Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Φενγκ Σούι στην Σινγκαπούρη - τα δηλητηριώδη βέλη του ανατολικού και δυτικού πύργου

Σινγκαπούρη - τι προκαλούν τα δηλητηριώδη βέλη του ανατολικού και δυτικού πύργου Γκέιτγουέι (Gateway east and west towers, Beach Road, Singapore)

(Ανάλυση της επίδρασης από τα δηλητηριώδη βέλη στο Φενγκ Σούι)

Στην Σινγκαπούρη υπάρχουν δύο κτίρια που κυριαρχούν στην οδό Μπιτς της Σινγκαπούρης λόγω του μεγέθους και των μυτερών γωνιών του κτιρίου, που στο Φενγκ Σούι είναι γνωστά ως δηλητηριώδη βέλη. Στην εικόνα δίπλα βλέπετε καθαρά τουλάχιστον την μία μυτερή γωνία που μυάζει με την κόψη μαχαιριού.

Τα 4 δηλητηριώδη βέλη των 2 κτιρίων δείχνουν σε 4 κατευθύνσεις του ορίζοντα, και επηρεάζουν συγκεκριμένους ανθρώπους σε συγκεκριμένες χρονιές.

Το τι θα συμβεί ακριβώς σε αυτούς τους ανθρώπους το βρίσκουμε εάν εξετάσουμε τα τρίγραμμα του Ι Τσινγκ και τις κατευθύνσεις που χτυπάνε τα βέλη. Τα βέλη χτυπούν την ανατολή, τα Νοτιοανατολικά και τον Νότο.

Σύμφωνα με το Ι Τσινγκ και την αρχή 8 των τριγράμμων τα όργανα του ανθρώπινου σώματος έχουν σχέση με συγκεκριμένες κατευθύνσεις του ορίζοντα:

Βορράς: αυτιά και νεφρά
Βορειοδυτικά: κεφάλι και πνεύμονες
Δυτικά: στόμα και λάρυγγας
Νοτιοδυτικά: στομάχι και έντερα
Νότος: καρδιά και μάτια
Νοτιοανατολικά: νευρικό σύστημα
Ανατολή: πόδια, συκώτι

Τώρα θέλω λίγο την προσοχή σας. Εάν βρίσκεστε μέσα στο κτίριο που έχει το βέλος, βλέπετε το βέλος του κτιρίου να δείχνει πχ προς την Ανατολή.
Όμως, εάν είστε ακριβώς απέναντι από το βέλος, πχ στο σπίτι σας ενάντια στο οποίο δείχνει το δηλητηριώδες βέλος, το βέλος έρχεται από την Δύση, οπότε θα πρέπει να προσέχετε τα θέματα υγείας που έχουν σχέση με την Δύση.

Τα δηλητηριώδη βέλη θα σας επηρεάσουν ιδιαίτερα εάν ανήκετε στο φύλο και ηλικία που αφορά το τρίγραμμο. Εάν το βέλος έρχεται από κατεύθυνση που έχει σχέση με κάποιο κινέζικο ζώδιο, εάν το ζώδιό σας έχει σχέση με αυτό (σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία των 4 Πυλώνων του πεπρωμένου), τότε επίσης θα επηρεαστείτε εσείς περισσότερο.

Πχ, εάν το βέλος έρχεται από την Δύση, θα πρέπει να προσέχετε το στόμα και τον φάρυγγα (στόμα είναι και οι διατροφικές διαταραχές ή δηλητηριάσεις), εάν είστε αυτό που είναι το τρίγραμμο που βρίσκεται στην Δύση που είναι η νεαρή κόρη, ή είστε γεννημένοι την χρονιά του πετεινού, κουνελιού, φιδιού και βοδιού.
Εάν το βέλος δεν έρχεται από την μέση της Δύσης (που δηλαδή δεν έχουν κάποια σχέση με συγκεκριμένο κινέζικο ζώδιο όπως φαίνεται πάνω στην πυξίδα Λούο Παν), τα κινέζικα ζώδια που ανέφερα δεν επηρεάζονται.

Σπίτια που έχουν στην πλάτη τους ένα τέτοιο βέλος .....  επίσης φύγετε όσο είναι καιρός.

Η ζημιά θα γίνει την χρονιά που έχει σχέση με αυτή την κατεύθυνση, πχ εάν το βέλος έρχεται από την μέση της Δύσης (west 2), το πρόβλημα θα γίνει την χρονιά του πετεινού, ή βοδιού, ή φιδιού, ή ακόμα και του κουνελιού.

Τα βέλη θα σας επηρεάσουν εάν τα βλέπετε τακτικά. Για να τα μειώσετε (εάν δεν μπορείτε να φύγετε από αυτό το χώρο) είναι να βάλετε κουρτίνες ή αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν το σωστό σχήμα, υλικό, αριθμό και χρώμα του σωστού στοιχείου που θα αποδυναμώνει το στοιχείο φωτιά στο οποίο ανήκει το μυτερό σχήμα ενός βέλους.

Το σωστό είναι να μην φτιάχνονται τέτοια κτίρια που δημιουργούν προβλήματα στους γείτονες.

Περισσότερα για τα βέλη αλλά και τα τρίγραμμα του Φενγκ Σούι μπορείτε να διαβάσετε στο βιβλίο μου "Φενγκ Σούι για κάθε χρονιά και μήνα, 2004-2023", το οποίο μπορείτε να το παραγγείλετε σε μένα με email στο georgiakiafi@hotmail.com, τιμή με αντικαταβολή 18 ευρώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit