Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Το τούνελ του θανάτου


Το τούνελ του θανάτου και το 2012

Πριν λίγες ημέρες (13.03.2012) έγνινε ένα τραγικό ατύχημα σε τούνελ στην πόλη Σιέρε κοντά στην ΣΙόν της Ελβετίας το οποίο κόστισε την ζωή σε 28 παιδιά τα οποία έκαναν εκδρομή στην Ελβετία με ένα πούλμαν. Το πούλμαν προσέκρουσε σε τοίχο του τούνελ. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολύνεκρα ατυχήματα των τελευταίων χρόνων στην Ευρώπη και βύθισε στο πένθος το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Εξετάζοντας τα δεδομένα από την πλευρά της κινέζικης αστρολογίας, το ατύχημα αυτό έγινε στην χρονιά του υδάτινου δράκου, τον μήνα του υδάτινου κουνελιού, την ημέρα του υδάτινου πετεινού και την ώρα του υδάτινου σκύλου.

Όπως είχα προβλέψει στο άρθρο μου με τις προβλέψεις του 2012, το 2012 θα είναι χρονιά όπου θα γίνονται ατυχήματα που έχουν σχέση με το στοιχείο γη και το στοιχείο νερό, διότι ο δράκος ανήκει στο στοιχείο γη. Επίσης είχα προτείνει να αποφεύγουν όλοι αυτοί όπου το στοιχείο γη είναι αρνητικό για αυτούς (και ιδιαίτερα αυτοί που έχουν γεννηθεί σε ημέρα ή χρονιά δράκου ή σκύλου). Το στοιχείο γη έχει άμεση σχέση με ορεινές περιοχές όπως η Ελβετία αλλά και με τα τούνελ επειδή ένα τούνελ είναι μια τρύπα μέσα στην γη.

Την στιγμή που έγινε το ατύχημα παρατηρούμε τα εξής: όλοι η γήινοι κλάδοι βρίσκονται εντελώς σε σύγκρουση μεταξύ τους: ο δράκος της χρονιάς συγκρούεται με τον σκύλο της ώρας. Η ημέρα πετεινός συγκρούεται με τον μήνα κουνέλι. Όταν υπάρχει τόσο έντονη σύγκρουση υπάρχει και έντονη τάση για μια πραγματική σύγκρουση όπως το ατύχημα αυτό.

Εάν είχαμε τα δεδομένα του οδηγού, των παιδιών και των δασκάλων θα μπορούσαμε να αναλύσουμε περισσότερο το γεγονός. Θα ξεκινούσα να έψαχνα το ατύχημα στα γενέθλια του οδηγού ο οποίος προκάλεσε το ατύχημα αλλά και του δασκάλου ο οποίος έγινε κατόπι γνωστός στα μέντια μέσω των αναρτήσεων στο μπλογκ. Πιθανόν να μην φαινόταν έντονα το γεγονός αυτό στα γενέθλια των παιδιών όσο στα γενέθλια αυτών των δύο. Πιστεύω ότι τα παιδιά που επέζησαν το ατύχημα δεν είχαν ούτε σκύλο ούτε δράκο στο ωροσκόπιό τους, ούτε το στοιχείο γη είναι αρνητικό για αυτά.

Έχω κάνει αρκετές αναλύσεις ατυχημάτων και ιδιαίτερα αεροπορικών Το ατύχημα φαίνεται στα γενέθλια του πιλότου όπως και στα γενέθλια διασήμων στην πτήση. Συχνά δεν φαίνεται έντονα στο ωροσκόπιο των επιβατών, στο ωροσκόπιο των επιβατών φαίνεται συχνά ως μια πολύ κακιά μέρα και όχι σαν μια μέρα που θα τους κοστίσει την ζωή. Τα μέντια όταν αναφέρουν ένα ατύχημα πάντα μιλούν για τον οδηγό/πλοίαρχο/πιλότο και ποιός διάσημος χάθηκε στο ατύχημα.
Μήπως δεν θα έπρεπε να χαιρόμαστε πάντα όταν μαθαίνουμε ότι στην πτήση μας υπάρχει και ένας διάσημος?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

fixodent lawsuit