάνιση, δεν εξαφανίζεται εντελώς.

Τι θα συμβεί όταν ξαναμπεί ο χειμώνας το τέλος του 2020

Όταν η φωτιά είναι αδύναμη, οι άνθρωποι είναι πιό εύκολο να πάθουν γρίππη, ιδιαίτερα τους μήνες του Νοέμβριου, Δεκέμβριου, Ιανουάριου. Οπότε η επιστροφή του κορονοιού είναι πολύ πιθανή. Για να απαντήσουμε αυτή την ερώτηση, εάν δηλαδή μπορεί να επανέλθει ο ιός τον ερχόμενο χειμώνα, πρέπει να δούμε τα στοιχεία που επικρατούν το 2021.

Το 2021 είναι η χρονιά του μεταλλικού βοδιού. Το βόδι είναι στοιχείο γη. Το μέταλλο είναι πνεύμονες,  αλλά αυτή την φορά το μέταλλο κάθεται στο βόδι το οποίο ανήκει στο στοιχείο γη. Το βόδι στην κινέζικη αστρολογία θεωρείται "πεθαμένη" γη, υγρή γη, αδύναμη γη. Οπότε το μέταλλο στηρίζεται από γη η οποία όμως δεν είναι δυνατή υποστήριξη. Οπότε ο ιός συνεχίζει να υπάρχει τον χειμώνα 2020-2021.

Παρόλα αυτά η κατάσταση με τον ιό το 2021 είναι πολύ καλύτερη από το 2020, διότι το 2020 το μέταλλο (οι πνεύμονες) δεν έχει καθόλου υποστήριξη ενώ το 2021 έχει.

Η πραγματική εξαφάνιση του ιού και ο παντελής έλεγχος του ιού θα γίνει τον Ιούλιο του 2021 τον μήνα της ξύλινης κατσίκας.

Το μεταλλικό βόδι είναι σε σύγκρουση με την ξύλινη κατσίκα. Το βόδι στην κινέζικη αστρολογία κρύβει μέσα του το στοιχείο μέταλλο γιν, το βόδι θεωρείται ο τάφος του μετάλλου, το οποίο μέταλλο γιν εμφανίζεται στον ουράνιο κλάδο (heavenly stem) της χρονιάς 2021. Αυτό που βγαίνει από τον τάφο του και εμφανίζεται στον ουράνιο κλάδο είναι ένα μήνυμα για εμάς προς ερμηνία στην κινέζικη αστρολογία, το μέταλλο γιν είναι διαθέσιμο, και βρίσκεται σε παντελή σύγκρουση τον μήνα Ιούλιο 2021 τον μήνα της ξύλινης κατσίκας, η οποία εξαφανίζει τον ιό.

Επίσης το μέταλλο γιν είναι το μικρό μέταλλο όπως ένα κόσμημα, νυστέρι ή μια βελόνα. Δεν θα εκπλαγώ εάν το 2021 θα βγει το εμβόλιο για τον κορονοιό.

Προβλέψεις για τον κορονοιό σε συγκεκριμένα κράτη

Δεν είναι δυνατή η πρόβλεψη σε συγκεκριμένα κράτη εφαρμόζοντας την μέθοδο του κινέζικου ημερολογίου και των 4 Πυλώνων του πεπρωμένου (η γνωστή κινέζικη αστρολογία). Μπορούμε να προβλέψουμε τις κατευθύνσεις που θα έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα με βάση το Φενγκ Σούι, όπως για παράδειγμα μπορούμε να πούμε ότι το 2020 έχει πρόβλημα περισσότερο η Ανατολή και ο Νότος, και μπορούμε να βρούμε και άλλες κατευθύνσεις που είναι προβληματικές σε συγκεκριμένους μήνες. Αλλά δεν μπορούμε και πούμε τι θα γίνει στην Ελβετία ή στην Αυστρία κλπ.

Υπάρχουν κάποιοι σύμβουλοι που φτιάχνουν κινέζικο αστρολογικό χάρτη για μία χώρα με βάση την ίδρυση του συντάγματος της χώρας. Όμως υπάρχουν διαφωνίες ως προς το ποιός είναι σωστός χάρτης μιάς χώρας, ιδιαίτερα σε κράτη με πολύπλοκη ή μακρά ιστορία όπως η Ελλάδα. Προσωπικά δεν έχω δει σύμβουλο της κινέζικης αστρολογίας "4 πυλώνες του πεπρωμένου" που να κάνουν σωστή πρόβλεψη συγκεκριμένου κράτους χρησιμοποιώντας αυτή την μέθοδο. Διότι αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται παραδοσιακά για ζωντανούς οργανισμούς όπως ένας άνθρωπος, ένας σκύλος, μία γάτα κλπ και όχι για αφηρημένες έννοιες όπως αυτή ενός κράτους.

Υπάρχουν άλλοι μέθοδοι για την πρόβλεψη πεπρωμένου ενός κράτος όπως το Liu Ren (έξι νερά), την οποία μέθοδο δεν την γνωρίζω προσωπικά, ούτε προσπάθησα να την μάθω, γιατί πιστεύω με την απόλυτη κινέζικη μυστικότητα τόσους αιώνες χάθηκε πολύτιμη γνώση, καθότι οι κινέζοι αυτοκράτορες δεν ήθελαν μαζική εφαρμογή και γνώση της μεθόδου που προβλέπει το μέλλον του κράτους του και φυσικά φαινόμενα. 

Επίσης κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την μέθοδο του Ι Τσινγκ, κάνοντας συγκεκριμένη ερώτηση για συγκεκριμένο κράτος για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Πώς μπορεί κάποιος να προβλέψει εάν κάποιο πρόβλημα υγείας μπορεί να εξελιχθεί σε πανδημία; - πεπρωμένο και ελεύθερη βούληση

Η μέθοδος της κινέζικης αστρολογίας, που είναι γνωστή ως 4 Πυλώνες του πεπρωμένου, δείχνει τάσεις παγκόσμιες, δείχνει τι θα μας απασχολεί γενικά σας θέμα, αλλά δεν μας δείχνει το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Όλοι ξέρουμε τον Μπιλ Γκέιτς τον δισεκατομυριούχο. Υπάρχουν πιθανόν άλλα 500 άτομα με τον ίδιο ακριβώς χάρτη, όλοι τους είναι πλούσιοι αλλά μόνο αυτός έφτασε να βγάζει τόσα χρήματα. Αυτό συμβαίνει γιατί εκτός από την αστρολογία υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το μέγεθος μιας κατάστασης.

Ας πάμε πίσω στον κορονοιό. Ολόκληρος ο πλανήτης λαμβάνει την ενέργεια του μεταλλικού ποντικού το 2020. Αλλά δεν έχουν όλα τα κράτη τον ίδιο αριθμό παθόντων του ιού ούτε τα ίδια θύματα, ούτε την ίδια εξάπλωση. 
Πολύ ζεστά μέρη όπως η Σαχάρα δεν θα υποφέρει από γρίππη, ενώ κρύα κράτη θα υποφέρουν περισσότερο.
Κράτη που πέρνουν δραστικά μέτρα για τον περιορισμό του κορονοιού θα έχουν λιγότερο πρόβλημα.
Άτομα κρατών όπου η νοοτροπία τους είναι να μπορούν εύκολα να περιοριστούν από μόνοι τους στο σπίτι θα έχουν λιγότερο πρόβλημα σε σχέση με αυτούς που τους αρέσουν οι αγκαλιές τα φιλιά και οι βόλτες.
Άτομα που έχουν σώμα χωρίς πολλές τοξίνες και τρώνε αλκαλικά θα έχουν λιγότερο πρόβλημα, όπως και άτομα με καλό ανοσοποιητικό. 

Με άλλα λόγια, υπάρχει το πεπρωμένο, αλλά υπάρχουν και οι ανθρώπινες πράξεις και η ελεύθερη βούληση.

Ένας άλλος τρόπος για να προβλέψουμε τι θα γίνει σε ένα κράτος είναι να τσεκάρουμε τα άτομα σε θέσεις κλειδιά, όπως για παράδειγμα το ωροσκόπιο του πρωθυπουργού τους. Ή να εξετάσουμε το Φενγκ Σούι των σημαντικών κτιρίων του κράτους όπου πέρνονται οι αποφάσεις.  Αλλά και πάλι υπάρχει ο παράγοντας άνθρωπος, η ελεύθερη βούληση η οποία δεν ανήκει στο πεπρωμένο.

Στο άρθρο που σας έγραψα παραπάνω, προέβλεψα ότι από τον Απρίλη βελτιώνονται τα πράγματα, ακόμα περισσότερο τον Μάιο, και ακόμα περισσότερο τον Ιούνιο, και σας εξήγησα γιατί μπορεί ο ιός να επανέλθει τον ερχόμενο χειμώνα, σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία. Αυτό που προέβλεψα θα είναι η παγκόσμια στατιστικό και η διάθεση των ανθρώπων παγκόσμια, αλλά δεν μπορώ να πω πότε θα βγει από την καραντίνα η Ελλάδα ή η Ιταλία. 

Αναρωτιέμαι πώς θα είναι η επόμενη μέρα όταν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον κορονοιό. Διότι μην ξεχνάμε, το ποντίκι του 2020 ανήκει στο στοιχείο νερό, το στοιχείο νερό σημαίνει φόβος, και ο φόβος επηρεάζει την πραγματική οικονομία. Αυτό ίσως είναι το επόμενο που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε, τις συνέπειες του ιού στην οικονομία παγκοσμίως, όπου ιδιαίτερα μετά τον Αύγουστο τα πράγματα στην οικονομία θα είναι ξεκάθαρα και ορατά και όχι νούμερα και φήμες όπως είναι τώρα.

Αυτό που μπορώ να πω και να κάνω τώρα είναι ένα: μένω σπίτι





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit