Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Δέντρα γύρω από το σπίτι και το Φενγκ Σούι

Πώς επηρεάζουν τα δέντρα το Φενγκ Σούι ενός σπιτιού

Δέντρα που μεγαλώνουν με κορμό να έχει κλίση σαν να απομακρύνονται από το σπίτι ονομάζονται ανυπάκουα δέντρα και προκαλούν αντίστοιχα ανυπάκουους κατοίκους που δεν αποδέχονται ποτέ την ήττα. Επίσης οι κάτοικοι του σπιτιού δεν τους αρέσει να μένουν στο σπίτι τους και πιθανόν να φύγουν εντελώς από την κατοικία τους.

Δέντρα που μεγαλώνουν με κορμό να έχει κλίση σαν να πλησιάζουν το σπίτι λέγονται δέντρα των κλεφτών και προσελκύουν κλέφτες και άτομα που κλέβουν από το σπίτι ή απομυζούν την περιουσία των κατοίκων, ή ακόμα και άτομα έξω από το σπίτι που "κλέβουν" τις γυναίκες του σπιτιού.

Δέντρα με ρίζες στα θεμέλια του σπιτιού λέγονται δέντρα που σπάνε την οικογένεια. Ως συνέπεια, η οικογενειακή τύχη και περιουσία θα χειροτερεύει, οι επενδύσεις θα έχουν αποτυχία και η οικογένεια σταδιακά θα διασπαστεί.

Δέντρα με σκιές που ενώνονται. Όταν οι σκιές διαφορετικών δέντρων ενώνονται, αυτό λέγεται δέντρα που αγκαλιάζονται. Προκαλεί πρόωρο θάνατο στους γηραιότερους κατοίκους και αφήνει ορφανά και χοίρες.

Σπίτι καλυμμένο με κισσούς και περικοκλάδες. Αυτό προκαλεί δικαστικές διαμάχες, διανοητικά προβλήματα, προβλήματα με υδραυλικά ή υγρασία. Επίσης είναι περιβάλλον γιν και έχει τάσεις να ελκύει ενέργειες γιν όπως φαντάσματα.

Δέντρο με κορμό καμπούρα. Οι κάτοικοι θα έχουν πρόβλημα με την πλάτη τους και ίσως μάλιστα αποκτήσουν και καμπούρα. Βγάλτε το δέντρο για να λύσετε το πρόβλημα.

Αγριόχορτα ή φυτά που φυτρώνουν πάνω στους τοίχους του σπιτιού. Οι κάτοικοι θα έχουν διανοητικά προβλήματα ή θα έχουν ασθένειες με τις φλέβες τους και το κυκλοφορικό.

Δέντρο με σαπισμένη τρύπα στον κορμό. Οι κάτοικοι θα έχουν πρόβλημα υγείας με την κοιλιά τους και θα υπάρχει τάση για να στοιχειωθεί το σπίτι από φαντάσματα.

Δέντρο που του έχουν κάνει τρύπα στον κορμό. Κάποιος στο σπίτι θα κάνει χειρουργείο.

Δέντρο που πεθαίνει μπροστά από την πόρτα. Οι κάτοικοι θα έχουν πρόβλημα με το αίμα και αιμοραγγίες.

Άρρωστο δέντρο μπροστά από το σπίτι. Εάν το δέντρο είναι άρρωστο στα κλαδιά, κάτοικος του σπιτιού θα έχει πρόβλημα με τα χέρια του ή τους τένοντες. Εάν το δέντρο είναι άρρωστο στο κορμό, τότε το κυρίως σώμα του κατοίκου θα έχει πρόβλημα υγείας.

Δέντρο ψηλότερο από το σπίτι, όπου τα φύλλα καλύπτουν την οροφή. Υγρασία στο σπίτι, οι κάτοικοι θα έχουν διανοητικά προβλήματα, η τύχη της οικογένειας θα χειροτερεύει σταδιακά.

Δέντρο που ο κορμός του χωρίζεται σε δύο μεγάλα κλαδιά. Η οικογένεια δεν θα είναι ενωμένη, διαζύγιο ή αντιπαλότητα σε αδέρφια.

Δέντρο εσωτερικό στο σπίτι που τρυπάει το σπίτι. Εάν το δέντρο μεγαλώνει μέσα στο σπίτι και η οροφή έχει άνοιγμα (σαν να την τρυπάει το δέντρο), προκαλεί σοβαρή ασθένεια στους κατοίκους και εάν το δέντρο πεθάνει ίσως προκαλέσει μέχρι και θάνατο.

Σειρά από δέντρα που μπλοκάρουν τον ήλιο μπροστά από το σπίτι. Κατάθλιψη και φαντάσματα, πολύ γιν.





2 σχόλια:

  1. Hi Georgia, I love to have trees outside my house. What is the best way to have them.
    Thank you and Regards

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Do not have trees too close to your house, their leaves should not be touching the house, their shadow should not cover the house. Do not have trees just outside the main door, balcony doors or windows (if you think about it, it does not let the energy of the sun to come inside). I would not plant tall trees on the east side of the house, I would prefer the other directions, as if you put them on the east the shadow of the tall trees will not let the other plants take the sun and grow well. And if the tree trunk is not growing up but at some degrees, it is as if the tree tries to avoid the ground, this is an indication of geopathic stress, in this case you should search for the lines of geopathetic stress and avoid to have your body on that line.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

fixodent lawsuit