Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Συμβουλές Φενγκ Σούι για το 2017

Συμβουλές Φενγκ Σούι για το 2017

Πρόλογος 

Όπως ήδη πλέον γνωρίζετε, εκτός από τις μόνιμες επιδράσεις Φενγκ Σούι, υπάρχουν και οι ετήσιες, μηνιαίες, ημερήσιες, ωριαίες κλπ κλπ κλπ. Αυτές οι επιδράσεις του Φενγκ Σούι μπορεί να είναι τα Ιπτάμενα Άστρα αλλά μπορεί να είναι και επιδράσεις από άλλες φόρμουλες του Φενγκ Σούι όπως ο Μέγας Δούκας, η Σύγκρουση και άλλες οι οποίες έχουν περισσότερο σχέση με την κινέζικη αστρολογία και το αν η χρονιά που διανύουμε είναι η χρονιά του πετεινού, δράκου κλπ. 
Πιστεύω ότι ήδη έχετε ακούσει ότι φέτος το 2017 είναι η χρονιά του πύρινου πετεινού.

Είναι αλήθεια ότι είναι πρακτικά αδύνατο να ασχολούμαστε με τις ημερήσιες και τις ωριαίες επιδράσεις του Φενγκ Σούι, απλά λόγω έλλειψης χρόνου, φαντάζεστε να τρέχετε κάθε μέρα και ώρα να βάζετε αλλού αντικείμενα και χρώματα; 

Παρόλα αυτά αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω μάλιστα να εφαρμόζουμε τις ετήσιες συμβουλές Φενγκ Σούι.

Ας δούμε λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε για να προστατευτείτε από τις αρνητικές ετήσιες επιδράσεις του Φενγκ Σούι.

Ιπτάμενα Άστρα 2017

Το Ιπτάμενο Άστρο 5 

Η χειρότερη ενέργεια των Ιπτάμενων Άστρων είναι το Ιπτάμενο Άστρο 5, το οποίο φέρνει κακοτυχία και εμπόδια. Φέτος βρίσκεται στον Νότο. Για να αποφύγετε την επίδρασή σου, απλά αποφύγετε να βρίσκεστε στο νότιο μέρος του διαμερίσματός σας, ή να δουλεύετε στο νότιο μέρος της εταιρείας ή καταστήματος, αποφύγετε να κοιμάστε στο νότιο μέρος του σπιτιού σας, και γενικά να βρίσκεστε μέσα στον Νότο. 

Καλό είναι το 2017 να μην έχετε την είσοδο του σπιτιού σας, ούτε την είσοδο της δουλειάς σας στον Νότο, γιατί ο χώρος αυτός θα βάλετε από τις αρνητικές δυνάμεις του Ιπτάμενου Άστρου 5. 

Θα παρατηρήσετε ότι ακόμα και τα μηχανήματα ή αντικείμενα που βρίσκονται μέσα στον Νότο φέτος το 2017 έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να χαλάσουν! 

Το να αποφύγετε λοιπόν να είστε μέσα στην περιοχή που βρίσκεται το 5 είναι η λύση. Τι γίνεται όμως όταν αναγκαστικά δεν μπορείτε να το αποφύγετε; Τότε μπορείτε να κάνετε τα αντίμετρα Φενγκ Σούι, τα οποία όμως δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο η αποφυγή, αλλά τουλάχιστον κάπως βοηθιέται η κατάσταση.

Τα αντίμετρα Φενγκ Σούι για το Ιπτάμενο Άστρο 5 είναι τα εξής:

  • τοποθετήστε μια θεραπεία αλατόνερου ή μεταλλικό μελωδό στον Νότο (βρείτε την θεραπεία αλατόνερου σε προηγούμενα άρθρα μου για προηγούμενες χρονιές)
  • σταματήστε την κίνηση στον Νότο (πχ εάν η τηλεόραση βρίσκεται εκεί μην την χρησιμοποιείτε)
  • μην κοιτάζετε προς τον Νότο
  • Βάλτε ένα οβάλ ή στρογγυλό μαύρο χαλάκι στον Νότο
  • Αποφύγετε τα χρώματα της φωτιάς και της γης στον Νότο(όχι κόκκινα κλπ)
  • αποφύγετε κατασκευές και ανακαινίσεις στον Νότο
  • Μην σκάβετε στον Νότο
  • Εάν στον Νότο έχετε μυτερή γωνία από άλλα κτίρια ή σκέπες, βάλτε στον Νότο οπωσδήποτε ένα βάζο με νερό έξω από το σπίτι στα Νότια.

Το Ιπτάμενο άστρο 2

Το άστρο 2 έχει σχέση με την ασθένεια και το 2017 βρίσκεται Βορειοδυτικά. Όπως και το άστρο 5, προσπαθείστε να το αποφύγετε με το να μην κοιμάστε πχ μέσα στα ΒΔ, μην εργάζεστε μέσα στα ΒΔ κλπ. Εάν δεν μπορείτε να το αποφύγετε, πάλι θα πρέπει να πάρετε αντίμετρα.

Τα αντίμετρα Φενγκ Σούι για το Ιπτάμενο Άστρο 2 είναι τα εξής:

  • τοποθετήστε ένα σετ 6 νομισμάτων στα ΒΔ, ή βάλτε εκεί μια μεταλλική κολοκύθα που θα προμηθευτείτε από κατάστημα Φενγκ Σούι (δείτε πώς φτιάχνετε μόνοι σας το σετ 6 νομισμάτων διαβάζοντας οποιοδήποτε άρθρο μου με συμβουλές για προηγούμενες χρονιές)
  • Αποφύγετε τα χρώματα της φωτιάς και την γης στα ΒΔ, ενώ προτιμήστε τα άσπρα, μαύρα, γκρι, μεταλλικά

Το Ιπτάμενο άστρο 7

Το άστρο 7 είναι το τρίτο χειρότερο Ιπτάμενο Άστρο και έχει σχέση με σκάνδαλα, γλώσσες κοφτερές, μέχρι και μαχαιρώματα. Το 2017 το 7 βρίσκεται στα Νοτιοδυτικά. Αποφύγετε να βρίσκεστε μέσα στα ΝΔ φέτος. Καλό είναι να πάρετε έτσι και αλλιώς αντίμετρα.

Τα Αντίμετρα Φενγκ Σούι για το Ιπτάμενο Άστρο 7 είναι τα εξής:

  • Βάλτε ένα βάζο με νερό και κλαριά πρασινάδας μπαμπού με 1, ή 3 ή 4 κλωνάρια στα ΝΔ
  • Προτιμήστε το μαύρο, πράσινο, μπλε στα ΝΔ  
  • αποφύγετε τα κόκκινα, ροζ και τα χρώματα της φωτιάς στα ΝΔ (δείτε και έξω από το σπίτι σας, πχ αν έχετε στα ΝΔ πολλά κόκκινα λουλούδια ή κόκκινες τέντες)

Το Ιπτάμενο άστρο 3

Το Άστρο 3 φέρνει καυγάδες, είναι ενέργεια σαν τον κεραυνό, λειτουργεί ξαφνικά και δυνατά. Το Ιπτάμενο άστρο 3 βρίσκεται στην Δύση το 2017. 
Αν στην πόρτα σας έχετε φέτος το 3, ή εάν φέτος κοιμάστε μέσα στο 3 θα έρθετε αντιμέτωποι με περισσότερες διαφωνίες, ίσως και με κλοπές.

Τα Αντίμετρα Φενγκ Σούι για το Ιπτάμενο Άστρο 3 είναι τα εξής:

  • Βάλτε χρώματα της φωτιάς στην Δύση, όπως μαξιλάρες, πίνακες ζωγραφικής, χαλί ή έστω βάλτε κόκκινα κεράκια που τα ανάβετε συχνά. Αν έχετε σόμπα ή τζάκι στην Δύση, ανάβοντάς την θα έχετε πλεονέκτημα. Εναλλακτικά βάλτε πετραδάκια, άμμο και στοιχείο γη στην Δύση.


Ας δούμε τώρα και άλλες επιδράσεις Φενγκ Σούι εκτός από τα Ιπτάμενα Άστρα.

Ο Μέγας Δούκας

Ο Μέγας Δούκας είναι η σκιά του πλανήτη Δία στην Γη, ο οποίος το 2017 ρίχνει την σκιά του στην κατεύθυνση του πετεινού, η κατεύθυνση του πετεινού βρίσκεται ακριβώς στην Δύση (15 μοίρες στο κέντρο της Δύσης).
Ο Μέγας Δούκας μπορεί να είναι κάποιες φορές καλός και κάποιες φορές κακός. Όταν είναι κακός μπορεί να σκοτώσει.

Αντίμετρα για τον Μέγα Δούκα

  • Βάλτε το 2017 μέσα στην Δύση του σπιτιού ή άλλου χώρου σας το ειδικό τάλισμαν για τον Μέγα Δούκα (ταοιστικό τάλισμαν)
  • Βάλτε μια δρακοχελώνα από κατάστημα Φενγκ Σούι, ή βάλτε ένα ζευγάρι Κιλίν (qilin) και κοιτάζει προς τον Μέγα Δούκα της χρονιάς, δηλαδή να κοιτάζει προς την Δύση.
  • μην κάνετε κατασκευές, ανακαινίσεις στην περιοχή που επηρεάζεται από τον Μέγα Δούκα
  • μην κοιτάζετε προς τον Μέγα Δούκα όταν κάθεστε, τρώτε, εργάζεστε, κοιμάστε κλπ
  • μην ανακινείτε την γη στην Δύση φέτος το 2017, ούτε καν καρφί στον τοίχο να μην βάλετε αν αυτό βρίσκεται στην δύση του σπιτιού σας. εννοείτε ούτε καν να σκάψετε στον κήπο σας στο δυτικό μέρος του κήπου, εκτός αν γνωρίζετε την φόρμουλα του Μέγα Ήλιου, οπότε έτσι μόνο θα βρείτε 3 χρονικά διαστήματα που μπορείτε να σκάψετε στον Μέγα Δούκα
  • μην μετακομίζετε και μην ταξιδεύετε προς τα δυτικά, γιατί είναι σαν να τα βάζετε με τον Μέγα Δούκα, άντε να τα βάλετε τώρα με τον μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος... αντίθετα εάν ταξιδεύετε προς την αντίθετη κατεύθυνση του Μέγα Δούκα που είναι η ανατολή, τότε θα έχετε την εύνοια και την βοήθεια του Μέγα Δούκα, γιατί είναι σαν να πηγαίνετε με τα νερά του
  • Το σπίτι σας βάλλεται από τον Μέγα Δούκα εάν βλέπει ακριβώς στην Δύση
  • Μην ξεκινάτε χτίσιμο σπιτιού φέτος σε σπίτι που βλέπει ακριβώς στην Δύση

Σύγκρουση

Η Σύγκρουση είναι η περιοχή που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κατεύθυνση του Μέγα Δούκα. Δηλαδή το 2017 η Σύγκρουση βρίσκεται στην Ανατολή ακριβώς (15 μοίρες, η κατεύθυνση του κουνελιού).

Μην κάνετε φέτος κατασκευές-ανακαινίσεις εκεί που βρίσκεται η Σύγκρουση. Μην κάθεστε μέσα στην περιοχή που βρίσκεται η Σύγκρουση, αλλά μπορείτε να κοιτάζετε την Σύγκρουση.

Η Σύγκρουση προκαλεί έξοδα, κατανάλωση.

Τα τρία Σαρ

Τα 3 Σαρ το 2017 είναι 3 μικρές περιοχές που στην πυξίδα βρίσκονται στην περιοχή της τίγρης, του κουνελιού, του δράκου, η κάθε περιοχή καταλαμβάνει 15 μοίρες. Για να το απλοποιήσουμε, αυτές οι 3 περιοχές βρίσκονται προς τα ανατολικά γενικώς. 

Η κάθε μια περιοχή έχει συγκεκριμένες συνέπειες, η μια πχ μπορεί να φέρνει χάσιμο χρημάτων ή θέματα με ταξίδια, η άλλη μπορεί να φέρνει μοναξιά στις σχέσεις, η άλλη θέματα χάσιμο ενέργειας ή υγείας.


Σημαντικό είναι να μην βρισκόμαστε με την πλάτη μας και να μην καθόμαστε μέσα σε αυτές τις περιοχές. Τα 3 Σαρ είναι κάτι σαν μαχαίρι που σε χτυπάει πισώπλατα. 

Συνηθισμένο αντίμετρο στα 3 Σαρ είναι να βάλουμε από ένα Κιλίν (Qilin) σε κάθε ένα από τα 3 Σαρ που να κοιτάζει το καθένα προς τα έξω, από εκεί που έρχεται το κάθε Σαρ. Διαφορετικά βάλτε ένα κουβά με νερό στο κεντρικό Σαρ που είναι ακριβώς η Ανατολή. Ή βάλτε μια μικρή πυξίδα Λο Παν που να κοιτάζει προς το κεντρικό Σαρ, δηλαδή προς στην Ανατολή. Η βάλτε ένα φτηνό φυτό στο κεντρικό Σαρ, να ξέρετε ότι αυτό δεν θα ευδοκιμίσει αλλά θα απορροφήσει για εσάς την αρνητική επίδραση των Σαρ.
Το κεντρικό Σαρ είναι το χειρότερο Σαρ από τα 3, φέτος το 2017 η Ανατολή έχει το κεντρικό Σαρ.

Τα γήινα Σαρ

Τα γήινα Σαρ (αλλιώς γνωστά ως Wu Du Tian, Ji Du Tian) είναι δύο περιοχές που δεν πρέπει να τις ενοχλείτε, οπότε αποφύγετε σκάψιμο και κατασκευές. Το 2017 τα γήινα Σαρ βρίσκονται στην περιοχή του Πιθήκου (ΝΔ3) και στην ακριβώς Δύση στην περιοχή του πετεινού (Δ2).

Τα χελιδόνια δεν φτιάχνουν ποτέ την φωλιά τους αυτές τις μέρες, μέχρι και αυτά αποφεύγουν κατασκευές τότε, δηλαδή το 2017 τα χελιδόνια δεν φτιάχνουν την φωλιά τους την μέρα του πιθήκου και την μέρα  του πετεινού.

Που ξεκινάμε ανακαίνιση το 2017

Εάν πρέπει να κάνετε γενική ανακαίνιση ή χτίζετε σπίτι, τότε το 2017 ξεκινήστε την ανακαίνιση από τον ακριβώς Βορρά, γιατί εκεί βρίσκεται το ετήσιο Ιπτάμενο Άστρο 6 που είναι ένα από τα λευκά Ιπτάμενα Άστρα, επίσης εκεί βρίσκεται φέτος μια θετική επίδραση που λέγεται Τάι Γιν (tai yin). Ξεκινώντας από τον Βορρά, μπορείτε μετά να σκάψετε και τις υπόλοιπες περιοχές συμπεριλαμβανομένου του Μέγα Δούκα. 

Δυστηχώς φέτος δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Μέγα Δούκα σκάβοντας εκεί που βρίσκεται, ώστε να μας φέρει πλούτο και δόξες. Απλά για να ξέρετε, υπάρχει μια φόρμουλα του Φενγκ Σούι, συνδυάζοντας Ιπτάμενα Άστρα και άλλες επιδράσεις, οι οποίες όταν ταιριάζουν μεταξύ τους, τότε μπορούμε να σκάψουμε εκεί που βρίσκεται ο Μέγας Δούκας και να αποκτήσουμε πλούτο και φήμη.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα 3 Σαρ για να σας φέρουν χρήματα, επειδή πραγματικά έχετε οικονομικό πρόβλημα και πολλά χρέη και όχι επειδή θα θέλατε απλά να έχετε περισσότερα χρήματα για να αποκτήσετε περισσότερα αγαθά (προσοχή αν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία μην κάνετε αυτό που λέω παρακάτω) κάνοντας κατασκευή/σκάψιμο γης εκεί που βρίσκονται τα 3 Σαρ, τότε θα σας έρθουν χρήματα. 

Το 2017 θα σας έρθουν χρήματα εάν σκάψετε ακριβώς στα ΝΑ1 (SE1) του διαμερίσματός σας, και το σκάψιμο το κάνετε το 2017 την χρονιά του πετεινού, τον μήνα του κουνελιού, την μέρα του πετεινού, την ώρα του κουνελιού. Αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει τον Μάρτιο που μας πέρασε (συγνώμη αλλά τώρα το υπολόγισα πρώτη φορά και είδα ότι έχει ήδη περάσει το χρονικό διάστημα που θα έπρεπε να έχει γίνει), θα μπορούσε να γίνει απλά βάζοντας μια γλάστρα στην αντίστοιχη περιοχή (αν έχετε κήπο καλύτερα να σκάβατε την αληθινή γη) και να σκάψετε εκεί το χώμα την αντίστοιχη στιγμή. 
Θα πρέπει κάποιος να προσέξει ιδιαίτερα και να αλλάξει την τοπική ώρα σε ηλιακή, όπως την περιγράφω στα βιβλία μου, αλλιώς πάει όλο στράφι. 

Αυτές οι φόρμουλες που μιλάνε για το πώς να προκαλέσουμε τον Μέγα Δούκα και τα 3 Σαρ για να φέρουν πλούτο, πουλιούνται για χρυσάφι στο Χονγκ Κονγκ ΣΙνγκαπούρη και Ταιβάν.

Καλή χρονιά να έχουμε! 











1 σχόλιο:

  1. Γεια σας

    Για να υλοποιήσετε τα έργα σας, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων δανείων με ένα ευέλικτο σχέδιο αποπληρωμής και ένα προσιτό ετήσιο επιτόκιο για να διευκολύνετε τη ζωή σας. Η προσφορά κυμαίνεται από 1000 € έως 1.000.000 €. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να υποβάλετε το αίτημα δανείου σας.

    Email: ghauthierlegrand@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

fixodent lawsuit